Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgerg EA

zrobiło mi się coś w oku

Polecane posty

Gość fdgerg EA

oczywiście pójdę z tym do okulisty, ale to dopiero po weekendzie, może ktoś z was jednak się spotkał z tym... dzisiaj zauważyłam coś na białku, jakby taką grudkę, bezbarwną, blisko wewnętrznego kącika oka. czuję że coś jest, ale nie mam jakichś objawów typu łzawienie, ból, także ostrość widzenia się nie zmienia. troszkę czuję swędzenie, ale może się wkręcam, bo się strasznie zmartwiłam, jak to zobaczyłam. wczoraj rano na pewno tego nie miałam, zauważyłam dzisiaj rano ale mogło pojawić się wczoraj w ciągu dnia. co to może być? :O

Gość fdgerg EA
może jednak ktoś się spotkał z czymś takim? :(

Gość fdgerg EA
:(

Gość szukam szatynki uroczej
jakby było coś groźnego to byś srała z bólu :)

Gość fdgerg EA
szukam na necie i wychodzi na to, że może być coś z rogówką :( myślę, czy nie jechać na ostry dyżur okulistyczny??? w sumie poza tym nie mam objawów jakichś specjalnych :O jestem przerażona 😭

Gość fdgerg EA
:(

Gość fdgerg EA
może jednak ktoś coś bliżej wie?

Nie mam pojęcia, jak cię nie boli to idź do lekarza w poniedziałek. A jakby się coś działo to można na pogotowie iść.

Gość fdgerg EA
najgorsze, że książeczkę mam do jutra ważną, bo nie miałam kiedy podstemplować przed weekendem :O mam nadzieję, że jeśli będę musiała iść jutro, to nie będą robić problemu że do tego samego dnia mam :( kurde, boję się strasznie :( ale poczekam, rzeczywiście i będę obserwowała :(

Gość fdgerg EA
ale nie mam do kogo gęby otworzyć :(

Gość kicia4565
siatkówka Ci się odkleiła chyba miałam tak...i zanim się wybrałam do okulisty to samo wróciło do normy!! troche przeszkadza jakby Ci coś wpadło? poruszaj okiem w różne strony, przez weekend może Ci wróci do normy bez obaw, to nic groźnego

Gość fdgerg EA
kicia, gdyby ci się siatkówka odkleiła, to byś nic nie widziała :O to samo do normy nie wraca właśnie jak ruszam gałką oczną, to czuję jakbym coś miała :( zobaczę, tak czy inaczej idę do lekarza w poniedziałek, albo najwcześniej jak się da, a jak coś się będzie działo, to na pogotowie okulistyczne :(

Gość puzelek
ja taką maleńką grudkę miałam na krawędzi powieki tuż przy białku, kilka razy mi się pojawiała i znikała *właśnie bardzo szybko). tak jakby płyn sie zbierał i potem wsiąkał. no ale oczywiście skoro znikła to do okuisty nie szłam ale jak na bialku to coś poważniejszego pewnie

Gość fdgerg EA
mam nadzieję, że coś, co da się wyleczyć bez powikłań :(