Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chodzsiecalowac

deprescja ,czy schizofremia.. mojego chlopaka.

Polecane posty

Gość chodzsiecalowac

cześć... mam cholery problem i nie wiem co zrobić.. mój chłopak ma 18 lat , jesteśmy ze sobą rok , dosyć często traktował mnie źle , nie potrafiłam zrozumieć jego zachowania. od kilku tyg. wydaje mi sie ,że przestał mnie kochać... ;( boże... dzisiaj dostałam esa ,że to koniec. że jest chory.. ma chorobę psychiczną.. spotkaliśmy się , ale zostaliśmy razem.. on mowi ,że to moja wina bo krzyczałam na niego , stwarzałam problemy... jego obiawy to , boi się usnąć , ma zwidy , duchy itp. , nie chce rozmawiać o uczuciach , miłości , seksie.. o niczym.. , nie chce się spotykać , jest obojętny , nerwowy , trudno się z nim dogadać , często czegoś zapomina. nic do niego nie dociera. nie wiem jak mu pomóc , co sie z nim dzieje.. to mnie przerasta.. on co kilka dni sobie zrywa.. mówi mi ,ze mnie nie kocha... ale za chwile mówi ,że mnie kocha.. później dzwoni ,żebym o nim zapomniała... itp... to sie tak ciągnie... co ja mam zrobić.. boje sie ;(

Gość fajna dupka
a wyślij go do psychiatry, bo z kolesiem faktycznie coś nie tak. zjebany jakiś jest. Myślę, że on tak specjalnie, to taka gra, bo on cie nie CHCE!!!

Gość Ninasrina
Dokladnie, dobra wymowka, zeby sie Ciebie pozbyc. Poszukaj kogos dojrzalszego. Pozdrawiam.