Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem złym człowiekiem

musze uspic kota

Polecane posty

kot jest chory, od poczatku byl chory, najpierw myslelismy, ze ma problemy z poruszaniem sie bo jest malutki (ok. miesiaca), pozniej okazalo sie, ze jest uposledzony ruchowo, ale odruchy ma prawidlowe, czyli uszkodzenie mozgu najgorsze jest to, ze dzieci tez maja go dosyc, bo nie moga przez niego spac, albo wlazi im do lozka i dobiera sie do wlosow (taki niby przytulak), jak sie budza, wolaja zeby go zabrac, wtady tez nie ma spania, bo cala noc drapie drzwi... wytrzymalismy z nim rok, ale mamy dosyc, zasikane cale mieszkanie, nie dosc ze zasikane, to jeszcze zasrane... dodam, ze kazde oddanie moczu czy kalu konczy sie na wytaplaniu w nim, bo koordynacji ruchowej brak, chodzi obija sie o sciany i zalatwia gdzie popadnie, karcenie nie ma sensu problemy z jedzeniem, bo zanim dojdzie do miski to zrobi przez nia 5 fikolkow, brudzac jedzeniem siebie, podloge, szafki... wode dajemy mu w specjalnym podajniku jak dla chomikow czy krolikow, bo nikt nie ma juz cierpliwosci trzymac go i miski, inaczej sie nie napije, bo wyleje... Cierpie, bo wiem, ze musze go uspic, zeby dzieci mogly sie wyspac, zeby nie smierdzialo w mieszkaniu, zeby podloga w koncu wyschla... nie wiem, czego oczekuje od Was, moze tego, ze ktos stwierdzi, ze ma czas, chec i zapl zeby sie nim zajac??? Nie chce go usypiac, ale w naturze by nie zył juz rok temu...

Znajdzie się w nowym lepszym świecie, Pan Bóg powołuje go do wieczności.

Gość gggggggggggf
wszyscy umrzecie, nie tylko ten kot

prawie wdepnelam w kupe po ciemku w kuchni... kur... ale wole humnitarnie, zanim poniosa nas, mnie nerwy... boje sie jutra... jutro jego ostatni dzien... rycze jak bobr, jest sliczny, ale nie dam rady go zatrzymac..., nie chce..., ale kto by chcial? nienawidze siebie, ze musze to zrobic...

Gość gggggggggggf
i pewnie jesteś przeciwko mordowaniu ludzi dlatego bo są chorzy i wymagają opieki??

może zanim go uśpisz napisz posty na forach milosników kotów, może znajdzie się ktoś kto się nim zaopiekuje? tak nawiasem mówiąc to ten kot, jeżeli ma ok. miesiąca, powinien przebywać jeszcze z matką

problem w tym, ze on ze swoim kalectwem sie nie meczy, to my meczymy sie z nim, chcielismy dobrze, ale nie dajemy rady... jestem, za eutanajza chorych, cierpiacych ludzi i zwierzat, po co maja sie meczyc? ale w tym wypadku chodzi o "szczesliwego" kota... ktory jest chory, ale nie zdaje sobie z tego sprawy... nie chodzi o cene, ale o fakt...

jeśli on nie cierpi, to daj mu jeszcze szansę, poszukaj choćby w internecie, niektórzy ludzie opiekują się z dobrej woli schorowanymi zwierzętami, może akurat uda ci się go uratować

integral on przebywal z matka, okolo tygodnia... po czym spadl z dachu, bo tam matka umoscila sobie gniazdko, zastanawialismy sie z weterynarzem, czy spadl, bo mlody, czy chory, stanelo na tym, ze chory... oddawalismy go matce, raz nawet sama go wziela, ale on zaczal sie gibac na dachu i w koncu skoczyl na poduszke, ktora trzymalam... Wybral nas... matka, albo rodzenstwo by sie z nim szybko rozprawili... Ma rok i cos okolo miesiaca...

