Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaczkaDziwaczka9585

Rozmowy przy kawie:) Zapraszam wiek 20-...

Polecane posty

Gość pivko rockman
flet na studiach musi być super:) od szerszenia to musi chyba boleć, dobrze że nie nasz uczulenia.

bolało :O myślałam, że mam skurcz nogi czy coś, bo wcześniej ćwiczyłam i dotykam nogę, a tam taki gnój :O szerszeniowaty :( jak to bolało :O pierwszy raz mnie ugryzł :O

Gość pivko rockman
jakby mnie ugryzło takie bydle, to pewnie wąchałbym już kwiatki od dołu :o :D

Gość Hej tu Piotrek pisalem pare dn
i temu :) wlasnie prace niedawno skonczylem ;P

Tak jestem zadowolony, bo robie to co lubie :)

Jesli chodzi o pisanie na forum to zadna praca tylko swego rodzaju rozrywka :P, a w pracy bylo niezle ;P sporo umow sprzedalem :P pracuje W TPSA. :P

Gość pivko rockman
chyba jestem uczulony, ale nie wiem na co :) dzisiaj nic ciekawego nie robiłem, głównie spałem :) ale za to dowiedziałem się że akademik dostałem, nawet się ucieszyłem :D

Gość pivko rockman
bardzo miło z Twojej strony :) 🌼 :classic_cool:

Little tez tak miałam , bóle głowy ...migrenowe... gotuje wszystko co sie da....zrobię niedzielny obiadek w następna niedziele, porobię trochę mięsa pivko to widzę, ze robota odwalona w domku:-D Piotrek🖐️

Na kafe wszedlem po raz 2 w zyciu :P, po za tym lubie spotykac sie ze znajomymi, grac w bilard, kregle, od czasu do czasu isc sobie na piwko :), co do pracy rzeczywiscie trochge tego nawciskalem, ale trzeba tylko, ze wykonczony jestem :P A z ta dziewczyna o ktorej pare dni temu pisalem pewnie nic nie bedzie :P , a jak Ty sie relaksowac lubisz ? ;) Pracujesz gdzies ?

dobrze Hej :)

Piotrek, a dlaczego z dziewczyną nic nie będzie? :( nie pracuję :P uczę się :P relaks - ćwiczenia, taniec, muzyka, kino, książki, znajomi :) dobrze :) zgłodniałam :D KOCHANI, IDĘ SIĘ KĄPAĆ - WRÓCĘ :)

Little podaj adres wyśle poczta kawal mięsa:-D Piotrek dlaczego nic nie wyjdzie??

Gość pivko rockman
dobrze, w pokoju jeszcze trochę jest do zrobienia :) ale dzisiaj mi się nei chce bardzo :o siedze i piwo popijam :D

Tez sie ucze, ale pracowac mozna :P Z ta dziewczyna nic nie bedzie, bo stwierdzila, ze teraz wazna jest dla niej samotnosc, ktorej jej brakuje na studiach i ze jestem bardzo milym chlopakiem i mozemy byc przyjaciolmi itepe itede :P.

Pewnie to wszystko przez brak doswiadczenia z dziewczynami, ale sie staram :P

powrót taty bez wypłaty :P wróciłam :classic_cool: dobrze! ale wyślesz to mięsko? poważnie? :D:D ja chcę :D Piotr no to faktycznie już nie masz raczej szans na nic więcej, sorki, ale to prawda... jedyne co to być jej przyjacielem i czekać na zmianę zdania :O co jest do doopy :O nie pracuję :) udzielam korepetycji :P a przy moich studiach dziennych to ciężko z pracą, a do tego mam kurs prawka :P pivko coś za często sobie piwkujesz? to od tego ten duży brzuch :P jakie pijesz? :P

Gość pivko rockman
wakacje są to popijam :o :D dzisiaj okocim premium pils :) w biedronce po 1.59 i jeszcze 13 % więcej w puszcze :classic_cool:

Gość pivko rockman
o tej godzinie to już jedzenia nie ma :) zabraniam :classic_cool:

tez już jestem.... a co do mięsa , to jeżeli się nie rozwali po drodze ...to wyśle :P

hehe wiem, wiem :) normalnie o tej porze nie jem :) jestem grzeczna i dość zdrowo się odżywiam :) co dziś jadłeś ciekawego? pociągnijmy wątek jedzenia :P

Gość pivko rockman
nie jadłem nic, co zrobiłoby na mnie jakieś szczególne wrażenie :D nie ma się czym chwalić :( ale kebaba to bym opierdzielił :D

mam pet party:-D dzisiaj robiłam spaghetti z warzywami ...i mięsem :-P

pivko :( znowu głodujesz? co to z Tobą będzie w tym akademiku? kto tam ugotuje? zadba o Ciebie? dobrze :D haha! które level? dodamy się? :D będzie więcej do odwiedzania ;)