Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinalala

Jak szybko schudłyście po cearce? jaka mialyscie metodę?

Polecane posty

Gość kalinalala

sama dieta lekkostrawna na początku jak karmisz sprawia, żę chudniesz, w dodatku jest tyle roboty, że energii spalasz niczym po olimpiadzie :) Tylko nie obżeraj się do bólu i słodyczy nie jedz, czasem białą czekoladkę tylko jeśli będziesz karmić, poza tym, jak będziesz szła na spacer to takim szybszym marszem, też coś spalisz i się dotlenisz razem z małym bąkiem swoim :)

Gość :OOOOOOOOOOOOOO
a schudniecie po sn czyms sie rozni od schudniecia po cc?? pomijam kwestie cwiczen bo nie mowa tu o fitnessie... słucham??

aaa nie dopisałam, miałam cesarkę, ogólnie w ciąży przytyłam 10 kilo, po powrocie do domu ze szpitala było - 5, 1,5 miesiąca później wróciłam do swojej wagi, a teraz troche przytyłam ale co tam :P słodycze sie na mnie patrzały prosząco ostatnio... muszę z nimi urwać bliskie więzi bo chce sobie kupić jakieś fajne jeansy :P

po roku od porodu 13 kg mniej niż przed ciążą i chudnę dalej. Nie robię nic w tym kierunku. Jem normalnie, nie ćwiczę regularnie. Do wagi sprzed ciąży wróciłam chyba po 5 miesiącach.

Gość 222222
w ciąży przytyłam 19 kg, zrzuciłam po cesarce w 3 miesiące - bez żadnych ćwiczeń bo miałam jeszcze różne przypadłości zdrowotne... gdybym mogła biegać to pewnie szybciej bym schudła ale niestety cycki nie pozwalają... (zwiększyły się o 3 rozmiary :o )

Gość rtrttrr
Ja wrócilam do masy ciała sprzed ciąży po około pół roku od cesarki. Oznaczało to utratę 13 kilogramów. Nic nie robiłam w tym kierunku ale fakt że niedużo jadłam. Jednocześnie niestety w ciągu paru miesięcy calkowicie zanikła u mnie laktacja, i tak słaba od początku.

hej!ja do porodu - cesarki ważyłam 86 kg...po m-cu 68 kg.... i tak juz od ponad 3 lat trzymam tą wagę....karmiłam piersia prawie 2 lata, początek wiadomo najlepszy, bo najszybciej sie chudnie...jadłam dania na parze, piłam duuuze ilości wody niegazowanej i dużo spacerowalam z wózkiem...polecam swoje metody bo sprawdzone....acha zero slodyczy z obawy o zatwardzenia u dziecka...co pomoglo równiez mi zgubic te kg....(w ciaży przytyłam prawie 15 kg)

po 6 tyg zaczęłam pływać do tego lekko jadłam i przed wysiłkiem piłam L-karnityne ale nie karmiłam już synka efekt po miesiacu