Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a string of pearls

nie ten kolor ;(

Polecane posty

Założyłam temat w dziale zdrowie i uroda,ale tam za dużo się nie dowiedziałam... Otóż wczoraj kupiłam farbę do włosów firmy Garnier naturals color nr 07 blond. Jestem blondynką i chciałam swoim włosom nadać połysku,ale wyszedł mi kolor ciemny brąz! Gdzie mogę to zgłosić i rządać odszkodwania? Była któraś z Was w takiej sytuacji?

Gość tepicielkaglupotynk
marzenia ściętej głowy chciałam odszkodowania od schwarzkopfa i huja dostałam oni mają to w dupie ale jak chcesz to pisz i dzwoń twoje prawo:P

Obawiam się ,że nigdzie :( Poszukaj na opakowaniu powinien być jakiś kontakt z firmą .Współczuję:(

Gość taka tam..........
hahahahahha...bardzo śmieszne...odszkodowanie...zabawna jesteś. Włosy chodzi sie farbować do fryzjera jak nie chcesz takich niespodzianek. Poza tym odcień na wysokości 7 jest dosć ciemnym odcieniem takze peszek. A farbujac włosy w domu robisz to na własne ryzyko. Pokaż zdjęcie może byc obojętnie czyje ale zeby kolor był taki jak twój naturalny to ci powiem jaki nr farby masz kupić. Ale teraz juz ci nic nie pomoze bo na ciemne jasny nie chwyci, chyba ze rozjaśniacz.

Gość oj dziewczynoglupia...
na zdrowiu i urodzie Cie wysmaili to przyszlas tutaj,nie zasmiecaj forum swoja beznadziejna historia,bo smiac sie nam chce kolor 07 to ciemny blond wiec mial prawo wyjsc ciemny a nawet podchodzacy pod braz umyjesz pare razy wlosy kolor zjasnieje producent na opakowaniu zastrzega,ze kolor moze sie roznic od tego na opakowaniu czego wiec chcesz jeszcze? a jak chcialas pustaku dodoac wlosom blasku to dbaj o nie a nie farbuj bo farbowanie niszczy a tylko odzywione wlosy lsnia chcialas blasku trzeba bylo wybrac np casting gloss loreala to lagodny szampon koloryzujacy nadajacy blask a tak z ciekawosci ile Ty masz lat kolezanko?

Gość Maniaczka AUDI
a moze w opakowaniu była podmieniona tubka z farbą???? w sklepach zawsze jest bałagan, kazdy sobie zaglada do opakowań itd

Gość a to juz bylby szczyt glupoty
autorki ,ze nie popatrzyla na tubke z farba,ale mysle ze tubka byla ok,tylko trzeba wiedziec ze kolor zawsze ciemniejszty wychodzi,no i to debilne tlumaczenie ze chciala dodac wlosom blasku hahaha blasku to sie dodoaje pielegnacja a nie niszczeniem jej farbowaniem

Gość taka tam..........
po farbie na wys 7 wychodzi taki kolor, ale Twoja farba to chłodny odcień wiec efekt jest inny bo włosy nie sa rozswietlone... także jedyne wyjście to do fryzjera po jasne cieniutkie pasemka zeby kolor rozświetlić... Chciałaś kolor za 15 zł to bedziesz miała za 150!!!!

Gość taka tam...jestes the best!
lepiej tego nikt nie skwitowal i nie pokazal tej watpliwego rozumu autorce o co chodzi hehehe chcials kolor za 15 zl bedziesz miec za 150 i to w najlpezsym przypadku

Tylko nie głupia! Ja nikogo nie wyzywam,więc oczekuję tego samego! To nie było moje pierwsze farbowanie i nigdy nie miałam takiego przypadku. Z natury mam średni blond i chciałam aby taki pozostał. Kontaktowałam się z fryzjerką i jest zszokowana tak jak ja! Jak może farba blond pofarbować na ciemny brąz? I tak na marginesie nikt w tamtym temacie mnie nie wyśmiał!

