anoniimowa_1 0 Napisano Wrzesień 3, 2010 Witam. Przez jakiś dłuższy okres miewam białą wydzielinę z pochwy. Okres powinnam dostać z 3 dni temu,ale często spóznia mi się kilka dni. Ale miałam bóle brzucha itp.W tym miesiącu jeszcze nie mam. Nie wiem co to jest. Czytałam,że to jest normalne,że to może być ciąża,grzybica. i juz nie wiem w co wierzyć. Dodam,że nie picze mnie nic ani nie swedzi,i że mam 18 lat. Współżyje z chłopakiem od 2 lat.Czasami uzywamy prezerwatyw a czasami nie. Ale wiemy kiedy przestać. Proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rilla_marilla 0 Napisano Wrzesień 3, 2010 Najlepiej zrób test. U mnie duże ilości białej, wodnistej wydzieliny to był właśnie objaw ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie chce nie moge Napisano Wrzesień 3, 2010 a u mnie bakterii coli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anoniimowa_1 0 Napisano Wrzesień 3, 2010 Poczekam jeszcze z tydzień i jak nie dostane okresu to zrobie test,bo wcześcniej i tak chyba nie ma sensu. Jeszcze dziwne objawy u mnie to,że piersi mi trochę usrosły. Miałam tak z 2 razy dzien przed okresem. A teraz to juz mam tak przez 2-3 dni. Nie wiem czy to o czyms swiadczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anoniimowa_1 0 Napisano Wrzesień 3, 2010 I jeszcze dodam,że czasami mam dużo tej białej wydzieliny a czasami mało,i ma malo przyjemny zapach. A przy wspólzyciu jest jej więcej niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach