Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZłaOna

Ja on i kłopoty...

Polecane posty

Gość ZłaOna

Witam!!! Od niespełna dwóch lat jest z chłopakiem z przeszłością (ma dziecko). Niedawno się zaręczyliśmy i było wszystko ok do czasu. Teraz się cały czas kłócimy i jest coraz gorzej.Do tego nawet teściowa na mnie gada do niego a on się wyzywa na mnie . Mam nerwice i już początki depresji on mnie w ogóle nie wspiera. Raz jest kochany a na drugi dzień by mnie zabił jak by mógł mówi ,że jestem nie wyrozumiała nie tolerancyjna. Cholera co jest? Pomóżcie.

Gość jestemtakasobieja
ile masz lat? wez poszukaja kogos innego,odstroj sie idz na dyskoteke napewno kogos poznasz i nie mow ze nikt nie bedzie lepszy bo tak nie bedzie,zobaczysz z czasem jak poznasz TEGO GORSZEGO okaze sie lepszym.mowie po wlasnym dosiwadczeniu

Gość ZłaOna
Mam 25lat...

Gość taka jakas seeeeee
to cie nie pociesze bo gdy ja wpadlam w depresje bedac w ciazy to zamiast wspierania maz sie na mnie wyzywal chyba nie mogł uniesc tego ciężaru... radze ci znalesc dobra przyjaciolke

Gość ZłaOna
Widzę,że ty miałaś gorzej niż ja... też chciałam mieć z nim dziecko ,ale on tłumaczy,że jeszcze nie dorósł . Normalnie już mnie to dobija...