Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gyuhtut

Połykać czy nie?

Polecane posty

Gość gyuhtut

mopj chlopak chce loda z polykiem.jednak mam uprzedzenia,brzydzi mnie to. na pewno zwymiotuje. a Wy dziewczyny polykacie? nie brzydzi Was to ?

Gość Gio
Nie robię w ogóle loda, bo mnie to brzydzi. Jeszcze nigdy nie miałam sytuacji żeby facet narzekał z tego powodu.

co z tego ze on chce.. tutaj chodzi o ciebie czy ty tego chcesz nie zmuszaj sie, nic na sile

Gość asdfghjklł
Jak nie chcesz to się nie zmuszaj. Jeśli znajdziesz w sobie na tyle ochoty, żeby spróbować to spróbuj, wtedy będziesz wiedzieć, czy chcesz to robić nadal, czy nie.

Gość do gio nie narzekal/??
to dziwne bo 100% facetow chcialoby loda.. pewnei nei musi ci tego zeby przykrosci nei zrobic..

Gość jestemtakasobieja
hmm no ja swojemu partnerowi ktorego kocham,robie loda z polykiem;) wczesniej robilam jednemu,ale nie pozwolilam mu skonczyc w moich ustach... a teraz za kazdym razem to robie od pierwszego razu :) mnie to nie obrzydza ale może temu ze smak jest nie wyczuwalny ani gorzki ani słony nic z tych rzeczy :) mimo ze pali... wiec mysle ze wez sie na odwage i normalnie polknij,jesli go kochasz :) bo nie powinno sie brzydzic osoby ktora sie kocha,prawda?

Gość bershkaa
nie prawda

Gość Gio
Oczywiście, że woleliby żebym robiła. Mówili, że by chcieli, ale to było raz podczas rozmowy "wyjaśniającej" i tyle. Nigdy więcej nie namawiali czy oburzali się. Nigdy nie robili z tego problemu.

Gość jestemtakasobieja
no nie robili,bo uszanuja ze nie chcesz... ale tak samo..oni mogliby sie brzydzic,Twojej myszki.. i nadodatek jest ona obrzydliwsza niz penis.. poniewaz wytwarza ciagle soki a oni musza w tym moczyc jezyk do Twojego upragnionego orgazmu :/

Gość Gio
Od kiedy łechtaczka wytwarza soki? :/ Do minety nie zmuszam i nigdy nie będę. Nie jestem egoistką, szanuję drugiego człowieka. No tak, penis jest cały czas suchutki i czyściutki, tylko jak sperma tryska to coś wydziela... Widziałaś kiedyś penisa z bliska?

Gość polykaj polykaj

Gość jestemtakasobieja
Gio,oczywiscie ze nie widzialam ! no jestes egoistka. bo wiesz ze twoj facet chce tego,a ty nie dasz mu bo sie brzydzisz...nawet chociazby bez spuszczania okej,rozumiem moze ktos nie chcie,partner ma niesmaczna sperme cokolwiek...a skoro ci minete robi nie dotykajac szpary to przykro mi ale masz ja jakos na wierzchu nie wierze ze tylko lize cie po samej lechtaczce czasami schodzac nizej i nie czuje twoich sokow na jezykow :) do tego..specyficzny zapach .. eh szkoda gadac,wspolczuje mu

Gość Gio
Czego mu współczujesz? Że ma chodzący ideał przy sobie? Może dla Ciebie ciężko uwierzyć, że facet kocha mnie nie ze względu na robienie mu loda. Jeśli Ty nie masz nic innego do zaoferowania, to niestety cokolwiek tutaj napisze to i tak będziesz w szoku, że Ty musisz robić loda, bo od Ciebie Twój odejdzie, a ja nie muszę. Mój się nie brzydzi minety i robi ją z rozkoszą. Dla Ciebie egoistycznie jest nie robienie czegoś co mnie brzydzi, ale zmuszanie kobiety do tego już jest ok? Tym się różnimy: ja zawsze mam zajebisty seks, bo jest taki jakiego chcemy, nikt nikogo do niczego nie zmusza, a Ty jedziesz na kolanach bez żadnej satysfakcji, bo musisz. Jak facet każe Ci jeść kupę, to też zjesz, bo nie jesteś egoistką i wiesz, że on to lubi? Haha :)

Gość jestemtakasobieja
hah,kolejna delikarna szanujaca sie kobieta,ktora pewnie daje na prawo i lewo ;) ...masz patrzenie na osobe polykajaca sperme,a on polykacz twoich sluzow..

Gość Gio
Tego się zrozumieć nie da co napisałaś dziewczyno. Aż mi się żal Ciebie zrobiło.

Gość jestemtakasobieja
prosze Cie,bez przesady... ja tez mam bardzo udany sex..ale chodzi mi o loda,w takich sprawach naprawde nie wiem np gdy nie mamy warunkow do seksu wiesz moze mamy inne libido,albo temperamenty,ale ja mojemu pryzjemnosc zawsze chce zrobic :) a wypluwanie jest dla mnie dopiero okropne...

Gość jestemtakasobieja
nie rozumiesz gio,bo to nie do ciebie ośle.

Gość Gio
Wiem, że nie do mnie, nietrudno było się domyśleć, ale sensu w tym brak. Moim libido nie musisz się przejmować. Nie ma warunków do seksu, a do loda jest? Czyli co? Jesteście oddzieleni ścianą i w niej jest tylko dziura na penisa? Hah. Temperament mam 'ognisty' jak na brunetkę przystało. Piszesz, że jak nie macie niby tych warunków, to Ty jemu loda robisz. Gdzie tu przyjemność dla Ciebie? Gdzie tu niby to Twoje ogromniaste libido? No chyba, że masz orgazm gębowy, wtedy przepraszam ;) Ty pewnie jesteś z tych, co zakładają tematy "on się nie chce kochać, wystarczy mu jak zrobię mu loda, pomóżcie!".

Gość gyuhtut
hrabianka75 nie rob z siebie juz takiej dorosłej.jakbyś dziecko drogie nie wiedziała mam 22 lata ;) pozdrawiam i radze nie oceniać ludzi po wpisach bo jakbym i ja to robiłą to niezłą byś miała opinię. dziewczyny nie kłócicie się ;0)

Gość jestemtakasobieja
haha jakbys nie wiedziala to jest topik o lodzie, a po lodzie to minetka jest... wiec sie nie przejmuj,a co do goracej brunetki to raczej mam ALE Bo jakbys byla goraca brunetka ot bys i lodzika zrobila i umiala go zrobic ;)

Gość z klasą trzeba się urodzić
a ja popieram GIO- trzynajmniej się kobieta szanuje i nie spełnia wszystkich zachcianek mężczyzny, skoro tego nie chce...

Gość gość
W zasadzie to ja trochę nie rozumiem twojego obrzydzenia, bo teoretycznie sperma jest czysta, dużo czystsza np od śliny, jednak kwestia smaku to już inna sprawa, Polecam przeczytać np tutaj kilka rad, jak się przełamać: http://strefaprzyjemnosci.pl/news/details/34,pierwszy-raz-z-fianlem-w-ustach Pamiętaj nic na siłę, pozdrawiam i powodzenia