Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a string of pearls

nie ten kolor ;(

Polecane posty

Gość taka tam..........
moze i głupia jestem ale mam racje... skoro to takie normalne to dlaczego ty nie chciałaś odszkodowania skoro tez kolor wyszedł ci za ciemny????? Możecie nałozyc najpierw na te żółte konce a potem na reszte. Ale dobrze by było na te końce nałożyc chłodniejszy kolor zeby już sie na żółty nie wypłukiwał.

Gość taka tam..........
no wiec powtarzam. Jesli chcecie farbować wlosy farbą ze sklepu to jesli podoba sie wam odcien nr.7 to wezcie odcień nr 9 i bedzie ok. Chyba ze macie włosy siwe lub bardzo jasne ale to i tak zawsze lepiej wziąć nr 8. Z jasniejszymi zawsze coś zrobisz a z ciemnymi juz nic.

Gość taka tam...poradz cokowiek

Gość taka tam..........
pisałam wyzej

Gość taka tam...dziekuje
bedziemy prbowac wieczorem,a jakie farby polecasz z tych takich ogolno dostepnych?

Gość anastazjanastka
dlatego ze podobal mi sie ten kolor, byly suer odzywione i poprostu nie mailam czasu ani ochoty na takie zabawy... ale kurcze chodzi o to, ze jest nazwa blond, na udelku babka tez ma jasny kolor, a wychodzi narawde, nie przesadzajac ciemny braz. wiec chyba cos nie tak... pozniej troche rozjasnilam, i kupilam ta farbe ale jasny blond i wyszlo to samo:) hihi

Gość taka tam...dziekuje
wlasnie ostatnio prbowalysmy takim szaro srebrnym blondem robic niestety zolt kolor tylko troche sie zakryl a reszta wlosow ma ladny kolorek,tak wiec mysle ze moze teraz najpierw damy farbe na te zolte wlosy a reszte pokryjemy na sam koniec zeby sie wyrownal

Gość taka tam..........
no spróbujcie tak... myśle ze pomoze to ze pózniej kupiłaś jasniejszy odcien to nic nie da bo nakładałaś go na ciemniejszy podkład i dlatego wyszedł tak samo.

Gość taka tam...dziekuje
milego weekendu Ci zycze,fajnie,ze sa takie osoby jak Ty:)

Gość taka tam..........
anastazjanastka poza tym masz złe pojęcie o kolorach. Blond wcale nie nalezy do jasnych kolorów. Jest ciemny. A ciemny brąz to czarny ale bez kruczoczarnego odcienia. Wątpie ze autorce po tej farbie wyszły czarne.

Gość anastazjanastka
no wlasnie nie na ciemniejszy bo rozjasnilam o tym blondzie:) ale na udelku byl ladny blond, nazywa sie blond no to skad mam wiedziec ze wyjdzie ciemny?? a co do tego ze nie wyszedl czarny, no wiadomo ze nie czarny, ale ciemny braz:) ale pomijajac to wszystko, narawde ladny ten braz;d;d