Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gochakaffee

(załamana)

Polecane posty

Gość gochakaffee

witam. Zaczne od tego że od zawsze byłam gruba, no może nie bo przed przedszkolem chuda jak patyk byłam. Ale nadszedłdzień apokalipsy w przedszkolu we mnie jedzenie po prostu wmuszali a ja ulegałam. skończy ło się na sporej otyłości. kiedy zaczęłam oriętować się jak wyglądam (w podstawówce) ograniczyłam jedzewnie. Przestałam tyć i nic więcej. Obecnie jestem na trybie zdrowego odżywiania, ale co z tego skoro od pół roku waga nie dgrnęła. Waże 60 kg przy wzroście 166cm. chce schudnąć 10 kg. Prosze o rozsądne diety bo ostatnio musiałam ściąć włosy "na chłopaka" bo aczęły wypadać strasznie.... Czuje sie w swoim ciele żle, jakby skóra mnie paliła chce z niej wyjść....

Gość Dieta 1000 kcal
wypróbuj

Gość Chude Długie Niepozorne
Jedz zdrowiej, ruszaj się, ja tak schudłam 10 kg, nawet nie wiem kiedy i trzymam już wagę 2 lata, szok A wcześniej dręczyłam się dietami 500 1000 kcal, liczyłam kalorie a to gówno warte jest, głodowałam, stosowalam wszystkie diety z gazet Notuj przez 10 dni wszystko co jesz i pijesz, i ile sie ruszasz, bedziesz wtedy mogla zobaczyc co zle robisz, ile tego jest, co zmienic, co jesz... ja zaczelam od tego

Gość dieta cud i rozkosz
ja proponuje dieta sex 10 razy dziennie pomaga :D