Gość taka tam..........
jestem fryzjerką...uwielbiam to:) głupota ludzka nie zna granic

Gość taka tam..........
no to fryzjerka tez głupia. Bo każda fryzjerka (dobra fryzjerka) wie że farba kupiona w sklepie na wys 7 wychodzi tak jak profesjonalna 5. Na wys 7 to wyjdzie ona na siwych włosach!!!! a oto kolor na wys 5 http://ikf.styl.fm/fryzury-dlugie/fryzura778422.htm przykro mi...

no jak Cie nie wysmiali?piszac ze to glupota z Twojej strony oczekujac ze dostaniesz odszkodowanie to nie jest wysmianie?hahaha a Twoja fryzjerka juz zaciera raczki zeby Cie na kase oskubac i tyle hehe a jak piszesz ze masz swoje wlosy sredni blond to po jakiego grzyba kupilas farbe 07 ciemny blond?? oj brak slow,az kipi od Ciebie inteligencja...

oj tak tak,fryzjerka glupia albo glupia udaje,pewnie juz czeka az dasz jej zarobic hahahahhahaha

Gość taka tam..........
ale gdzie i kto napisał ze inny kolor był na pudełku a inny w srodku???? Jesli na tubce był nr 7 to niestety...w tubce tez. Nie ma mozliwości zeby w tubce była pomylona farba.

Gość taka tam...mam pytanie
widze,ze sie dobrze orientujesz,wiec poradz cos mojej siostrze bo mnie meczy juz od kilku dni,ma dlugie blond wlosy ale gdzieniedgdzie zolte refleksy,czasem sa to calkiem spore pasma,czesto tylko do polowy dlugosci wlosow,az tak bardzo tego nie widac a jednak,chcialaby miec jednolity kolor,jak to zrobic??ostatnio farbowala farba o takim srebrynm odcieniu i troche zoltosci zeszlo ale nie calkiem... jak sprawic zeby kolor byl jednolity?

Gość owszem jest możliwość
że w pudełku będzie inna farba. Są "dowcipnisie", którzy w sklepie potrafią zamienić.

Gość oj gwiazdo ciemna jak...
poraqd chyba zadnych konkretnych nie dosalas,a poza tym wybacz nam ze Twoje bezmysle zachowanie smialysmy nazwac glupimi, koncerny kosmetyczne maja takie jak Ty w glebokim powazniu,wiesz?

Gość taka tam..........
Czytajcie ze zrozumieniem. jeśli na tubce był nr 7 to w srodku tez. Chyba ze na tubce był inny. żeby doradzić siostrze musiałabym zobaczyc zdjęcie jaka jest różnica odcieni.

dziewczyny no bez pierdol, ale ja zjechaliscie, az mi szkoda, nie mozna tego powiedziec w normalnym tonie tylko od razu dowalac sie do jej inteligencji? Autorko nie przejmuj sie 🖐️ tutaj to normalka na forume..niestety

Gość anastazjanastka
hej, ja mialam wlosy rozjasniene, jasny blond i chcialam zeby byly naturalne:) blond oczywiscie:) no i zakuilam blond z garniera:) o 10 min musialam zmywac bo zauwazylam ze kolor jest czarny:) no i wyszdl mi ciemny braz:) nierzejmuj sie one sie szybko zmywaja, i kolor po paru myciach sie zmieni... oczywiscie nie do blondu:) i ciezko wrocic bedzie do jasnego blondu:) ale mi sie kolor ten srany bardzo odoba:)

Gość taka tam..........
gdy problem jest na poziomie to odpowiedzi również...:) to tak jakby chciała odszkodowania od producenta soli...bo zupa była za słona.

Gość anastazjanastka
taa tam:) ale ty jestes glupia:)

Gość taka tam...nie mam fotki
siostry nie ma teraz w domu,ae roznica jest minimalna,moze nalozyc kolor najpierw na te zolte partie na pozniej no 10 min przed koncem na reszte wlosow? mieszkamy w takiej pipidowce,ze o dobrym fryzjerze mozna zapomniec:((wiec chcemy to jakos w domu zrobic

Gość bnbnbvn
ja kiedyś malowałam jakąś tam farbą nie pamiętam ale chyba też garniera na jasny brąz taki bardzo jasny a wyszły czarne jak smoła