Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakistakiii

Tak czy nie?

Polecane posty

Gość jakistakiii

Witam Zwracam sie tutaj przede wszystkim do kobiet. Przez prawie 2 lata bylem w zwiazu z kobieta ktora kochala mnie nad zycie (po prostu to wiem). Ja z kolei nigdy nie bylem idealnym chlopakiem, no dobra - bylem beznadziejny, nieczuly, przez 2 lata nie dalem jej ani jednego kwiatka, nie interesowalem sie nia itd. A ona wrecz przeciwnie. No i ostatnio szok! Zerwala ze mna. A poniewaz jestem dociekliwy to pytalem dlaczego itd. No i przeprowadzilismy bardzo szczera rozmowe...Powiedziala mi ze mnie nie kocha, tzn kocha jak przyjaciela i ze nie widzi we mnie juz faceta. Generalnie ze nie czuje nic gdy sie calujemy itd, jak to ona ujela: nie czuje mojego zapachu i smaku. Powiedziala ze jakies poltora miesiaca temu to sie zaczelo dziac, ze coraz mniej czula no i skutek jest jaki jest. W zwiazlu z tym mam pytanie: Jak myslicie, czy tez moze wiecie z wlanego doswiadczenia - jest mozliwe zeby kobieta ktora odkochala sie w faceciecie, ponownie poczula uczucie do niego? Tzn zeby odzyskala do niego ten pociag...wiecie o co chodzi. Czy wogole warto odgrzewac stre kotlety? a jesli tak to moze wiecie co powinno sie robic..? dzieki za wszystkie wpisy...

Gość eryk030223
jezeli jej ni ekochasz to zostaw ją w spokoju i jej nie zawracaj glowy

Gość bele de jour
teraz szok tak?? Bo co?? Bo w koncu doszla do tego, ze nie zaslugujesz na nia??

Gość lejla lejalaaa
Gdy tylko jedna osoba w zwiazku stara sie bardziej nie widzac staran tej drugiej to po pewnym czasie odkochuje sie bo nie widzi sensu bycia z nia. Mysle ze ty juz tu niczego nie zdzialasz skoro przez te 2 kata jakos ci niezalezalo ,a teraz jak cie opuscila nagle sie ocknales. Ona zasluguje na 100razy lepszego faceta

Gość pani lalka
żal mi autora tekstu. Skoro Ci na niej niezależało to teraz wara od niej!!! Męski szowinisto. Biedna ta Twoja partnerka ex.

Gość Antygona;;;;;;;;;;;;;;l
i dobrze ci tak ,powinienes teraz trafic na jakas zolze , wtedy docenilbys to co straciles. Kochales ja chociaz?

Gość iiiiiihhhhhhhhhhaaaaaa
to dlaczego z nia byles?

Gość ludowik
Ja nie prosilem Was o ocene mojej moralnosci, kocham ja teraz na zaboj, nie zbaczajcie z tematu tylko odpowiedzcie na pytanie...

Zależy od kobiety. A ty się człoweiku zastanów nad sobą, bo coś jest z Tobą nie halo, skro dopiero jak Cię laska olała pokochałeś ją na zabój. Może pociąga Cię tylko to czego mieć nie możesz, a wtedy, to tak kiepsko widzę stały związek z Tobą w roli głównej. I to nie był przytyk do Twojej moralności, choć z nią też nie najlepiej - laska dla Ciebie 2 lata zmarnowała, a Ty chcesz ją teraz znów do siebie ciągnąć i dalej jej babrać w życiorysie?

Gość ludowik
nie chce babrac chce to naprawic. Pytam sie tylko czy mozliwy jest powrot do dawnych uczuc...tyle

Mów do d...y a cie osra... Nie jest możliwy powrót uczuć, wiec sie nie staraj, wez sie za inna niedosepna laske i zastanow sie, co cie teraz nagle pcha ku tej kobiecie, ktora 2lata dla ciebie zmarnowala.

Gość ludowik
aha czyli meycyna nie zna takiego przypadku ze jakas kobieta ponownie zakochala sie w tym samym facecie..?

Gość azdajica
Twojego zachowania komentowac nie bede, bo chyba sam jestes jego swiadomy, a i inni to juz zrobili pojdzmy prosta logika: odkochala sie (moze to tylko slowa? moze chciala Ci dac cos do zrozumienia) bo nie okazywales jej uczucitp itd Jezeli chcesz (a widac,ze chcesz) ja odzyskac.... to sam chyba mozesz sobie odpowiedziec na pytanie co powinienes zrobic...

Gość ludowik
ehhh dalej sie nie rozumiemy. Ja nie pytam co powinienem zrobic bo to juz wiem ja pytam czy mozliwe jest ponowne zakochanie sie w tym samym facecie?

Gość Zbyt jasna, zbyt ciemna
Ja myślę, że wszystko jest możliwe. Może się zakocha jeszcze raz, a może nie. Zależy od niej i od Ciebie. Miałam podobny przypadek do Twojego. Nawet kiedy zerwałam z Kretynem, to jeszcze na niego czekałam. Może się ocknie, może zacznie działać. Ale nie! Zaczął działać, jak się dowiedział, że spotykam się z kimś innym. Jaki był zdziwiony!!! A ja po czasie wiem, że nie warto było czekać na jego działanie. Zmarnowałam kupę czasu będąc z nim i czekając na niego. Nie marnuj jej kolejnych lat życia. Odpuść ją sobie. Zrób to dla niej.

