Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roxiiiiiii

CHŁOPAK WPEDZIŁ MNIE W KOMPLEXY..

Polecane posty

Gość Roxiiiiiii
oooooooooookoooo powiem Ci ze moge jesc jak świnia i nie tyjeeee , takie mam geny 70, czy 80 kg mi nie grozi(chyba ze jakas choroba;])...bardzo wysmukła jestem nawet znajomi mowia zebym przytyła..

Gość Roxiiiiiii
4568765432 kurde dokładnie inne laski i czar pryska dobrze to ujełas..tez mam wtedy załamke:((( Na mnie tez obcy faceci zwracaja uwage, moj jest wtedy zazdrosny..ale swoj gust ma ;/

Gość kashmirrrrr
Na posladki,dobra skakanka,przysiady itd

Gość kashmirrrrr
4568765432 Noooo mam podobnie,ja juz mam manie albo patrze na wlosy...albo na tylek laski i porownuje....Masakra.

Gość Roxiiiiiii
Lenkaa- wiem, wiem, ze dieta typu czekolada odpada, po prostu musze jadac czesciej wiecej i zdrowo oraz regularnie..., zemo uda mi sie a i na pewno ograniczyc nerwy, bo jestem strasznie wybuchowa

Gość 4568765432
Na mnie tez obcy faceci zwracaja uwage. Jak bylam sama to czulam sie bardziej atrakcyjna a teraz lapie czesto doly bo sie porownuje do innych jak ide gdzies z moim za reke. Szczegolnie teraz w lecie jak laski takie porozbierane, z dekoltami. Dobrze ze idzie zima i nie bedzie co na ulicy ogladac ;)

Gość Roxiiiiiii
kashmirrrrr kurde dziewczyny rok temu jak byłam za granica u siostry 3 miesiace to cały czas rower był chodzenie na spacery po kilka km i dupke miałam zaje***, jedrna i taka wieksza jak sobie przypomne to az zalll mi dupe sciska:D hehe...od jutra zaczynam sie odzywiac zdrowo i wiecej, jesli wtedy przytyłam to i teraz uda sie;))

Gość kashmirrrrr
Hahaha mam podobnie jak bylam sama to tez czulam sie dobrze...Nie zwracalam uwagi na inne laski....A teraz masakra.... :(

Gość kashmirrrrr
Noja kiedys tez bylam z deka grubsza i tyleczek mialam lepszy-ale to bylo zanim poznalam swojego ....Pozniej juz tylko chudlam ..

Gość Roxiiiiiii
4568765432 hehehe dokładnie jak widzi sie takie pełniejsze cycki, pupy innych lasek to az chciało by sie im ukrasc hehhe... dokładnie ja tak mam ze widze i czuje sie atrakcyjniejsza dla innych kolesi, jak ubrałam ostatnio taka falowana biała mini i szpilki to widziałam wzrok facetów na mnie...a czuje ze mojego faceta nie rusza to za bardzo powie tylko" ze ładnie wygladam, bez takiego pozadania" ja nieraz inni chłopacy mowili i pozerali wzrokiem( z którymi sie spotykałam)

Gość Roxiiiiiii
kashmirrrrr Noja kiedys tez bylam z deka grubsza i tyleczek mialam lepszy-ale to bylo zanim poznalam swojego ....Pozniej juz tylko chudlam .. ja tez byłam dokładnie grubsza zanim poznałam mojego ale sesja mnie w szkole zezarła i inne stresy...teraz czuje jakby blokade przed jedzeniem moge zjesc i rownie dobrze nie zjesc w ogole poki nie dostane mroczków w oczach

Gość kashmirrrrr
...ciekawe dlaczego faceci tak maja...My moglybysmy byc super laski a oni tego nie widza....Inni tak,ale nie oni....Dla nich atrakcyjna jest jakas laska ktora idzie sobie ulica ale nie jego dziewczyna...A myslalam,ze tylko ja tak mam ;)

Gość kashmirrrrr
ja lubie jesc,ale przytyc nie moge a tez chcialabym te 5-6 kg nie wiecej.....A jak jest stres to jakos nie da rady przytyc....

Gość Roxiiiiiii
wiecie zdrugiej strony mnie bardzo wkurza jak idzie sobie koles z panna i widac ze wlepia swoj wzrok we mnie..miałabym ochote tak przypierdzielic czyms w łep...

Gość Roxiiiiiii
kashmirrrrr i pomyślec, ze takli problem jest tylko ze schudnieciem..ehh

Gość kashmirrrrr
No tak-a tak samo pewnie reaguja na inne laski nasi faceci....

Gość kashmirrrrr
Latwiej jest chyba schudnac niz przytyc....

