Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

do samotnych prawiczkow

Polecane posty

chłopaki, nie smęćcie tak, dziewczyny nie lubią użalających się nad sobą facetów, ja tez nie mam faceta no i co przecie się nie załamię z tego powodu. udanego dnia Wam życzę :)

"no i co przecie się nie załamię z tego powodu." Zgadzam się. Trzeba żyć dalej i cieszyć się tym co się ma, a nie zaprzątać sobie głowę pierdołami.

"chłopaki, nie smęćcie tak, dziewczyny nie lubią użalających się nad sobą facetów" Tak, tak, my tu jesteśmy aby podrywać. Daj ludziom czasem spuścic nieco pary bo i tak mają chujowe życie uczuciowe. Lepiej napisać i mieć w dupie niż w realu się na innych wyżywać.

Gość Patrycja<>
Mam do was jedno pytanie. Chcielibyście "podobnej" do was dziewczyny ? tzn tez dziewicy bez doświadczenia ? czy wolelibyście dziewczyne , która miała np jednego partnera ma jakięjś tam doświadczenie i niejako wprowadziła by was w świat związków ?

Gość prawyczłowieqk
ja wole dziewice

Gość wszystko w temacie
podobne sie nie znajdą oraz takie które miały tylko jednego faceta w łóżku 🖐️

Gość zacznijmy od tego ze nigdy
nie bedziemy miec dziewczyny a to jest pytanie retoryczne nad ktorym nie chce mi sie rozwodzic :P

Gość dfgdg
Dziewica - ze względu na "wspólnotę zainteresowań".

Gość Patrycja zzzzz
a co dla was oznacza "normalna" ?

na dziewicę marna szansa w przedziale 20 i więcej lat. Jak już to można trafić na doświadczoną tylko nie wiadomo jak bardzo. Kobiety lubią kłamać ilu to miały facetów.

Ehhh Po co te głupie pytania na poziomie gimnazjum? I tak nikt tutaj nie szuka panny bo wszyscy zrezygnowali. Poza dwoma którzy nawdyychali się jakiegos gówna i wierzą, że ich jasna dupa, pardon "dusza" przyciągnie dziewczynę.

Gość Patrycja zzzzz
"nie bedziemy miec dziewczyny a to jest pytanie retoryczne nad ktorym nie chce mi sie rozwodzic " Tez tak kiedyś myślałam i przesiadywałam na tym forum całymi dniami. Miłość , szczęście, zakochanie i Ja to była dla manie kompletna abstrakcja. A teraz mogę powiedzieć ze jestem szczęśliwa i zakochana. Także nie tracicie nadziei (:

Ile jaka miała partnerów mnie nie obchodzi. I tak nie mam szans ani u jednej ani u drugiej :D I gdzie tu problem?

Gość Patrycja zzzzz
a w sumie i tak powiecie ze pierdolę bzdury :(

Tyle że Patrysia jest dziewczyną i zasady jakie dotyczą właśnie dziewczyn są inne niż te jakie dotyczą facetów w tej sferze życia. Wciskaj kit dalej.

Gość Patrycja zzzzz
kitu nie wciskam ,a sarkazm mogłeś sobie darować. wiem ,ze macie mnoe za jedna z tych osób , która powtarza wam hasła typu wyjdźcie do ludzi bla bla bla. ale ja naprawdę byłam w takim samym położeniu jak wy użalałam sie nad sobą potem juz w ogóle straciłam nadzieje i miałam to w dupie i właśnie w tym momencie gdyż juz straciłam nadzieje (uwaga teraz będzie zdanie niczym z jakiejś dennej komedyjki romantycznej) poznałam kogoś kto zmienił moje życie o 180 stopni. nie prawie wam morałów i jakiś innych pierdół piszę tylko ze niekoniecznie musicie tracić nadzieje bo może wam tez się uda.

Nie byłaś w takim samym położeniu jak choćby ja gdyż raczej nie podchodziłaś i nie próbowałaś podrywać sama facetów. Koszy też raczej nie zbierałas wielu tylko czekałaś i czekałaś i czekałaś aż książę się pojawi. Studia skończone, pracuję, dziewczyn w moim otoczeniu BRAK. Do żadnej pierwszy ręki nie wyciągnę bo za bardzo się sparzyłem w przeszłości a poza tym obiektywnie patrząc - kiepski jestem. A nadzieja to najgorsze co może być. Nie na darmo w mitologii greckiej była ostatnią rzeczą która wypełzła z puszki Pandory. Zachowaj te farmazony dla siebie, ciesz się swoim związkiem.

Gość Patrycja zzzzz
i juz sie zaczyna gadanie "bo ja mam gorzej" btw. co z tego ze sie sparzyłeś ? moze musisz sie sparzyć 101 razy i dopiero wtedy cie sie uda ? w zyciu nie zawsze obiektywizuje zasada do 3 ray sztuka. no dobra nie będę wam zasrywać dupy cześc.

btw. co z tego ze sie sparzyłeś ? moze musisz sie sparzyć 101 razy i dopiero wtedy cie sie uda ? Ciekawe kto mógłby mieć tyle cierpliwości :o

Jak ktos jest takim desperatem co się rzuca na wszystko co nie spierdala na drzewo to może i 303 razy próbować. Jeśli priorytet w czyimś życiu to zaciągnąć pannś do łóżka to ja nie przeszkadzam ale kibicować też nie zamierzam Ja mam inne rzeczy do roboty i nikt mi nie docina od starych kawalerów jak tobie zapewne od starych panien i trując dupę tym jak mówią kiedy sobie w końcu kogoś znajdziesz. No i w końcu jakiś tam ci się trafił. Ogólnie panna musi wygladć jak człowiek słoń albo być chodzącym soplem lodu skoro jest sama

Korjonos ona ma cierpliwość bo tylko stępelek stawia: NADAJE SIĘ lub NIENADAJE SIĘ. Straaaszny to wysiłek z jej strony skoro jako kobieta jest stroną pasywną. Może więc i 101 takich stępelków postawić bo nic ją to emocjonalnie nie kosztuje.

Gość Patrycja zzzzz
no tka bo kobiety zawsze maja łatwiej i jedyne w czym wy macie lepiej to fakt ,ze możecie sikać na stojąco tak sobie wmawiaj. sople lodu maja szanse po prostu potrzeba kogoś kto umie ten lód roztopić. kto nie chce szuka powodu. i na tym zakończę .