Gość ponawiam pytanie:P
musiałbyś się totalnie zmienić czy w najbliższym czasie ma jakieś imieniny czy urodziny? bo byłaby świetna okazja by pokazać, że pamiętasz skoro wcześniej miałeś to w dupie:O

Gość ludowik
no wlasnie nie ma...mam metlik w glowie, chcialbym z nia byc ale nie ma chyba zbyt duzych szans na to ze plomien rozpali sie na nowo...chyba wszystko przepadlo...

Gość może ją porwali?
to może zaproś ją na jakieś last minute na tydzień jest wrzesień w sumie jeszcze sezon wakacyjy, tak niby spontanicznie... kto by się nie skusił:classic_cool:

Gość Susana ... S
samym gdybaniem nic nie zdziałasz:O co zrobiłeś dotychczas by ją odzyskać?

Gość ludowik
jeszcze nie, chce dac jej troche czasu. Jak odrazu sie zacznie walczyc to nic z tego nie bedzie...moze zateskni

Gość Susana ... S
myślisz, że zatęskni i sama się odezwie? a jeśli nie, to ile sobie dajesz czasu by zawalczyć? oby nie było za późno i żeby nie zdążyła sobie kogoś poszukać?

Gość Za ciemna, za jasna
<lol2> na pewno nie zatęskni, na to nie licz!!! Dlaczego ma tęsknić za kimś, kto ją olewał tyle czasu? Jesteś przegrany z takim myśleniem.

Gość ludowik
ale odrazu nie mozna dzialas wyjade na namolnego, trzeba odczekac...

Gość Mnie się podoba.
ja też jestem zdania, że jak za dużo odczekasz to będzie po zawodach:P a tak wogóle to ile już nie jesteście razem?

Gość ludowik
4 dni...takze spokojnie. Trzeba dac temu czas, moze wtedy cos poczuje

Gość granks
Może powinieneś zrobić właśnie to czego jej w Tobie brakowało.Jeśli chciała żebyś ja przytulał a Ty tego nie robiłeś teraz to zmień,jeśli nie dawałeś kwiatów a ona czasem chciała by taki dostać to jej go daj itd... Może jak zobaczy,że się starasz i ,że jednak jak chcesz to potrafisz być dla niej hmm "miły" to wróci do Ciebie.Być może podjeła taką decyzję bo myśli,że TY i tak się nie zmienisz i nie dasz jej tego czego ona oczekuje mimo tego,że ona się stara i Cię kocha.Mogę się założyć,że ona zawsze dla Ciebie była w stanie zrobić dużo...a Ty dla niej nie... Jeśli nie ma jeszcze nikogo bardzo możliwe,że to uczucie wróci gdy ją jakoś pozytywnie zaskoczysz bo szczerze mówiąc jeśli na horyzoncie nikt się nie pojawił a ona tak poprostu zerwała to moim zdaniem zerwałą dlatego,żę Ty nic jej nie dawałeś w zamian a powinieneś dawać uczucie.Nie da się długo kochać za dwoje i widocznie jej siły już się wyczerpały.Pisze Ci to bo jestem w bardzo podobnej sytuacji.Ilekroć myślę,że mój chłopak już się nie zmieni a bardzo go kocham i jestesmy razem od 3 lat i to ja wiecej daje niz biore w tym zwiazku to czasem mam juz takie chwile gdy mysle ze lepiej byloby sie rozstac chociaz go kocham tylko jestem tym wszystkim zmeczona tym ze on sie nie stara,nie docenia.BYć może tak było z Twoją dziewczyna.Moim zdaniem powiem Ci na swoim przykladzie ze ona na pewno w sercu ciebie jeszcze ma tylko najprawdopodobniej nie widzi sensu bycia z Tobą przez twoje zachowanie.Jak się zmienisz (ale nie na 5min) to najprawdopodobniej jej uczucia do Ciebie odrzyją.Tak to jest gdy sie nie docenia tego co sie ma moj drogi. Tylko jak juz sie zmienisz to na stale a nie na chwile bo widac skoro Twoja dziewczyna postanowila rozstac sie po 2 latach zwiazku i totalnie cie ta decyzja zaskoczyla czyli nie robi tego co chwila to musi byc powazna sprawa ze dluzej tak juz byc nie moze.

Gość ludowik
wszystko prawda tylko najgorsze ze ona nie widzi juz we mnie faceta...nie jestem dla niej atrakcyjny seksualnie, nie ma juz do mnie pociagu wiec taki zwiazek nie mialby sensu. Chodzi mi o to czy jest jakas szansa zeby odzyskala dawne zainteresowanie mna jako facetem a nie kolega... Bo inaczej nie ma po co do siebie wracac

Gość zcxftghcxz
skoro nie jestes atrakcyjny dla niej seksualnie, to jak moze na Ciebie spojrzec jako na potencjalnego swojego faceta? :o

Gość Tak czy nie?
nie - nie ma już z jej strony chemii musiałbyś zacząc się stylizować tak jak ona lubi. Ciuchy, fryzura, perfumy, zabieranie na kolacje, wyjazdy, prezenty. Czyli to co kobiety lubią najbardziej

Gość zcxftghcxz
ubrania i zabieranie na kolacje nie zastapia chemii, a juz na pewno jej nie wytworza przeciez :o