Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szparkaaaaaa

Coś mnie swędzi...

Polecane posty

Gość szparkaaaaaa

:) :]

Gość szparkaaaaaa
tak myślisz?

Gość żona palacza 31
Proszę go, błagam, żeby wyszedł z tym smrodem na balkon, na spacer, na dwór, a nawet niech lezie na klatkę, ale on i tak pali w pokoju przy małym. Jak można być wspaniałym kochającym ojcem, tak fajnie zajmującym się dzieckiem, a jednocześnie kopcić przy dziecku? Ostatnio wysłałam go z dzieckiem na spacer, bo chciałam w spokoju posprzątać. Już z okna zauważyłam, że prowadzi wózek i pali papierosa. Wózek głęboki, skierowany przodem do jego twarzy, więc cały ten dym leciał na dziecko! Co mam z nim zrobić? Kłócimy się o to non stop, ale to i tak nic nie daje. Siedzi na fotelu czyta gazetkę i pali, a w łóżeczku obok śpi nasz synek. Mamy pokój dla małego, ale w nocy muszę często do niego wstawać, więc łóżeczko póki co jest w naszej sypialni, ale jak tak dalej pójdzie, to wyniosę łóżeczko do pokoiku synka i najwyżej będę wstawać. Musiałam się komuś wygadać. Nawet seks uprawiam ze śmierdzącą popielniczką. Czemu to tak potwornie śmierdzi?

Gość szparkaaaaaa
żona palacza - nie rób mi gnoju w moim temacie :/ Gazuj się tam z mężem i swoim bachorem, tutaj jest mój temat. Po za tym kapsko czy pipsko to tak wulgarnie brzmi. Ja na swoją muszelkę mówię - kaczuszka :D to takie miłe...

hahahah kaczuszka jakie to slodkie-a moze Twoja kaka zdechla i dlatego rozkladajac sie przy okazji smierdzi!! badz wyrozumiala dla zony palacza,moze nie miala gdzie napisac!

Gość szparkaaaaaa
iiiiiiii jak śmiesz?! Sama jesteś zdechła kaka ty brzydulo! :(

Gość żona palacza 31
mąż urzadza mi w domu bierne palenie pomóżcie

uuuuu...haha nieladnie. Raczej nienajgorsza ze mnie kobieta,ale nie o mnie mowa. tak mysle,ze moze jakiegos grzyba masz i dlatego sie musisz rechac po szparze..

Gość szparkaaaaaa
No to co że truje dziecko? A kogo jakieś dziecko obchodzi?

Gość szparkaaaaaa
To jak was obchodzi jej bachor to go sobie adoptujcie, albo jeśli macie mężów / chłopaków to zamieńcie się z nią dla dobra jej bachora.

jak Cie tak czytam to sie zastanawiam czy gimnazjum juz skonczylas?? dawno nie spotkalam sie z taka glupota i znieczulica! Pewnie liczylas ze kolesie beda sie tu przescigac w pomyslach jakby Ci tu pomoc a tu ZONK!!;)

Gość szparkaaaaaa
Miałabym liczyć na pomoc kolesi na kobiecym forum? Litości...