Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gracjankaa

DUKAN - kilka pytań !

Polecane posty

witajcie. od 4 dni jestem na diecie dukana. nie wiem ile dokładnie schudłam, bo postanowiłam się nie ważyć, ale zauważyłam lekki spadek wagi. mam więc do Was pytanie odnoście tej diety. w książce przeczytałam, że faza uderzeniowa może trwać od 5 do 7 dni, tak ? od czego to zależy ? czy lepiej jest przedłużyć fazę ? chodzi mi o to, że chciałabym zgubić te kilka kilogramów trochę szybciej, bo później 1 kg na tydzień, to dla mnie małoo, a zależy mi na czasie. postanowiłam ogólnie schudnąć 10 kg. kolejne pytanie, to czy w II fazie można jeść płatki kukurydziane na chudym mleku ? i ostatnie, czytałam, że w trakcie fazy uderzeniowej nie powinno się ćwiczyć, ale czy później można ? chciałabym trochę poprawić swoją kondycję. mam na myśli stepper, brzuski, hula hop. wiem wiem, mam książkę, ale za to zero czasu, żeby dokładnie ją przestudiować. liczę na Was !

Gość znam odp na wszystkie pytania
ale nie chce mi sie odpowiadać :O :classic_cool:

Gość kiim
długość uderzeniówki w zależności od tego ile chcesz schudnąć. ja 10 kg schudlam w okolo 6 tyg. platki kukurydziane raczej nie. Ćwiczenia... nie mam pojęcia. ja żyłam normalnie, ale na coś dodatkowego nie miałam siły. niskie ciśnienie, osłabienie, zmęczenie i senność na okrągło