Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostuJUstyna

problem pospolity ale ważny

Polecane posty

Gość poprostuJUstyna

jestem z chłopakiem od roku mowi ze mnie kocha.ale jak piszemy o przyszłości to nigdy nie zakłada ze się hajtniemy .mowi ze na początku zawsze jest fajnie a potem cos wychodzi ze u mnie tez cos napewno wyjdzie i wszystko się zepsuje daje nam 3 lata. dziś napisał ze jeszcze ma zamiar ze mna byc??JESZCZE??i on mnie kocha? jak zwylke się rozpisałam. może poprostu jest sceptykiem i realista?

JESZCZE mysl nad glupota swojego chlopaka i JESZCZE sobie czekaj az wydorosleje i JESZCZE czekaj az sie zobowiaze do czegos powaznego i JESZCZE obudzisz sie z reka w nocniku

Gość chmurka11
niestety mialam to samo i sie z reka obudzilam - znaczy doszly do mnie ploty od roznych osob te same i mu dalam kosza bo okazal sie szczeniakiem nikogo nie wartym

Gość poprostuJUstyna
a powiem mu co mi lezy na sercu jak sie zobaczymy. wczesniej tego nie robuiłam zeby nie było jak z jego byłą dziewczyna ze miała jakies plany rozbudowane wobec niego. jeszcze sobie pomysli ze go do ołtarza juz chce ciągnąć wieć nic nie mowie o tym ale trudno niech mysli co chce

Gość poprostuJUstyna
NIKT MI NIE PODOPOWIE?? a na jakiegoś shatyna tykle ludzi weszło nie rozumiem czemu