Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzka23

Płeć dziecka

Polecane posty

Czy dowiem sie już płci dziecka w 15 tygodniu ciąży??? Jak było u was dziewczyny?? Już nie moge się doczekać ciekawość mnie zżera. oczywiście najważniejsze to to czy jest zdrowe.

Piszcie prosze jak to było u was?? w którym tygodniu dowiedziałyście sie o płci

Jak będzie je wykonywał dobry specjalista i na dobrym sprzęcie to się dowiesz. Ja się dowiedziałam w 21 tc.

Kurcze na poczatku nie myślałam o tym w ogóle a teraz to ciągle. Coś czuje że jeszcze bede musiała poczekać

Gość TAK:)
jeśli dobry, doświadczony specjalista to Tak:)

Ostatnio już kupiłam taki śliczny komplecik rożowy;)) wiem ze sie nie powinno jeszcze zapeszac kupować nic. Nie potrafie się powstrzymac i choćby dlatego chce juz wiedziec

Gość ja w 20 tyg

też pamiętam że nie mogłam się doczekać :-) chciałam wiedzieć co we mnie siedzi żeby móc do dzieciątka po imieniu mówić. męczyło mnie mówienie ,,ono'', tak bezosobowo

Ja sie dowiedziałam w 12tyg że będzie dziewczynka i tak już zostało :) Sprzęt miał dość dobry i jest dobrym sepcajlistą wsród znajomych nie pomylił sie ani raz

Ale mnie pocieszacie. Kurcze mam nadzieje ze sie maluch fajnie obróci i bedzie widac.

Przeważnie mowia ze w połowie ciąży wiec myślałam że teraz jeszcze za wcześnie. Ale jest nadzieja

hej ja sie dowiedzialam w 16tc ze bede miec core i ja mam. A teraz mi powiedzial w 17tc ze bedzie synek i mam nadzieje ze bedzie :)

A ja bardzo chciałam wiedzieć, a tymczasem 36 tc, a ja wciąż nie wiem :) I jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu, czuję dreszczyk emocji na myśl, żeby poznać płeć przy porodzie :) W końcu przez całe życie będę znać płeć tego dzieciaczka więc to ostatnie dni kiedy mogę sobie wyobrażać różne wersje :)

ja w 15tc dokładnie miałam robione usg i na 90% lekarka powiedziała ze bedzie córcia --druga :P ale tak juz pewnie sie dowiesz na połówkowym

Nie moge się powstrzymać z kupowaniem rzeczy dla dziecka dlatego bardzo mnie ciekawi. Tak to może nie potrzebowałabym wiedziec. Najważniejsze wiedziec w sumie czy zdrowe

Ja nawet gdybym wiedziała, to nie kupiłabym innych niż teraz. Wyobraź sobie, że lekarz Ci powie, że córka. Nakupisz całą szafę różowych ciuszków i sukienek, a potem urodzi się chłopak. Bez przesady. Przecież te pierwsze ubranka rozmiar 56 wystarczają na około miesiąc. Więc ja nie widzę problemu, żeby moje dziecko chodziło przez miesiąc w ubrankach białych, żółtych, zielonych itp. Potem będę kupować jak już dzidziuś na świecie będzie.

Gość rilla_marilla masz
racje:)

Z Wiki nie chcieliśmy wiedzieć ale i tak lekarka w 27tc mi powiedziała że córa a teraz bardzo chcę wiedzieć by małą dobrze przygotować (ona wybitnie nie chce siostry), a tu nic 30 tc i cały czas dupke widać :D

Gość bebzolina
Jestem w 16. tygodniu, za tydzień idę do lekarza, ale cos mi sie wydaje, ze jeszcze mi nic nie powie. W każdej razie teściowej powiem, że bedzie facet :P Bo po pierwsze ona mi pierdoli o wnuczce, i to tak, jakbym ja miała na to wpływ, a poza tym nie życzę sobie, zeby mi stroic córke w jakies bezy i kokardy, gdyby to byla córka.

Gość bebzolina
A poza tym to nie wiem, co za problem z tymi ubraniami - w końcu kto powiedział, ze chlopak nie moze załozyć różowego tshirta, a dziewczynka niebieskich spodni? Poza tym jest mnóstwo innych kolorów. Na pewno nie mam zamiaru ubierac dziecka od stóp do głów w niebieski albo rózowy, chyba by mnie musiało zdrowo popyrtać