Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maksymalnie beznadziejna

Jestem do bani, Pomocy?

Polecane posty

Jestem totalnie beznadziejna. W ogóle o siebie nie dbam. W ogóle. Podobno jestem ładna, mam włoski typ urody. I co za tym idzie mam wąsik, a ja jak wieśniara ostateczna nie chce mi się go wyrwać-5 min roboty, tydz. spokoju. I chodzę z takimi wąsichami :/ ble Mam ładne włosy- nie zadbane, upięte, z łupieżem. Chodzę ubrana jak łajza, stare ciuchy, buty. Cera, nie najlepsza, wręcz raczej kiepska- nie chce mi się przypruszyć twarzy pudrem. Mam nie ogolono nogi. Mam małe piersi, gdyby były większe to byłabym bardzo proporcjonalna. I to mnie dobija. Narzekam, zamiast się ogarnąć, zacząć korzystać z życia mam 22 lata , to ja wyglądam jak bezdomna. Dłonie mam nie ładne. I jestem głupia. Ratunku już dla mnie nie ma, żadnego.

Nie. Miałaś napisać żebym się za siebie wzięła bo szkoda życia. Mam wąsy...

Helena, mam. Nie lubie dotykać też swojego ciała.

I nic mi sie nie chce i na niczym mi nie zależy. I najchętniej spakowałbym się i zamieszkała w ciemnej celi. I nikt ze mną nie chce tu rozmawiać. Pocieszyć albo coś w tym stylu... Moja gramatyka jest w fatalnym stanie.

ee diewczyno a spojrzenia ludzi ci nie wystarczają żebyś się za siebie wzieła? faceci chca się z tobą calować?

Nie chodzę na imprezy i nie wiem czy chcą się ze mną całować. W ogóle nigdzie nie chodzę. Tylko wtedy kiedy muszę.

Dawniej byłam wesołą dziewczyną na tyle żeby móc wychodzić do ludzi. Teraz nie potrafię. I jestem maksymalnie beznadziejna, dlatego nie wychodzę.

To trwało długo. Nie miałam jakiegoś traumatycznego przeżycia. Stopniowo popadałam w taki stan, coraz niżej i niżej. A teraz jestem tu- na tym poziomie i chciałabym zacząć z tego wychodzić. Kiedys naprawdę byłam zupełnie inna. Tylko moja skrajna beznadzieja mnie hamuje. Soss.. wątpie :) Niedziel, zapuszcze jak dalej będe prowadzic taki tryb życia, to napewno zapuszczę.

Gość bershkaa
kup sobie Head&Shoulders balsam do ciała i krem do rąk idź niekoniecznie do markowych sklepów bo w lumpku też można dorwać ładne rzeczy za niską cenę, podmaluj oko i będziesz sie czuła o niebo le0piej a jak zobaczysz wzrok mężczyzn na sobie to ci sie polepszy

Mam 3 balsamy do ciała, mam też krem do rąk i tenże szampon. Ale nie chce mi się używać tego, bo musiałabym dotykać swoje ciało.

eh ja ci proponuje udac sie do psychologa. To zaden wstyd. Koleżanka miala ciężką depresje po rozstaniu z facetem, sia ja tam zaciągnełam. Bardzo jej to pomogło i dobrze bo dziewczyn a czaczynała udzielac sie na forach dla potencjalnych samobujców. troche si,e cieła... Zobaczysz on pomoże ci zrozumiec stan rzeczy i nakieruje sie na lepsze, pogodniejsze myślenie. Szkoda żytcia na zamartwianie sie :)

a moze ty masz jakies problemy albo rozstalas sie z facetem i dlatego masz taka deprsje?

Boje się iść do psychologa. Nie wiem czy mi zależy na tyle żeby się tam wybrać. Ale tak, chciałabym się uśmiechać i śmiać zdrowo, a nie histerycznie.

Nie, nie mam faceta i w ostatnim czasie go nie miałam. Nie wiem dlaczego coś mi się stało, nigdzie nie widze przyczyny, oprócz swojej beznadziei. Dzięki sosss

nie masz sie czego bać. TY mówisz on zadaje pytania. Tak naprawde nie mówi ci co masz robić, tylko tak kieruje rozmowa żebyś ty zrozumiała co jest powodem twojego stanu. To nie boli :) jak pójdziesz się zapisac to juz z górki pójdzie :) z i sa poradnie z umowa NFZ wiec nic nie płacisz

Dzięki helena :) ale, ale pewnie i tak nie zrobię tego w najbliższym czasie, jestem beznadziejnym tchórzem na dodatek.

Gość jestemtakasobieja
pamietaj,sa stanikki push up :) poszukaj po sklepach..:) i zacznij o soebie dbac skoro wiesz co Ci brakuje,a wasik mozesz wyrywac woskiem sa takie nawet plastry specjalne do tego :) albo kupic krem wybielajacy :)

Gość ghgdxfeyuuuuuuuuuuuuui
Zastanów się co mówisz. Ludzie mają ogromne problemy,a ty?

Ja nie powiedziałam że mam ogromny problem., a nawet jeśli mam w środku w główce to pisząc o kretyńskim wyglądzie informuje o tym że mi cholera strasznie źle i nie mam o tym komu powiedzieć. Nie mówię że mam najgorzej, ale mam na tyle nie fajnie że mi źle.

I tak jak myślałam. Czyli jestem beznadziejna.

Gość bershkaa
skoro nie dla siebie chcesz zmian to moze dla kogos? jesli masz rzeczywiscie depresje to rozumiem cie bez dwoch zdan co to znaczy wstawac z lozka i nie miec ochoty na nic... jedyna pomoca bedzie lekarz albo psycholog inaczej bedzie tylko gorzej

Gość iksowa
no to jak Ci ŹLE - to zmien to!!!!!!!!!!! ja to odwrotnie, tylko mi w bani dzwoni co by tu zrobić, by nie wyglądać jak dziad. tzn. ostatnio sie zaniedbalam moze troche, spadek nastroju bla bla bla i mi sie nie chce zajmowac soba. NO ALE nie wygladam na pewno jak zaniedbana bezdomna. OGARNIJ SIE LASKA, ZYCIE PRZED TOBA