Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona_ehh

Jak dotrzeć do chlopaka?

Polecane posty

Gość Ona_ehh

Ostatnio moj chlopak jest jakis inny jakby zamkniety w sobie.. Ale i ja pare dni temu nie zachowalam sie za fajnie bo on chyba chcial pogadac bo mu babcia zmarla a ja tylko kiwnelam ramionami.. ehh teraz mam wyrzuty.. Ale powiedzcie co zrobic zeby chcial sie wyzalic zeby chcial porozmawiac ze mna? Macie jakies porady? Tylko bez glupich docinkow prosze...

Gość wieczorem juz
porozmawiaj z nim..podejdz usmiechnij sie..przytul..powinno pomoc..

Gość Ona_ehh
No właśnie próbowałam ale on nie byl zbyt wylewny.. ;( A i ja chyba nie umiem tak bardzo sie przykładać do rozmowy.. ehh..;(

Gość Ona_ehh
??

kiedyś czytałam artykuł o tym, jak się zachować wobec osoby, która przeżywa śmierć bliskiej osoby. przede wszystkim NIE POCIESZAĆ. i nie być zbyt nachalnym, bo może ta osoba chce w samotności opłakiwać czyjąś śmierć...

Gość Ona_ehh
Hm.. No mozliwe.. Ale on czasem zachowuje sie tak jakby chcial sie wygadac ale cos go hamuje.. hm.. ;((

myśle, że w tej sytuacji musisz dać mu do zrozumienia, że jesteś godna zaufania i że nie ma się czego wstydzić, i że skoro chce się wygadać to niech się wygada ;)

Gość Ona_ehh
Hm.. Nie jest to proste.. Ale musze spróbować.. Ale źle czuje sie z tym ze wczesniej nie zapytalam.. ehh nawet nie wiem kiedy pogrzeb jest.. czuje sie strasznie..

Gość Ona_ehh
I nie zebym sie wyżalała po prostu musialam to z siebie wyrzucić..

hmmm możliwe, że w jego dzieciństwioe zdarzylo się coś, po czym teraz jest taki nieufny, przynajmniej mi wygląda to na nieufność, albo na brak śmaiłości. to się spytasz, kiedy był pogrzeb

Gość Ona_ehh
Hm.. no w jego dziecinstwie wiele sie dzialao i to mozliwe.. Dzieki "mirewa" za dobre rady.