Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alice...

Przujaźń...czy ona istnieje?

Polecane posty

Zastanawialiście się kiedyś nad istnieniem prawdziwej przyjaźni? Napewno nie jednego/ą z nas przyjaciel zawiódł...między innymi mnie...Ja już w nią chyba zwątpiłam całkowicie...Istnieje tylko przyzwyczajenie do osoby i bardzo łatwo jest je zniszczyć.

Gość nie istnieje
😭

Też tak uważam...ten niby "przyjaciel" udaje tylko jakiegoś fałszywego człowieka, a gdy tylko widzi że tracimy czujność wbija nam nóż w plecy...;/

Gość istnieje,
:)))

Gość gfhgfhfhfghfgh
Oj dajcie sobie spokój. Liczcie przede wszystkim na siebie a nie będziecie rozczarowane kimś na kogo liczycie. Więcej samodzielności i niezależności.

Nie chodzi o to, ze liczymy w pełni na naszego przyjaciela, tylko od dawna zostało przyjęte, że przyjaciel, to przyjaciel i nie powinien zawodzić...tylko to sie zdarza coraz częściej...

Gość freska ramoneska
istnieje ale chyba tylko w rodzinie np relacja siostra-siostra, córka-matka itp ja zawsze się zawodzę na przyjaciołach. błąd. nie można tak ich nazwać, poza tym nie mam już nikogo. jestem ładna i mnie laski nie lubią, tylko udają ;/

W 100% zgadzam się z "freską romareską", zazdrość bierze zawsze górę i chęć posiadania czegoś czego on/ona nie ma a mam np. ja....

Gość sFoTeczKa#134
a może do tej swojej urody masz dodatek w postaci zdolnosc do bycia totalna jendza?

Gość freska ramoneska
dokładnie. doskonały przykład przyjaźni mojej mamy z taką jedną kiedyś były bardzo bliskie dla siebie i podobno nigdy nie zazdrościły, ale jak moja mama znalazła sobie przystojnego męża to się odwróciła od niej bo nie mogła znieść że ona nie może mieć takiego faceta. Kobieca przyjaźń to chyba jakiś MIT.

Gość Gandalf321
dziewczyny nie kłóćcie się:)

Gość między babami nie ma

Gość freska ramoneska
nie, jestem bardzo oddana i przyjazna, nigdy nie odmówiłam pomocy jeśli tylko byłam w stanie coś zrobić, na pewno mam wady ale czy aż na tyle by mnie nie lubić? owszem mam dużo koleżanek, ale to za mało by czuć się szczęśliwym człowiekiem, przyjaciele są ważni w życiu dlatego tak trudno ich mieć i tak po omacku ich się szuka prawda jest taka, że jak ktoś nie znał się z kimś od dzieciństwa i nie łączy ich przeszłość to nie ma szans na prawdziwą przyjaźń

Gość Gandalf321
pewna przesada

Gość plotaaa!!xD
aja mam przyjaciela ktory nigdy mnie nie zawiodl nazywa sie Władysław II jagiełło i wystepuje na 100 zlotówce xD

No jasne, że istnieje... Mam cudowne 3, a nawet 4 przyjaciółki, na jedną z nich mogę zawsze ale to zawsze liczyć (chociaż ma swoje problemy i dziecko). Druga w ciąży więc nie chcę jej obarczać swoimi problemami, a 3 ma ciągle operacje więc wolę ją sama wspierać. Poza tym mam 4 przyjaciółkę - moją mamę... Kocham je wszystkie!!!

I tu akurat się nie zgodzę z ostatnim wersem freski romareski...ja z moją była przyjaciółką znałyśmy się od dziecka, łączy nas wspólna przeszłość, zawsze razem...przyszedł czas, że miałam wyjechać, żegnała się, płacz i te inne sceny...codziennie powtarzała że przetrwamy razem tą rozłąkę, a za jakiś czas dowiedziałam się, że obrabia mi tyłek, podwala się do mojego chłopaka, nagle znalazło się tysiąc innych przyjaciółek, zero lojalności! i jeszcze bezczelnie udaje, że nic nie zrobiła...

Gość Gandalf321
katarynko a jesteś wolna:)?

Szczerze mówiąc ta co w ciąży jest zawiodła mnie i to nie raz... Ale i tak ją kocham, bo jest i była w takich sytuacjach,że nie mogła postąpić inaczej. Ale w przyjaźń wierzę. Ta która mi zawsze pomaga to ciocia mojego narzeczonego (ma 27 lat)...