Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

do samotnych prawiczkow

Polecane posty

Gość darker bedzie miał
panna z dzueckiem to gówno nic nie warty smiec , odpad

Gość Patrycja zzzzz
poszlo

"lepsza taka kobieta niż zdychać w samotności" Jak tak bardzo chcesz to proszę bardzo. Frajerów nie brakuje. Pochwal sie później komuś, że ją sobie wziąłeś bo żadna inna cię nie chciała. Totalna desperacja pomieszana z brakiem rozumu. Wprawdzie głowa będzie ja boleć cały czas ale da ci się dotknąć od biedy raz na miesiąc kiedy kasę będziesz przynosić do domu. No i jeszcze jej były co dzieciaka będzie chciał odwiedzać. Ją samą też zapewne. Będziesz miał poroze jak u jelenia ale przynajmniej sobie poruchasz.

Gość TH is IT JO
Nie udawaj głupiego d Jak los postawi przede mną dziewczyne która jest mi przeznaczona to wykorzystam swoją szansę Narazie jeszcze każe mi czekać

Gość TH is IT JO
Żryj gówno równo tchórzu

Gość TH is IT JO
Różne są przypadki i los jest sprawiedliwy i wie że zasługuje na porządną fajną ładną dziewczynę

Pudło kapselko. Ja nie mam dylematu, że musi być dziewicą. Skoro ty wolisz starą rurę co miała cię gdzieś gdy była młodsza ale gdy bachor na jej głowie a samotnośc dokucza to wszystko weźmie w takim razie korzystaj.

Ty durniu akurat na nic nie zasługujesz. Skończysz jako gwałciciel. Zauważysz jakąś pannę w nocy i ci głos powie, że to twoja szansa. Cegłą ją w łeb i w krzaki. Pieprzony schizol.

jest też sporo samotnych dziewczyn może nie są za bardzo urodziwe ale są bez dziecka.

Gość kloszard..
Były piłkarz Premier League Rohan Ricketts próbuje tłumaczyć, dlaczego wielcy piłkarze, nawet mający tak atrakcyjne żony jak Wayne Rooney, dopuszczają się zdrady: "Dziewczyny są jak szakale. Wchodzą do pokojowych hoteli oferując się w całości..."

Kapselko ale one wszystkie czekają na księcia. Myślisz, że je obchodzą jacyś tam nieśmiali faceci jak jedna z drugą naoglądały sią zmierzchów, naczytały Cosmo i innych chujostw? Czytaj co się liczy dla kobiety: http://praca.wp.pl/kat,18453,title,Duza-kasa-dziala-na-kobiety,wid,12653836,wiadomosc.html

to działa tak do granicy 30latek a potem szuka się na siłę facet żeby nie były same. Kiedyś z jedną 30latką gadałem to świrowała na punkcie żeby znaleść męża.

Gość niby rok roznicy miedzy
kapselko a darkerem a jaka przepasc jeden jest realista a drugi marzycielem :O

ta jasne loooser za dużo się naoglądałeś komedi romatycznych nie istnieje takie coś jak przeznaczenie and miłość

Gość kierownik liniowy
Pensja 8 tys miesięcznie i laski same wam do łóżek będą wskakiwać, włącznie z mężatkami i waszymi podwładnymi w pracy.

ja nigdy tyle kasy nie bede mial nie ma takiej mozliwosci no chyba ze wygram w totka i zaloze jakis interes

Gość świeże błoto
Żenujące płace w polskim IBM-ie ale jeśli chcecie możecie aplikować. help desk - pierwsza linia wsparcia - 1300 zł na rękę administrator windows tier1 - 1945 zł na rekę administrator windows tier 2- 2380zł na rękę administrator windows tier3 ("tzw endziniering") - 2867 zł na rękę sieciowiec 1st level (CCNA - tryb unprivilaged na routerach) - 1430 zł na rękę sieciowiec 2nd level (CCNA+Security) - tryb exec - 2200 na rękę

Gość świeże błoto
we Wrocławiu

Gość kierownik liniowy
"ja nigdy tyle kasy nie bede mial nie ma takiej mozliwosci no chyba ze wygram w totka i zaloze jakis interes" a ja znam takich którzy po technikach wieczorowych zaczęli 10 lat temu prace w Toyocie Poland za 900 zł na produkcji.Potem zostali brygadzistami potem mistrzami , a dziś będąc w dalszym ciągu tylko po technikach zostali awansowani na kierowników z pensjami do 7-9 tys na rękę.