Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

do samotnych prawiczkow

Polecane posty

Gość TH is IT JO
Za półtora roku wybory sejmowe i czuję że PO będzie miało ponad 50% a jak nie to będzie rząd z SLD które będzie na 2 miejscu a PIS będzie miał ledwie 18% głosów

Gość Oł jeeeaa
żaden podszyw podszywie to moje największe erotyczne marzenie :D rozprawiczenie pięciu kafeterian na raz :classic_cool:

Gość Oł jeeeaa
powiem wam że pograni jesteście :O mam 19 lat i jestem dziewicą.. Jakimś paszczurem też nie jestem. Myślicie że każda dziewczyna powyżej 16 r.ż. nie jest dziewicą?? Jeżeli tak myślicie, to warto yłoby się zastanowić kto tutaj jest chory na głowę

Gość wiecie jaki jest problem tych
tu 3 panów? i paru innych z kafe... choć nie wszystkich :P właśnie pierdolenie o dziewictwie i wartościach. żal. pięknie pokazuje to jak sa oderwani od rzeczywistości

Gość futrzak
nie chodzilo mi o zbieranie znaczkow czy gre w szachy bo to jest dla mnie nudne ale ok sypne przykladami ze swojego zycia -od dziecka gram w gry na pc i rozne platformy czesciej w starsze niz w nowsze do wyboru do koloru jest ich setki tysiecy i nie gram codziennie tylko gdy mam ochote -lubie ogladac filmy karate np z jackie chanem lubie tez horrory komedie filmy przygodowe , ze zwiezretami sport ogladac mecze filmy fantastycznonaukowe -lubie uczyc sie obcych jezykow -lubie posluchac sobie muzyki, co wpadnie w ucho ciekawia mnie niewyjasnione tajemnice - lubie tez czasem poczytac a to o indianach poludniowoamerykańskich a to o zartach o zydach lubie tez cwiczyc i chodze na silownie,kiedys bylo karate ale bez wielkich sukcesow -zawsze intersowalyt mnie biologia i geografia -wybieram sie czesto na dlugie wyprawy rowerowe poza tym motoryzacja , technika ,elektronika, budownictwo nie chce mi sie dalej wymieniac i nie stracza czasu na ogladanie mlodych siks w necie🖐️ -

Gość wiecie jaki jest problem tych
a i jeszcze przekonanie, że seksu trzeba się uczyć latami. No kpina normalnie. Wszystko to kwestia porozumienia między osobami i kilku eksperymentów a z osobą w której jesteśmy zauroczeni to się chce próbować. zresztą to najprostsza sfera związku. Chyba że się skrajnie libido różnicie

Gość TH is IT JO
Ja wiem że chciałbym mieć dziewczynę

aktualnie samotna. Ale dobrze mi :D większość życia poświęcam pasji więc nie przeszkadza mi samotność :D

Gość futrzak
sie rozpisalem ale to po to zeby zaprzeczyc tezie ze prawiki caly czas wala konia przed kompem

Gość grrrrrrrrrrrrrrrr grrrrrrr
"czywiscie sa piekne dziewice 20-letnie. Chociazby dlatego, ze zawsze sa wyjatki." a wiesz dlaczego to sa wyjątki? bo normalni ludzie mają znajomych i się zakochują. A jak się zakochają to po jakimś czasie lądują w łóżku. Nic dziwnego. Ale co może o tym wiedzieć ktoś kto był zapewne odrzucony przez grupę rówieśnicza już w wieku laty 10 :classic_cool:

na kafe jestem chyba drugi raz w życiu :classic_cool: a moja pasja od urodzenia to speedway jak już tak bardzo chcesz wiedzieć

skąd wogóle jesteś Oł jeeeaa? i jak tu wogóle trafiłaś? ja tu trafiłem przez znajomość z te verde

Gość ty się wpierw looooser
zakochaj i pójdź z kimś na parę randek a potem pisz :classic_cool:

Lubuskie. a jak trafiłam? wujek Google mnie tutaj sprowadził, bo szukałam coś nt. wypadających włosów :P hehe

Gość TH is IT JO
Za tydzień SALETA vs najman

Co Ty :P tzn temat był, ale wszyscy odsyłali laske żeby w Googlach poszukała.. i sie kółko zamyka :P

tu na kafe to jest za to dużo tematów o odchudzaniu. Kiedyś te tematy tak przeglądałem. A jak Ci mineły wakacje Oł jeeeaa?