Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość długowłoswapanienka93

Ścięłam bardzo długie włosy i teraz okropnie tego żałuję...

Polecane posty

Gość długowłoswapanienka93
Włosy za tyłek noszą dziewczyny, który dbają o włosy, lenie niech się golą na łyso. Bye bye

Gość kota w worku
zmień nicka na ''obgolona na dupe'' bo długowłosa to ty juz nie jestes

Gość klatwa jak nic

Gość klatwa jak nic
kot w worku rzucił na wiejska panienke klątwe mówie wam ja znam się na tym pokłóciły się i wyłysieje długowłosapanienka

Gość kota w worku
klątwa BINGO

Gość ewkazdrzewka
dla mnie to jest mega wieś wlosy za tylek, jeszcze tak rosnące samopas, bez odrobiny cieniowania - mega wies. do łopatek sa dla mnie ok ale to tylko moje zdanie:)

Gość hitttyyyy
hahaha ale się uhahałam Kota w worku, a ty te 5 stów dajesz za 1 kg 40 cm włosów czy jak?

Gość no,ale teraz masz
Dlaczego od razu uwazasz,ze przez wszytskich,kotrzy krytykuja takie baaardzo dlugie wlosy przemawia zazdrosc?ja mam wlosy dlugie 56cm,do tego naturalny ciemny prawie czarny kolor,geste cos miedzy prostymi,a lekko falowanymi.nie uzywam prostownicy ani suszarki,blyszcza sie jak szalone,bez problemu juz dawno moglabym miec tak dlugie,jak \Ty lub dluzsze gdybym tylko chciała.Jednak uwzam,ze zbyt dlugie wygladaja wiejsko dlatego nie nosze dluzszych jak 65 cm.Czy takze uwazasz,ze pisze to z zazdrosci?raczej nie mam czego zazdroscic,po prstu wyrazilam swoja opinie

Gość dlugozlotowlosa
te wygolone fryzurki na rihanne to obciach. jak mozna chodzic z ogolona do polowy glowa ? dlugie wlosy najpiekniejsze

Gość fdfs
o ja jaki żal. ja mam długie i grube i gdyby jakaś koleżanka chciała a bym ścinała to na pewno bym jej dała. samolub i jakie samouwielbienie :O a włosy po dupe wyglądają smiesznie

Gość iu8
no mi osobiscie takie dlugie wlosy sie nie podobaja wcale ale to moje zdanie, dla mnie ladne to maks do lopatek a ty autorko nie jecz, przeciez urosna poza tym "lepiej zrobic i zalowac niz zalowac ze sie nie zrobilo" a w ogole naprawde calkowita rezygnacja z suszarki poprawi kondycje wlosow? bo moje sa zdrowe i blyszczace ale przyznam ze chcialabym aby wiecej sie blyszczaly :P

Gość ale tandeta fuj
nikt nie będzie nosił twoich włosów o ma sobie sam zapuścić a nie iść na łatwiznę? - albo jesteś bardzo młoda i bezmyślna albo głupia i egoistyczna .... niektórzy NIE MOGĄ zapuścić bo nie mają CO . Bo sa np w trakcie chemii. To im potrzebne sa peruki przede wszystkim.

Gość ja mam tak ścięte
włosy jak Rihanna albo coś w tym stylu , nie przyszło wam do głowy że nie wszystkie kobiety mają piekne , mocne , gęste włosy ? U mnie w domu wszyscy mają włosy cienkie i słabe , próbowałam zapuszczac ale wiszą jakieś smętne strąki i to cztery na krzyż to co sobie mam poprzyklejac żeby mnie nikt nie krytykował ?

Gość fffffffffffffak
takie dlugie kuldy sa obrzydliwe wierz mi = faceci mysla ze cos w nich sie legnie bvlllee

Gość trew
Zgadzam sie z przedmowcami, takie bardzo dlugie wlosy do tyłka, to wiocha i wcale nie wyglądają ładnie. Wlosy powinny być max kawałek za piersi, nie dluższe. A pisał to chłopak lat 27 :D

Gość jaoddalam
Masz do talii i to są krótkie? -.- serio? Ja miałam do pasa i oddałam na fundacje dla kobiet po chemioterapii i mam ledwo do ramion... A ty tu opłakujesz że masz do talii? Gratulacje..

Gość gość
Tez scielam bardzo dlugie wlosy zeby oddac na peruke. w http://rezydencja-urody.pl/ zrobili mi fajna fryzurke. Nie ma czym sie stresowac idz i niech CI zrobią ladna fryzukre;)