Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcfsdfsd

czy skórzane kurtki nadal modne?

Polecane posty

Gość xcfsdfsd

te skórzane i skóropodobne:) opłaca się teraz kupić takie kurtki?? jesli nie, to jakie beda modne tej jesieni?

Gość modne ja kupuje

Gość xcfsdfsd
tak szczerze to sredni mi takie kurtki z tych linkow podobaja. chodzilo mi o bardziej mlodziezowe;)

Ugh pewnie chodzi ci o te pseudo-skórzane szmatki ze ściągaczami przy rękawach i na dole? Targowy szyk :-D A te od Dori30 bez obrazy, ale jak dla starej baby...

Gość xcfsdfsd
nie wiem o jakie konkretnie:) ale jakies takie dla mlodej dziewczyny:) sama stwierdzilas ze te z linku wygladaja jak dla starej baby:)

Gość upppppppppppppppppppppppppppp

ekoskóra była modna i będzie..kurtki z prawdziwej skóry są drogie a na taka z eko mogę sobie pozwolić co roku..i zawsze mam cos nowego..no i sorry ale tak na pierwszy rzut oka to nie wiadomo czy to prawdziwa skóra czy tylko eko...

Gość ggggghytjjkk
i pamietajmy o zwierzetach! dlatego popieram eko:PPP

Gość xcfsdfsd
ok, a jesli nie skórzane(skóropodobne:P) to jakie inne kurtki sa modne? prosze o linki panie bardziej zorientowane;)

Ta krotka kurtka juz nie jest modna - zreszta to letnia kurtka., ale ja nie wiem jak tam w Polsce teraz, bo dalam dwa linki z aktuaklnej mody z Niemiec. Te co ja podalam nie sa dla starych bab. Sa poprostu na jesien 2010 Moze za rok wejda na polskie bazary podrobki .... Zawsze jak pojawia sie temat o modzie to zgryz. Ja rok temu wstawilam zdjecia rzymianek z koralikami w kostce na lato 2009 i te (nie wiem jak sie bnazywaja) "japonki z golfem" przy kostce - to o malo mnie nie zjedli na forum , ze badziewie i obciach. A teraz ? Prosze! Doszlo do Polski:)

Gość nienawidze niedzieli ;(
Ja tam chodze w tym ,w czym sie dobrze czuje i o .

Gość dter
Tak tak bogato :classic_cool:

http://www.pimkie.de/jacke/schwarze-jacke-aus-lederimitat/p7797.html http://www.cunda.de/Shop/HtmlProduct/product.html?l1=%27Women%27&l3=%27Kollektion%27&l4=%27Jacken%27&pId=%2741356%27&pClr=%271%27 Zreszta ogladnijcie sobie ( sa 4 strony) kutek. To C&A nie lubie tego sklepu, ale zwroccie uwage tylko na kroje kurtek (jest tam kilka tez skorzanych) modne - wiazane paskiem w pasie - i takie wlasnie tez skorzane. Czyli takie jakie podalam w pierwszym linku.

Gość agataT77
Kurtki skórzane są znów bardzo modne. Ja kupuję bezpośrednio u producenta http://www.dorjan.pl/ - oferują różne kolory skór i można kupować na raty. Nie ma czego się obawiać - zakupy w Internecie to pełne bezpieczeństwo dziś. Plusem w Dorjanie jest bardzo sympatyczna i pomocna obsługa. Zawsze pomagają dobrać krój i model.

Jak najbardziej! Nie ma nic bardziej ponadczasowego jak porządna skórzana kurtka :) Niestety są drogie, ale warto zainwestować bo zostaje na lata. Ja mam dwie skórzane kurtki i czarną i brązową i nie wyobrażam sobie wiosny czy jesieni bez tych kurek.