Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dipsy

ILE POWINNO SIĘ WAŻYĆ PRZY 166 CM?

Polecane posty

Gość znam sieja
Ok 45- 47 max

Gość Nie no gdzies tak
z 55 to jeszcze będzie ok.

Gość malibu85..
dukan wyliczyl ze przy 160zm powino sie wazyc 57kg.

Gość znam sieja
Kazdy inne ma standardy jak widac

Gość Nie no gdzies tak
jak wazysz 56 to jest ok.

a jak uważacie czy kobiece kształty powinny być (oczywiście w małym stopniu)czy lepsze tzw wieszaki?;)

Gość a ja krece dzienne
ok56 kg

o to rzeczywiscie jestes szczuplutka;)ja właśnie mam troche takiej kobiecości i nie wiem czy ją zrzucic czy nie;))

Gość a ja krece dzienne
dipsy ale zes pytanie zadala chyba oczywiste ze kobieta powinna miec kobiece ksztalty i figure figura nie jest wtedy kiedy kobieta jest chuda ale wtedy kiedy kobieta ma odpowiednie ksztalty i kraglosci wygladajac zdrowo jedrnie i szczuplo SZCZUPLO NIE CHUDO a gdyby facet chcial w lozku bezksztaltna kolumne to wzialby sobie do pary innego faceta

Gość kiciaaa545645
max 50kg

na vadamecum zdrowia pisza że wagę oblicza się w taki sposób, że odejmuje się od wzrostu 100 i to co zostaje jest proporcjonalną wagą do wzrostu +/- 5 kg. Czyli w przypadku autorki topica jest to 66 kg +/- 5 kg.

a ja kręce dziennie bez kitu przyzanam ze masz racje;)) może to i głupie było pytanie;)

Gość a ja krece dzienne
a te co pisza 50 albo ponizej 50 to sa chore na umysle i maja problem z akceptacja siebie jako kobiety i pragna cofnac sie do dzieciecych lat zeby miec figure dziecka nie potrafie zrozumiec jak kobiety na wlasne zyczenie tak sie krzywdza i robia z siebie bezksztaltne asexualne cos i mysla ze pieknie wygladaja

Gość podstępna kuciapa
Zależy ile się ma lat i jaką budowę. Ja ważyłam przy tym samym wzroście (166cm) 46 kilo (zaburzenia odżywiania) i wyglądało to marnie, natomiast teraz przytyłam do 58 i zdecydowanie mam większe powodzenie. I podobno wyglądam szczupło, a nie chudo, jak kiedyś. I rozmiar noszę 34-36 na górę i 36-38 na dół. Więc myślę, że około 60 kilo można ważyć, ale trzeba koniecznie się ruszać.

mój chłopak tez mi mówi ze nie powinnam sie odchudzac, chociaż w trakcie nauki do matury i tak zrzuciłam 7 kg ,ale to chyba ze stresu i teraz moja stała waga to właśnie 56 kg;)

Gość a ja krece dzienne
dipsy i teraz jest idealnie :):)

Gość podstępna kuciapa
z 56 kilo nie ma sensu się odchudzać, przecież to dobra waga. Poza tym cycki i tyłek by Ci się zmniejszyły, a to by nie było fajne :D Mój facet też nie chce, żebym się odchudzała, chociaż ja teraz jestem najgrubsza w swoim życiu i czuję się trochę dziwnie. Ale wszyscy dookoła mówią, że dużo lepiej wyglądam teraz niż jak ważyłam poniżej 55.