Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche zdziwiona

samotne macerzynstwo to ulozenie sobie zycia?

Polecane posty

Gość troche zdziwiona

moja kolezanka ma dziecko, maz to tylko formalnosc zyjacy za granicą (obcokrajowiec), placacy alimenty, nie zamierzaja razem zyc. Stwierdzila ze ona juz sobie zycie ulozyla, bo ma dziecko. Mieszka z rodzicami, jest po 30, ma dobry zawod. Myslicie ze to jest wlasnie ulozenie zycia?

Gość Piszesz prawie o mnie
ja czesto odczuwał samotnosc

Gość Piszesz prawie o mnie
*odczuwam:O

Gość Zuzanna Amelia
Moze nie tyle "ulozenie sobie zycia " ile raczej pogodzenie sie z sytuacja bez planow o cos wiecej. Rozni ludzie maja rozne sposoby na zycie. To jest widocznie jej sposob. Jesli jest jej z tym dobrze, jesli sie w tym odnalazla , to dlaczego nie?

Gość troche zdziwiona
czyli nie jstes za bardzo zadowolona z tej sytuacji? moze to zalezy od osoby, niektorm do szczescia wystarczy posiadanie dziecka, o innych sprawach muszą zapomniec

ułożenie sobie życia.... w jakm sensie, dziecko urośnie wyfrunie, rodzice pomrą i co pozostaje, Kościół i radio Maryja??????

Gość troche zdziwiona
ja nie mogę tego pojąć zeby tylko to wystarczala, a gdzi milosc, uczucia, seks. A co bedzie jesli dziecko dorosnie, rodzice poumierają

Gość jijioj
czyli gdyby maz mieszkal z nia, ale by sie zarli jak wiekszosc malzenstw w polsce, on by ja zdradzal, to mialaby ulozone zycie wedlug definicji polakow?

Gość pietroszkaaa
JA jestem samotna mama.Owszem dziecko jest dla mnie najwazniejsze ale nie ukrywam chcialabym ulozyc sobie zycie. Poczyc milosc, bliskosc , cieplo ze strony mezczyzny. I seks tez jest bardzo potrzebny ,Wierze ze poznam jeszzce odpowiedniego mezczyzne i bede w 100% szzcesliwa.Mma 26 lat.

Gość troche zdziwiona
no dokladnie, bo akurat kosciol to ona bardzo lubi nigdy nie miala powodzenia, jest nieatrakcyjna i otyla. Zarabia jak na polskie warunki bardzo dobrze. I tak zlapala tego goscia na dziecko, ale co dalej, cale zycie zyc tylko dla dziecka i pracy? :-(

w zakładzie jako sekretarka pracowała właśnie taka pani, już jest na emeryturze, Boże co za utrapienie z nią było, był dzień do rany przyłóż, ale ogólnie to przypominała osę rozsięrdzoną na maxa....

Gość Zuzanna Amelia
A jesli ona tak wlasnie widzi swoje szczescie to dlaczego chcecie na sile to zmieniac? macie monopol na "jedyna sluszna" droge ? kazdy robi ze swoim zyciem to co sam uwaza za stosowne. Ona chce tak - zrobila tak. Moze w jej sytuacji bylo to najleopsze rozwiazanie. Ty chcesz inaczej to sobie swoje zycie ulozysz inaczej. W czym problem?

Gość troche zdziwiona
ale ona ma męza, nikt jej nie bije, tyle ze nie zyją razem ona nie zostawi pracy w Polsce i rodzicow To osoba na poziomie, robi doktorat, tylko zycie prywatne leży Ona nigdy nie miala powodznia, jest nieatrakcyjna i otyla, zlapala goscia na dziecko i jest zadowolona :-(

Gość troche zdziwiona
cos mi sie wyslalo podowjnie ciekawi mnie tylko czy naprawde jej nic wiecej nie potrzeba do szczescia czy tylko udaje

Gość Szaleje za nim 234
jest otyła, pewnie to co osiagnela to szczyt jej marzen

Gość troche zdziwiona
no to chyba bylo dla niej jedyne rozwiazanie jak chciala miec dziecko nie ma partnera zyciowego i miec nie bedzie, za to ma dziecko, dziwne

Gość Zuzanna Amelia
blondyn - skad wiesz , ze wlasnie taka? Moze to jest zupelnie inna ososba? A nieszczesliwe sfrustrowane mezatki sa mile dla otoczenia?

Gość troche zdziwiona
rozne otyle ukladaja sobie zycie inaczej, co to malo na ulicy grubych kobiet z facetami

no bo w firmie, była taka, a mężatki raczej nie, a moja szefowa, to kobieta spełniona.....

był taki serial, o samotnym macierzyństwie, Ballada o Januszku, ciężkostrawny, ale dający dużo do myślenia....

Gość pewnie co noc placze wpoduszke
Ale ci i tak sie nie przyzna, nie da sie cale zyc samej, idzie zwariowac, a praca to nie wszystko, nawet dobrze platna.

Gość Zuzanna Amelia
Dajcie spokoj dziewczynie. Niech sobie zyje jak chce.