Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupiaaaa

ale jestem głupia!

Polecane posty

Gość głupiaaaa

poddałam mu się. Poddałam się jego pocałunkom i pieszczotom, mimo że go nienawidzę, mimo że wnerwia mnie jego charakter, m.in jego cwany uśmiech i chamskie odzywki. I co z tego, że jest mega przystojny i cholera co z tego, że straaasznie mi się podoba? Jak mogłam mu się poddać i tym samym utwierdzić go w przekonaniu, że może mieć każdą, nawet mnie? Ech, beznadziejna jestem :(

Gość Sanetta
nauczka na przyszłość. Ciesz się, że nie wpadłaś. I zacznij się w końcu szanować, bo w przeciwnym razie, żaden facet nie będzie cię traktował poważnie.

Gość puszi00
a chociaż było fajnie?

Gość głupiaaaa
nie było fajnie bo mnie łajza okradł ... pamiętam dokładnie że na parapecie leżało 3,60zł a po jego wyjściu znikło.

Gość głupiaaaa
Przed nim nigdy nie przyznam, że było fajnie, ale tutaj mogę szczerze przyznać - było zajebiście. Ale co z tego skoro teraz czuję się tak mało wartościowa?

Gość głupiaaaa
podszywie, wcale nie jesteś zabawny.

Gość szukam ognistej szatynki
Nie sztuka nie dać nikomu, sztuka nie dać byle komu.

Gość głupiaaaa
wiem o tym i dla niemalże każdego byłam, ale akurat jemu cholera musiałam się poddać. Jestem na siebie taka wściekła, że szok.

Gość puszi00
skoro było fajnie to będziesz go miło wspominać! a teraz olej go i głowa do góry! jakby było kiepsko to mogłabyś żałować!

Gość milka czeresniowa
Levviatan nie udzielaj sie w tematach nie majac zadnego doswiadczenia bo takie rady na nic sie nie zdadzą- nie wiesz co piszesz -.-

Kurcze tez znam takiego kolesia ze zadna mu sie nie oprze, chocby nie wiem jak sie starała, to on ma w sobie coś takiego, że nie można sie powstrzymac:) Więc nie obwiniaj sie:) A w jakim mieście? Może tp ten sam:)