Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdsgvdfvg

Kocham byłęgo męża...

Polecane posty

Gość gdsgvdfvg

Nadal go kocham mimo, że rozwód był parę lat temu. Powodem była inna kobieta. Już nie są razem. Ostatnio był z inną, związek się skończył, ale nie definitywnie chyba. Mamy kontakt ze sobą, prawie codziennie. Dopóki moje uczucie do niego nie skończy się definitywnie to nie będę szczęśliwa z innym, a potrzebuję związku, miłości. Nie wiem jak sobie poradzić, jak sobie to wytłumaczyć...

Gość sdgfgdffd
czas dorosnąć i nauczyć się wyciągać konsekwencje z błędów i żyć tak, aby już ich w przyszłości nie popełniać. po to oprócz dupy masz mózg, żeby go czasem też używać.

Gość gdsgvdfvg
mieszkamy obok siebie, mamy dzieci stąd ten kontakt częsty i nie jestem małolatą, mamy po trzydzieści kilka lat

Gość gdsgvdfvg
a że oprócz d... mam mózg to wiem, ale czasem trudno sercu wytłumaczyć żeby było rozsądne

Gość do autorkiiiiiiiii
ale nie sypiacie ze sobą?

Gość gdsgvdfvg
kilkakrotnie się zdarzyło, po butelce wina

Gość do autorkiiiiiiiii
no to naiwna jesteś. Ma facet byłą na każde skinienie palcem i dodatkowo korzysta z uroków kawalerskiego życia.

Gość matyldaxxx
to bądz z nim na nowo, zacznijcie jeszcze raz

Gość gdsgvdfvg
właśnie nie wiem czy to dobry pomysł zaczynać znów, tyle razem przeszliśmy że nie wiem czy nie za dużo w nas żalu, czy można odbudować takie zaufanie i czy on faktycznie potrafiłby być teraz fair wobec mnie za dużo wątpliwości

Gość do autorkiiiiiiiii
a on chce być znowu z Tobą?

Gość gdsgvdfvg
nie wiem, nawet nie pytam i nie rozmawiamy o tym sam do mnie przychodzi, ot tak pogadać, o pracy, o kumplach, coś tam dla mnie zrobi, w czymś pomoże w domu, sam od siebie

Gość do autorkiiiiiiiii
rozumiem, że go kochasz, ale on Cię zdradzał, okłamywał. Potrzebna jest Ci powtórka z rozrywki? Pozwalasz mu korzystać z uroków domowego ogniska a jednocześnie on jest wolny. Utnij to. Zrób to dla siebie. Zmarnujesz sobie życie czekaniem na niego. Na człowieka, który na Ciebie nie zasłużył.

Gość gdsgvdfvg
bardzo trafnie powiedziane ciężkie do wykonania, ale tak zrobię

Gość misia44
może sprobuj ja też zdradziłam i......to pomogło na nowo odbudować moje małżeństwo z tym ze mąż o zdradzie nie wie

Gość gdsgvdfvg
on zdradził, przez to się rozwiedliśmy, potem był z jakimiś kobietami, ja też w tym czasie nie byłam sama teraz oboje jesteśmy sami, z tym że jego związek poprzedni dopiero się skończył i chyba nie do końca wygasło tam wszystko ale to wszystko zagmatwane

Gość miiimmmiii
po co wracać??? był rozwód wiec nie ma co naprawiac

Gość misia44
skoro do Ciebie przychodzi pogadać o tym i o wym to moze tamto juz prawie wygasło i wie teraz co stracił dlatego cos próbuje z Tobą???

Gość gdsgvdfvg
poczekam, może lepiej niech on zrobi pierwszy mocny ruch

Gość eryk030223
narazie czekaj bądzcie jak do siebie jak kolezanka i kolega i juz a samo sie wszystko rozwiaze

Gość misia44
to kup znowu buteleczke winka i.....mały seks bo skoro Wam juz sie TO zdarzyło to widocznie wybaczyłaś mu te skoki więc???

Gość gdsgvdf
Lubię te jego mocne ruchy, zwłaszcza gdy leżę na kuchennym stole.

Gość misia44
noooo i o czym my tu gadamy kochana-- życze powodzenia:):):)

Gość gdsgvdfvg
to nie ja o tym seksie pisałam :)

Gość misia44
i zapieprzaj po winko i napisz smska żeby wpadł bo Ci uszczelka w kuchni poszła:)

Gość misia44
acha ale możasz TO zastosować PA

Gość ale ruchać to się można pewnie

Gość aaaaagucha
ni wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki, zyj dziewczyno swoim zyciem, koles ma wygodne zycie kawalerskie, dziecmi nie musi sie przejmowac a jak nie ma kochanki to zawsze w poblizu ma naiwnna byłą żone którą może bzyknąć, sory kochana za sczerosc ale wieszkasc facetó mysli takimi kategoriami, układaj kochana zycie na nowa z kim innym na bylego szkoda cennego czasu...a latka leca

Ludzie przestańcie pieprzyć o tym wchodzeniu do rzeki. Wiecie że gdzieś dzwoni tylko nie wiadomo w którym kościele. Starożytny mędrzec grecki p[owiedział. Rzeka płynie jej wody się zmieniają. Nigdy nie jest taka sama co przed chwilą. Czas płynie jak rzeka. Nigdy go nie dogonimy. Skoro czas płynie człowiek równioeż się zmienia. Jest inny dzisiaj niż wczoraj. Kto was tych bzdur nauczył o nie wchodzeniu do tej samej rzeki????? Brak rozumu ktoś chce nadrobić pseudo filozofią. Kobieto chcesz to go bierz na nowo. Ślub był i w realu i na papierze. Rozwód też. Zejść zawsze się możecie w każdej chwili jeśli tylko taka wasza wola. Nie słuchaj tego bełkotu. Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi. Bo głupcy silą się na mądrości. Ale kanał.

Gość misia44
AMEN !