Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deees

wysyp po YASMIN !!!!!????

Polecane posty

Gość deees

własnie konczę pierwsze opakowanie YASMIN, działał super na początku, cera się mniej przetłuszczała, a teraz nagle mnie wysypało na czole i kilka mniejszych syfków na policzku. Od 17 roku życia (teraz mam 20) zaczęłam mieć cerę tłustą ze skłonnością do wyrysków, ale zawsze było to kilka w miesiącu, więc nigdy nie myslałam zeby brac hormony własnie na cere. Teraz zaczęłam brac tylko ze względu na antykoncepcje. Czy jest mozliwosc, ze to tylko chwilowy wysyp? ze jakis szok organizmu na hormony? ze po drugim trzecim opakowaniu się wsyzstko unormuje?? dodam ze świetnie się po nich czuje i nie chcialabym odstawiac!:(

Gość bnbvztzhsokwslmsnaksn
hej tez tak mialam w przy pierwszym opakowaniu, ryj mialam taki wysypany ze sie wstydzilam z chlopakiem spotkac, potem buzia mi sie zrobila dziwnie gladka a zawsze mialam jakis tam syfek raz na jakis czas i cere tłusta... teraz sie unormowalo i zostalo mi kilka zaskornikow i musze z tym do kosmetyczki leciec! ale przejdzi ci ten wysyp nie martw si e:)

Gość gość
przeszedł Ci ten wysp?ją zaczęłam teraz stosować jestem po pierwszym opakowaniu i jest gorzej straszny wysp wszędzie,jestem po sześciu tabletkach z drugiego opakowania,czekam na poprawę:-(