Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

do samotnych prawiczkow

Polecane posty

Gość onaonaona21
no i prawidłowo, raz nie wyjdzie a za drugim razem moze wyjsc... wazne ze probujesz a nie użalasz sie nad swoim marnym losem.

Gość TH is IT KF
Cierpliwość popłaca

TH is IT KF ile ty masz lat? to samo piszesz dzień w dzień .Radzę się pogodzić z faktami.

Gość TH is IT KF
Los o wszystkim decyduje wiec po co wychodzić przed szereg. Nie chcecie być źle odbierani bo nie mieliście dziewczyny. Co z tego. Jedni mają w wieku nastoletnim a niektórzy po 30 chociaż mi jeszcze do tego brakuje 2 lata

kapselko 9864277@tlen.pl'; -- przestań pieprzyć>Jak tutaj potrafisz sie wysłowić jaka przeszkoda w realu.Uroda u kobiet wazna u mężczyzn na drugim miejscu.Najpierw zapewnij jej czułośći bezpieczeństwo i wszystko osiagniesz

tylko nie widzisz jednego problemu .Jak ktoś raz drugi trzeci dostanie kopa w d.... To się zaczyna podłamywać. Do tego żeby nie było nigdy nie startowałem do ładnych tylko do przeciętnych z urody.

Gość TH is IT KF
Za kilka lat będe miał dziewczynę. I wtedy się okaże kto miał rację. Ci co popełnili falstart teraz już są spaleni a ja spokojnie dotre do mety

jest różnica między cierpliwością a biernością nie mniej to prawda, że próbować nie ma sensu jak się nie jest atrakcyjnym, ciekawym interesującym a Polacy dobrze aby chociaż bramkę strzelili

jest różnica między cierpliwością a biernością nie mniej to prawda, że próbować nie ma sensu jak się nie jest atrakcyjnym, ciekawym interesującym a Polacy dobrze aby chociaż bramkę strzelili ZAPOMNIJ O TYM .NIE W TYM STULECIU

a potem usłyszy człowiek teksty w stylu zostańmy przyjaciółmi, zasługujesz na kogoś lepszego. Prawa jest taka że najedzony głodnego nie zrozumie.

Gość onaonaona21
ale kurcze, znam pary w ktorych przynajmniej jedna ze stron urodą nie grzeszy. nie trzeba być odrazu modelem by ktoś Was chciał. musicie wierzyć w to, że się uda, bo bycie otwartym, zabawnym i zdystansowanym naprawde przynosi rezultaty - nie raz spotykałam niezbyt atrakcyjnych mezczyzn, ktorzy pieknieli przy blizszym poznaniu bo po prostu z charakteru byli fantastycznymi facetami. LUDZIE, głowa do góry,czas wyjść do ludzi a nie zamykac się w 4 ścianach kafeterii ;)

Gość TH is IT KF
Dlatego nalezy byc cierpliwym

Gość onaonaona21
ehh zresztą co ja wskóram. nigdy was nie zrozumiem, bo nigdy nie bede 20paroletnim prawiczkiem. ale postarajcie sie chociaz obiecac, że zrobicie coś ze sobą zamiast siedzieć i się nad sobą zamartwiać? ;)

Gość TH is IT KF
To los musi zadziałać

O czym wy tutaj bajdurzycie.Wstań od tego kompa i zainteresuj się sama do lózka ci nie wejdzie.:D Cholera ile miałem kobiet ile koszów dostawałem i nie zrażałem się tym.Nie bylo kompa i różne możliwości jak teraz.Wy tylko biadolicie.Nie jest powiedziane,ze poznana kobieta pójdzie od razu na calość.Moze tylko chce porozmawiać i wyczuć cie. A wy kosz dostaniecie i jak obrazone panienki zmykacie i zamykacie sie w sobie. <stopka></stopka>

onaonaona21 mylisz się. Chyba że facet chce zostać kolegą to dobre rozwiązanie. Atrakcyjność dużą rolę odgrywa. Jak ktoś powiedział wyglądem przyciągasz charakterem zatrzymujesz. Często Ci niezbyt atrakcyjni na wstępnie są olewani.

"musicie wierzyć w to, że się uda, bo bycie otwartym , zabawnym i zdystansowanym naprawde przynosi rezultaty" Albo się podobasz albo wypad. I tyle. "nie raz spotykałam niezbyt atrakcyjnych mezczyzn, ktorzy pieknieli przy blizszym poznaniu bo po prostu z charakteru byli fantastycznymi facetami." A my mamy chujowy charakter. I co teraz wymyslisz? "LUDZIE, głowa do góry,czas wyjść do ludzi a nie zamykac się w 4 ścianach kafeterii " Panna oczywiscie nie dopuszcza mozliwości że to iz siedzimy w domach to rezultat a nie przyczyna :D A niech sobie i tak uważa. "ale postarajcie sie chociaz obiecac, że zrobicie coś ze sobą zamiast siedzieć i się nad sobą zamartwiać? " Mogę obiecać kolejną próbę samobójczą jeszcze w tym roku. Pasuje?

"Moze tylko chce porozmawiać i wyczuć cie" O! takiego płaczliwego ścierwa (pardon) co przychodziło do mnie z żalami na wszystko to ja miałem na pęczki. Tyle, że ja byłem taka chustka do nosa co można sie w nią wysmarkać i do kosza. I za jakiś czas ponownie. Nigdy więcej :D

tak płakały było że jacy to faceci to świnie. A po chwili szukały takich samych gnojków i gdzie tu logika?

Darker "ma rację" bo zjadł na tym zęby ale raz za razem pojawia się jakaś ze swoimi truizmami co uważa, że jak facet na nią spojrzał to wie wszystko na te tematy.

Darker-- nie zrozuma\iałaś .Nie w tym kontekście.Jeśli dziewczę nie było zainteresowane dalszą znajomością żegnałem się z nią.Przecież jak można drugiego człowieka poznać bliżej jak fochy sobie robi.

Gość onaonaona21
dobra widze, ze potrzebna tu nie jestem, a chcialam byc tylko miła. żegnam.

A po co się "żegnać"? Ignorować trzeba z fałszywym usmiechem na ustach i tyle. Może jeszcze oświadczenie miałem wysyłać do kazdej czemu nie mam ochoty z taką rozmawiać? Kiedy się na to zdobyłem (trzy razy w życiu) to tylko w przypadkach kiedy dziewoja przegieła pałę w stosunku do mnie.

"a chcialam byc tylko miła" Rzeczywiscie. Bez kogoś na forum kto jest miły będzie to dzień stracony. Back to the kitchen!

Nie spotykałem się. Nigdy z żadną. Za kiepski byłem dla nich. Ale wystarczająco dobry aby wysłuchiwać ich skamleń.

może i są możliwości kogoś poznać ale jest problem. Gdy jest się brzydkim. Jak pisałem to próbowałem w rzeczywistości, byłem też na serwisach randkowych ,czatach. Początek zawsze miałem dobry do momentu żeby pokazać zdjęcie wtedy był koniec. A raz z jedną się spotkałem szczerze to nie wiem po co. Jak potem na gg usłyszałem co jej się nie podoba w moim wyglądzie po co było to spotkanie ? zdjęcie widziała