Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cypresshill15

miłość na odległość

Polecane posty

Gość werkaaaaa
jesli macie więcej niz 22 lat to tak, jesli uwazasz, ze on jest dojrzyłym facetem to tak ale macie mniej niz te 22 no dobra 20 to nie !! nie wchodz w to bagno , bo on będzie sobie latał na prawo i lewo..najpierw moze być fajnie, ale potem nie będzie miał czasu dla Ciebie .. a no zalezy tez jaka odległość ;) ja miałam podobna sytuacje on 17 ja 18 lat .. było super .. prawie co weekend spotkania itp telefony sms gg itp ;] a potem z dnia na dzien, ze nie zasługuje na niego.. ze on potrzebuje dziewczyny przy sobie .. ze gdy JA będe w trudnej sytuacji to go nie będzie przy mnie mielismy do siebie ponad godzinki jazdy .. nawet moze dwie... on nie miał jeszcze prawka... i tak dobrze, ze w weekend zawsze sie cos skombinowało .. teraz ma dziewczyne od siebie pewnie tak ok 15 minut drogi na piechotke aa ja... dalej cos do nieg czuje pomimo, ze mam innego ..

Gość Nikii27
Oj ja trwam w takim związku 7 miesięcy, powiem ci tylko ze jest to bardzo ciężko Wytrzymac... Ja poznalam swojego faceta gdy juz wyjeżdżał za granice do pracy,..i nie moglam go zatrzymać. Ta Tesknota jest straszna, jestem silna bo wytrzymuje juz tyle czasu, ale są dni(chwile)kiedy jestem bezradna, dopada mnie Tesknota i jestem zdolowana:(, ale na szczescie to tylko chwile:). Potem dochodzę do siebie, dzieki temu ze mam z nim caly czas kontakt, nie zapomina o mnie:), to mi dodaje sił do czekania:). Wiec autorko, jeżeli sie naprawde kochacie to milosc przetrwa wszystko nawet rozłąkę:);)

ja mam 18 lat, on 22 . i dodam, że mam już dziecko i to nie z nim :| mam taki mętlik w głowie co powinnam robić w tym życiu.. już o nim non stop myślę.. dlatego nie wiem czy się wycofać czy co robić...

ja Bydgoszcz a on Irlandia- 2h samolotem +3 h autobusem ;/ ładuje mi w tą głowę, że on mógłby wrócić itp ale nie ma przyszłości w Polsce i takie tam ;/

Gość njgchxhyjm
ty masz 22 a on 26??? masz corke, rzucilas ojca dziecka dla kolesia z neta bez pracy?????????????

Gość poprostu jaa
ja miałam dzieli nas 150 km i nie jest to związek na dłuższą mete

Gość lusssssssh
taka milosc nie ma duzych szans, niestety wiem to z wlasnego doswiadczenia :( kilka dni temu z chlopakiem zdecydowalismy ze to nie ma sensu mimo ze mielismy bardzo powazne plany wobec siebie jednak ani ja ani on nie chcemy opuszczac swoich miejscowosci ze wzgledu na prace rodzine itd., zastanawialam sie nawet nad tym aby przeprowadzic sie do niego ale wiem ze ten problem powroci mimo ze przez jakis czs bedzie dobrze bo przeciez rodziny, domu i innych spraw nieda sie tak zostawic one powroca i wtedy bedzie jeszcze trudniej, i mimo ze bylismy ze soba 3lata to niebyly one latwe, na poczatku bylo fajnie ale po pierwszym roku zaczelo juz nas to meczyc te dojazdy itp w wyniku czego widywalismy sie co raz rzadziej, zaczely sie klotnie i mimo ze uczucie wciąz bylo zaczelo sie wszystko psuc :( dzielilo nas ok 150km dla jednych to duzo dla jednych to moze malo ale z czasem staje sie to meczace, dlatego nie polecam takich zwiazkow bo na poczatku jest tylko ok ale pozniej jest tylko gorzej, i takie zwiazki przetrwaja tylko u nielicznych..