Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e4vt4tb4qn34

Brafitting - Głaszczko!!?? :) 75GG?

Polecane posty

Gość e4vt4tb4qn34

Witam, mam 85 cm pod biustem, 111 w biuscie i 115 w zwisie. Mam dosyc szeroka klatke piersiowa i jedrny,wysoko osadzony biust...jakie rodzaje i rozmiary stanikow mi polecicie?:)

W brytyjskiej rozmiarówce wypada na 34H a może nawet HH. W polskiej 75M/N, jakoś te okolice :) Ale oczywiście wszystko wyjdzie podczas mierzenia. Ja na dużych biustach się nie znam, więc nie wiem co Ci polecić, oprócz tradycyjnie Panache i Freya może Curvy Kate. Co do kroju to nie mam pojęcia co lepiej leży na dużym biuście, ja interesuję się głównie tymi mniejszymi :) Coś mi teraz nie działa, ale możesz pooglądać w katalogu na www.balkonetka.pl staniki w tych rozmiarach, najlepiej brytyjskie 34H/HH. W 75H/HH mogą wyskoczyć Ci staniki polskie i brytyjskie, a 75H brytyjskie to zupełnie co innego niż 75H polskie. Best Bra tu dzisiaj była to może jeszcze ona coś powie :)

Gość e4vt4tb4qn34
hmm to bedzie trudno cos u mnie kupic stacjonarnie... ale patrze na balkonetke i tam HH sa o wieeele wieksze niz moje hmmm

Gość żona palacza 31
dawaj foto, bo nikt ci nie uwierzy. a jak nie masz to s p i e r d a l a j w podskokach 🖐️:classic_cool:

Gość e4vt4tb4qn34
teraz to jakies tam 75 c poprzerabiane i inne chinskie bazarowe

Gość e4vt4tb4qn34
rzeczywiscie, te zdjecia sa super!!!!!!!!! dziekuje!!!!!!!!!!!

To podejrzewam, że nie widzisz swoich piersi, ja też nie widziałam, dopóki nie założyłam dobrze dobranego stanika :)

Ja już nie mam wiele do dorzucenia :) podsunę jeszcze tylko staniki pod marką własną Bravissimo, zwłaszcza Alanę (obecnie w świetnym kolorku): http://www.bravissimo.com/products/lingerie/sensational-sets/bravissimo/balconette-bras/au01-details.aspx?colour=emerald&ck=ZJc6eCdzb54%3d Dziewczyny ją bardzo chwalą za wąskie, nie za długie fiszbiny i ładne zbieranie biustu :) Aha, i oczywiście Effuniaki, ale do nich musisz osobno liczyć rozmiar na stronie sklepu: http://www.ewa-michalak.pl/Kalkulator-chelp-pol-10.html

Gość e4vt4tb4qn34
wlasnie mam wrazenie ze lepsze beda szerokie fiszbiny,bo mam dosyc szeroki biust ze tak powiem i jestem przy kosci, i chyba zeby zebrac te buly spod ramion to wlasnie bede potrzebowala szerokich fiszbin