Gość puzelek
popieram pomysł umieszczenia ogłoszenia (miau.pl czy coś w tym stylu np) będziesz wiedzieć że zrobiłeś wszystko co było mozliwe

żeby ogłoszenie miało moc, proponuję zatytułować: "zajebię chooya, jak go nie weźmiecie"

Gość :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
23:36 [zgłoś do usunięcia] ladaco prądem gnoja TY GNOJU - zarz będziesz skamleć ! ======================================= AUTORKO - nie usypiaj kotka .Miej ❤️ !! www.kociarze.pl

probowalam przez rok oddac go w dobre rece, ale nikt nie chce uposledzonego kota, ktory sika gdzie popadnie... patrze teraz na niego jak probuje wtulic sie we wlosy mojej corki... podejrzewam, ze matka go odrzucila, albo sam sie odrzucil, bo rodzenstwo go atakowalo... kur... to nieuniknione, jest slodki milusinski do dzieci, ale w nocy nie daje im spac... z jednej strony nienawidze go, a drugiej wyrzuty sumienia nie daja mi spac... selekcja naturalna dala by rade, ale ja kur... zaburzylam ja, ratujac go

spróbuj chociaż poumieszczać jakieś ogłoszenia w internecie, jak ci piszemy, kilka dni nie zrobi ci różnicy, a możesz uratować mu życie

decyzja zapadla... jak ja odwleke to nie wiem, czy dam rade, pewnie nie, nie wiem czy jutro podolam... jezeli ktos go chce, to wolam o pomoc...

no tak wołanie o pomoc na kafeteria na pewno ci bardzo kurwa pomoże :O jak dla mnie tylko jęczysz i robisz zasłonę dymną, że niby taka biedna jesteś, ale nawet ci się nie chce kilka razy kliknąć w internecie na jakimś kocim forum, żeby mu pomóc i tak naprawdę masz w dupie tego kotka

tak w dupie mam tego zasranego, zasikanego i wytplanego w tym bagnie kota... to nie Ty musisz isc i prosic sie , zeby go uspili... skoro jestes takim milosniekiem zwierzat to sam go wez!!! Moze znasz takich milosnikow?

wiem, ze tak sie bie robi dlatego to jest takie trudne dlatego jestem złym człowiekiem, bo pewnie tak zrobię... wbrew woli, wbrew zasadom... nie po to go ratowalam....

Gość a schronisko?
dlaczego tam go nie oddasz?

Gość xxxxxxxxxyyyyy
skad jestes napisz prosze

nie mogę go wziąć, jakbym mogła to bym ci zaproponowała. mam dwie kotki, zagryzłyby go, już dostatecznie się miedzy sobą piorą. cały czas ci pisze żebyś napisała na forum miau.pl czy innego forum. tam dużo soób naprawdę pomaga różnym kociakom, zawsze warto spróbować, zawsze jest cień szansy, no ale jak się komuś nawet nie chce...

Gość xxxxxxxxxyyyyy
jesli okaze sie ze mieszkasz calkiem niedaleko mnie to pomysle o tym, a jesli nie to oddaj do schroniska nie zabijajcie go !!

Gość m.,mm,
sie nie przejmuj autorko tylko go usypiaj! nie zbawisz świata na siłę

Gość autorko daj ogloszenia
:( nie zabijaj GO :( :( :(

on sie przez swoje kalectwo nie nadaje do zycia w kalatce, nie wiem co w schronisku z nim zrobia... Raz nie zauwazylismy, jak sie wymnknal, nastepnego dnia, znalazlam go na schodsch, wcisnietego miedzy barierki, zasikanego, zahaftowanego... On ufa tylko nam... dlatego to jest takie trudne dla mnie... Wole go uspic niz skazac na meczarnie, ktorej nie podola... Tak uzalam sie nad soba, bo nie codzien zabijam ufajace mi zwierzeta...

warszawa, kot pochodzi z soczewki, pod plockiem