Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja22kot

Pomocy!!!ciąża czy urojona?

Polecane posty

Gość kaja22kot

witam trzy miesiące temu poronilam duza historia dla teo w skrocie pisze ,teraz jestem po okresie jakies poltora tygodnia staramy sie z mezem o dzidziusia i dla tego pisze zebyscie mi pomogly mam bole brzucha, jajnika, czesto oddaje mocz i mnie piecze troche, jestem zmeczona senna nie wiem czemu nic takiego nie robie a wysypiam sie i chwilami wydaje mi sie ze mam mdlosci, czy to moze czyc ciaza urojona dla tego ze bardzo pragne dziecka?prosze pomozcie

Gość ewelanja84964151
jak dla mnie ani ciąża ani ciąża urojona :) Za wcześniej na objawy. Odczekaj i zrób test :) Powodzenia! :)

Gość europe01
moim zdanie to nie ciąża tylko zwykły stan zapalny pęcherza. Tez tak ostatnio miałam, bolał mnie tez jajnik bo go lekko podziębiłam.

Gość europe01
no i ta senność zmęczenie - miałam to samo. tak organizm reaguje na infekcje. zmierz temperature, ja mialam 37,5

Gość kaja22kot
nie mam temperatury wlasnie

Gość europe01
Najlepiej udaj się do lekarza po receptę na furagin (nie zagraża ewentualnemu zarodkowi oraz nie przenika do mleka matki). Zobaczysz może Ci przejdzie. A może jesteś w ciąży a te objawy są związane z czym innym?:) Bo raczej nie wygląda mi to na objawy ciążowe (no może poza zmęczeniem i sennością). Powodzenia:)