Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mr.julian_

Pytanie do dziewczyn o alkohole

Polecane posty

Jakie lubicie alkohole? Oczywiście oprócz wina, bo zakładam, że większość kobiet lubi wino ;) A czy lubicie np. whisky z wodą albo lodem?

Gość Sylwiunka
Ja czasem lubię wypić whisky z colą ale tequila tez jets dobra i owocowe likiery ;)

Gość szukam ognistej szatynki
Po co pić jakieś whiskey z wodą to jak całować się przez szybę. Alkohol o wątpliwym smaku rozcieńczony tak aby mniej trzepał a równie kiepsko smakował ... Za dużo oglądasz filmów z USA.

Tu są forumowiczki które ostro doją browary w piątek i w soboty mają kaca, sądzę że by Pana szanownego przepiły.

Gość Prażynka_87
oczywiście desperados, tequilla z mandarynkami i cynamonem, baileys z mlekiem - da się wypić, whiskey jest dla mnie ohydna

Gość snake33
Nie zakładaj, że większość lubi wino, ja nie lubię wina i piwa. Lubię żołądkową gorzką, w ogóle jeżeli piję, to tylko na czysto...Może być Finlandia Cranbery...

panie od szatynki, w Brytanii wielu ludzi pije właśnie z wodą. Najlepiej smakuje z Perrier. Bez rozcieńczenia piją zwykle twardziele i dziadkowie. Whisky nie pije się jak wódy szybko żeby nie czuć smaku. Tu chodzi właśnie o smak.

Whisky z colą. Rum z cytryna, cukrem, lodem (mojito znaczy się ;) ) Czysta. Piwo (zależnie od nastroju - jasne, lub ciemne) Wódka z sokiem pomarańczowym.

Gość agatkkaq
Winko - tylko i w małych ilościach

mr_julian - to wpadnij na dowolną impreze osiemnastkową (w sumie na każdą inną też, ale tam najwyraźniej to widać). Prosto z kielicha. Bez popitki czasem. W drugiej ręce papieros. Dla mnie to jednak za mocne, mam słabą głowe (i jeszcze słabszy żołądek)... :P

ja wypije 2 piwa i jestem szczesliwa i kocham wszystkich i w ogole jest bajecznie :) ;p wodke lubie ale nie na czysto, lubie mosquito, sheridan,malibu, z win raczej zaden mi nie pasi raz na ruski rok wypije Carlo Rossi

lubie piwa, wina i wodki :P whiskey nie lubie, tak samo koniaku :o nalewki tez od biedy nie wiem gdzie ty sie uchowales, ze nie widziales kobiety pijacej wodke z kieliszka :o

whisky on the rocks, bez lodu :P A poważnie, jakieś lekkie drinki ewentualnie. Czystej wódki wypiłam w życiu jeden kieliszek, z grzeczności i pod wielką presją;)

Gość snake33
Do mr julian Tak piję z kieliszka...;) Pewnie mnie pijącej nie zobaczysz, a szkoda, byłabym pierwszą osobą hehehe

Gość vcxcvxvcxvxcvcxvcx
Ja nie lubię wina ani piwa. Wódka, tequila, martini.

No właśnie na imprezach, na których jestem to kobiety piją drinki albo piwo i z kieliszkami nie widziałem. A macie jakąś ulubioną wódkę?

wole wino półwytrawne i słodkie...a jeżeli pije drinka co zdarza się raz na jakiś czas ...to pije wódkę z redbulem- zabija smak alkoholu martini i malibu

Gość vcxcvxvcxvxcvcxvcx
Wyborowa, ale po kilku szotach wszystko mi jedno :D

Ja widziałem kobietę pijącą wódkę prosto z butelki :classic_cool:

czyste i smakowe moga byc, najlepiej mi wchodza wsciekle :P nie lubie bolsa, absolwenta, oczywiscie tych tanszych, generalnie najczesciej pija sie zoladkowe

Gość piczkaxxxxxxxx
ja tez bez popitki kielicha moge na raz i nawet sie nie skrzywie wino lubie , najbardziej sangrinite z bezdomki za 10zeta :classic_cool:

"whisky on the rocks, bez lodu" Leżę i kwiczę xD Cosmopolitan i Malibu - moje dwa ulubione drinki. Najczęściej jednak piwo z kolegami albo wino z koleżankami.

Gość vcxcvxvcxvxcvcxvcx
Ja też zazwyczaj piję bez popity. Nie lubię za to drinków na bazie wódki (chyba, że jakieś bardziej fantazyjne) :P Nie lubię się "delektować" alkoholem, wyjątkiem jest martini z colą (nie ze spritem :) ) Dlatego wolą tequilę czy wódkę, hop siup

Gość nunino
whisky bacardi

Gość Gin_z_Tonikiem
bardzo lubię a z kieliszka to Kamikadze :D wino Carlo Rossi, wódka Finlandia choć ostatnio Żołądkowa Czysta :) malibu, piwo z sokiem,

Gość mala alko
1. Piwo (kooooooocham!!!! najbardziej lubię desperados, ale zwykłe też piję np. heineken) 2. Różne kolorowe i drogie drinki jakie serwują w pubach np. błekitna laguna) 3. Wódka. Był czas że nie przepijałam nawet, mogłam pić z gwinta. Mam mnóstwo zdjęc jak piję prosto z butelki, albo całuję butelkę :D 4. Wino, ale tylko tanie (jest słodkie, a ja nie znoszę smaku wytrawnego wina) Nie ma to jak tanie winko wypite z kolegami w parku w letnie wieczory 5. whisky z sokiem pomarańczowym 6. Nalewka mojej babci 7. Od czasu do czasu mam ochotę na likier ale to już było... od pół roku jestem trzeźwa, bo jestem niepijącą alkoholiczką