Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on201011

NIE WIEM CZY NIE JESTEM W CIAZY ! POMOCY !

Polecane posty

Witam . Pisze z konta chlopaka. Strasznie sie boje wiec mam nadzieje ze dostane odpowiedzi jakies normalne. To wiecc on wlozyl mi do pochwy palce, na palcach byla zaschnieta sperma. Dodam ze przedtem 2 lipca dostalam okres a zrobil to 15 . strasznie sie balismy ale ulyzlo mi jak 31 lipca dostalaam okres :) Potem bylo kilka takich zabaw ale jestesmy pewni ze on mial swoja sperme tylko na rekach jestem pewna na 10000% ze nie popelnilismy juz tego bledu. Jestem jeszce dziewica. Robiac to za kolejnymi razami ja mu.. a on lekko dotykal mi bo jak zrobil to za 1 razem to tak mnie strasznie klulo w srodku ze nie moglam zyc.. Ale teraz zaczelu sie schody :( 31 nie dostalam okresy :( mam nudnosci nie raz rano.. czesto chodze siku, powiekszykly mi sie piersi ale to tak pare milimetrow . Czekalam dzisiaj an okres ale nie dostalam . CDzy moge byc w ciazy. MAm dopiero 15 lat :( . I nigdy nie uprawialam sexu nawet tylko 1 raz ta nieostrozna zabawa.. ale raczej zaschnietym palcem ze spermy w ciaze nie zajdziesz. Teraz juz nie wiem co mam myslec.. Nie hcce miec dziecka :( .. Moze okres powinnam dostac za kilka dni. Pomozcie mi BLAGAM ! :(

Gość Bianka28
Dziewczyny czy wy mieliście lekcje biologi w szkole wogóle???? kochana nie martw się bo napewno nie jesteś w ciąży,nawet nie wiesz jak trudno jest zajść w ciąże ,wiem to ze swojego doświadczenia:(niestety i nie przejmuj się bo napewno to nie ciążą:)a takie nieterminowe okresy zwłaszcza w młodym wieku to normalne za parę dni napewno dostaniesz miesiączke także wrzuć na luz:)

dzieki ;) tyle sie naczytalam.. ze juz nie wiem jak myslec.. teraz bylam u chlopaka i rozmawialismy o tym wszystkim i ponownie mowilismy ze w tym miesiacu nie wlozyl mi palca ze sperma do pochwy.. ;) sama jestem pewna tego ;)

Gość strapadabaju
a jak my ci mamy pomoc? jestes jeszcze dzieckiem,boze 15lat!!!! i takie zabawy???dziewczyno troche rozsadku! oczywiscie ze mozna zajsc w ciaze przenoszac na rekach sperme-tym bardziej jesli mialas plodne dni i sluz ktory sprzyja zaplodnieniu. zanim sie wezmiecie za takie zabawy trzeba sie troche podszkolic i poczytac chociaz. w glowie mi sie to wszytsko nie miesci:(

Gość Bianka28
Popieram poprzedniczkę oczywiście,to za wcześnie na takie zabawy chyba:( ale nie przejmuj się te objawy o których piszesz to są przed miesiączką ,za kilka dni dostaniesz okres i będzie oki:)ale będziesz mieć nauczke na przyszłość że sex to nie zabawa bo z tego może być mały bebinek:)

Gość strapadabaju
plemniki w niesprzyjajacych warunkach moga zyc okolo godziny-czyli jesli zabawialiscie sie w ciagu tej godziny wszystko jest mozliwe. oczywiscie mowimy tu o skrajnosciach ale mozliwosc istnieje...... ja zanim rozpoczelam jakiekolwiek pieszczoty z chlopakiem ( a mialam lat 18) poczytalam cokolwiek i wspolnie z chlopakiem znalismy ewentualne zagrozenia.trzeba myslec glowa dziewczyno-nie inna czescia ciala.

Gość papera
i ja popieram poprzedniczki, poczytaj troche o tych sprawach, dowiedz sie co i jak, a potem nie wipisuj takich rzeczy, bole podbrzusza czy bol glowy to jak najbardziej zespol napiecia przedmiesiaczkowego - normalka. 15 lat czy nie, nie ma tu znaczenia. Skoro planujesz zycie seksualne warto dowiedziec sie na temat roznych metod antykoncepcji i wybrac najstosowniejsza. Co po takich zabawach jak pozniej masz sie martwic?