Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DZIunia niunia

MÓJ DZIEŃ :):):)

Polecane posty

Gość DZIunia niunia

Umówiłam się z tym Łukaszem od BMW tego srebrnego stuningowanego. Widzieliscie go, bo kazdy go widzi, bo jest naprawde wyjebany. Jest dość jak na swój wiek wygadany uważam, nawet gadało nam sie dość kulturalnie i na temat w ogole :D Nie, ogólnie zajebisty. Przystojny jest tego nie moge powiedzieć, że nie. Byliśmy razem w Organzie, paliliśmy razem szlugi...Marlboro czerwone on pali. No wiadomo w sumie, że taki koleś nie będzie palił innych tylko Marlboro, chociaż one są dość mocne, ale nie dla mnie, bo ja już je paliłam kiedyś wcześniej... wypiliśmy sobie kosmopolitana i odwiózł mnie. Wszyscy widzieli jak wysiadałam z jego samochodu, mieli miny niezłe dość, nie powiem :D A wy jak spedziliscie dzisiejszy dzien ?

Gość DZIunia niunia
heloł?

Gość bella panten-provit
My? raczej...nie tak jak ty... bylismy w kwiaciarni...szukac torebki na prezent..w warzywniaku po czekolade:P A w kwiaciarni sa sliczne bladozółte gerbery..widziałam potem koscioł nimi ustrojony...Modliłam (który to juz raz) się aby w koncu moj facet - ten :classic_cool: z reklamy panten-provit;):P był ze mną, pocałował:) dziś czekałam na czarne auto...a to miało byc srebrne?? :D Nie czarne?? Nad nami jakaś klątwa wisi...:(

Gość Fruktoza_
ciekawy dzień nie powiem ze nie

Gość bella panten-provit
mam nadzieję, że ciekawsze dni przede mną...:)

Gość jafoottwewe
byłam w szkole, potem wróciłam ,usiadłam do kompa i siedze na kafetele ..nie moglo byc zajebisciej :D

byłam w pracy, potem zakupy, odebrałam dziecko od babci, zrobiłam obiad, bawiłam sie z dzieckiem, przyszedł mąż, zjadł obiad, bawilismy się z dzieckiem razem, położylismy dziecko spać, teraz piję wino, on wyjada czekolade z lodówki prawda, że pasjonujący dzień? :o proza życia ludzi koło trzydziestki :o

aleee nieeeee jest światełko w tunelu!!! mój mąż jeździ srebrnym BMW!!! :D coprawda 3 letnim i niestuningowanym kombi ale zawsze BMW :)

Gość wiejski parobek
rano siedzialem na kiblu , w poludnie z niego zszdlem a teraz znowu na nim siedze

Gość taka se jedna
za dużo 'Galerianek' !!!!!