BO trzeba tez cwiczyc, nawet jak przytyjesz, to niecwiczony tylek dalej bedzie plaski i spflaczaly tyle ze wiekszy, a to juz chyba gorzej. I nie przejmujcie sie laski najwazniejsze to podobac sie sobie samej! Moj facet tez nie raz wyrazal opinie na temat mojej pupy , (ktora ja uwazam za fantastyczna :D ), ze moglaby byc bardziej odstajaca czy cos tam, ale ja mu sie zawsze jakos odgryzlam na temat jego chudego tylka i puszczalam mimo uszu, wiedzac ze nawet jak sie o tym nie mowi to zawsze cos u kogos zauwazymy "do poprawki". A faceci sa mega próżni wbrew pozorom i naprawde biora do siebie slowa krytyki, bo wydaje im sie ze sa idealni:) Chociaz ostatnio moj walnal tekstem ze sobie obserwowal kolezanki w pracy (a pracuje tam mnostwo lasek miedzy 20 a 30 lat) i stwierdzil ze maja brzydkie ciala, ze im sie wylewa , ze takie zaniedbane, a po mnie to od razu widac ze cwicze i takie sliczne cialko mam. Hehe, no bo faktycznie od paru lat codziennie z rana robie sobie trening, do tego czesto rower, czy szybkie spacerowanie kilkugodzinne po lesie czy inne formy ruchu, i mi sie to odplaca w jedrnym ciele zadbanym, moge sobie jesc i mam sobre samopoczucie. A sport uprawiam bo sprawia mi to przyjemnosc, absolutnie sie do tego nie zmuszam. Zreszta polecam wam dziewczyny z rana mala rozgrzewke chociaz z 30minut od razu lepsze samopoczucie, a czlowiek w zdrowym wysportowanym ciele czuje ze moze wszystko! :D Takze Roxii naprawde powiedz chlopakow co myslisz o jego uwagach, a na koniec dodaj ze ty sie czujesz dobrze w swoim ciele, a to najwazniejsze! I to tez przyciaga facetow uwage, jak widza ze kobieta jest z siebie zadowolona niezaleznie od tego ile wazy.

Gość ja mam 165-166cm
i waże 54kg.. mój facet chce zebym trochu schudla nawet;p a ja mowie ze cche wiekszy biust to on mowi ze w zadnym wypadku ne icche zebym cos z nim robila ze chce taki.. a nie wiekszy

Gość kashmirrrrr
Masz racje-tez lubie cwiczyc-teraz z braku czasu tego nie robie....A swojemu facetowi tez dogryzam,ze mi sie moj tylek podoba a jak jemu nie to niech sie nie patrzy....No,ale tak czy siak bola slowa osoby ktora sie kocha....

kashmirrr wiem wiem, że może zaboleć czasem, ale ja to traktuję jako zwyczajną szczerość, przecież nikt z nas nie jest idealny i każdy dobrze o tym wie, jedna ma za mały tyłek, druga za duży, nie ten nos, nie te uszy, nie te piersi, nie ten brzuch... itd. Ale całokształt musi sie podobać tej drugiej osoie, skoro z nami jest i nas kocha, coś jej sie w końcu w nas spodobało! I te dowody miłości to ja raczej widzę w czynach mojego faceta, niż w tym co mówi o moim ciele:)

Gość Roxiiiiiii
SłonecznikówSto heheheh ale sie sumiałam bardzo podniosłas mnie na duchu...:* dziekuje hehehe zwłaszcza z tym , o tej pupie swojego faceta hehehehe no nie mogeeee

Gość 4568765432
slonecznikowsto>Masz racje:) Jakbym miala rozlozyc mojego faceta na czynniki pierwsze to tez duzo bym "wymienila" i potrafie obiektywnie ocenic ze inni faceci maja to czy to lepsze. Ale wiadomo ze nie o to chodzi i liczy sie caloksztalt. Szczerosc jest dobra jesli dana rzecz mozna zmienic, np. dobrze jak facet powie ze ta bluzka jest brzydka albo ze nie podobamy mu sie w zoltym kolorze, bedziemy potem zwracac na to uwage bo chcemy sie podobac. Jak moj facet sie super ubierze to az inaczej na niego patrze ;) Ale szczerosc typu masz za dlugi nos odstajace uszy to juz cos innego. Przytyc jest ciezko ale facet mysli ze mozna to zmienic i teoretycznie mozna

Gość kashmirrrrr
ja swojemu nie dogryzam-chociaz sie staram,ale on twierdzi ze jest idealny.....W sumie co do wygladu to nie mam sie czego czepic :(

Gość bang-bang
ja przy tym wzroście ważyłam 53 kg, wyglądałam beznadziejnie, bo taka waga mi nie pasowała po prostu. Przytyłam do 58 to facet mi powiedział, że jest mnie za co złapać (czyt. szczupła nie jestem) :)

Gość Roxiiiiiii
DZIEWCZYNY...ale mnie zdołował jednym słowem:((((((((((((((((.....rozmawialismy przez telefon..i tak smialismy sie itd, i weszlismy na temat czy nie spojrzy sie na jakies dziewczyny ładne a On , ze spojrzy ale nie ma to dla niego znaczenia a ja sie pytam i czemu sie patrzysz a On no ze maja fajny kolor włosów, ze moze Tobie by taki pasował a ja i co jeszcze , moze duze cycki?? a on taka cisza tak kurwa sie teraz zdołowałam, dał mi do zrozumienia:((....Boze On jest taka cicha woda ale jak sie Go pociagnie za jezyk to sie jakos wystrzela:(((((((.. nie dałam poznac tego po sobie bo by zaraz zmienił front...poszedł sie uczyc:((( :...(

Gość Roxiiiiiii
az mnie brzuch rozbolał tak sie przejełam...:( moze nie powinien sie ze mna wiazan bo raczej nigdy nie spełnie jego oczekiwan pod tym wzgledem:((((((

Gość niunka!!!!1000
a ja chcialabym tak miec jak Ty :P jesc i jesc i nic... ja mam gorzej bo mi sie chce jesc na okraglo, a waze juz ZA DUZO wiec do nadwagi mi niedaleko .... i chcialabym schudnac, a nie moge