Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luizka98758

do dziewczyn !!!!

Polecane posty

Gość luizka98758

Słuchajcie mam problem jak mam powiedzieć facetowi ze posuwa się za daleko .spotykamy sie dopiero z dwóch tyg a on już jest nachalny nie umiem mu tego powiedzieć gdy jesteśmy razem zaczyna mnie obmacywać itp a ja nie umiem mu powiedzieć żeby przestał kiedy mówi nie on chyba myśli że to żarty bo nie słucha poradźcie mam 19 lat on 29

Gość Po łapach do walnij!!!!

Gość luizka98758
tyle że ja nie umiem mu powiedzieć bo do niego jakoś nie dociera albo ja mówie nie tak jużsama nie wiem

Gość Po łapach do walnij!!!!
No przecież mówię, żebyś nie mówiła, tylko po łapach go waliła.

Gość luizka98758
jak przecież jest silniejszy

Gość halemka
silniejszy? to co z tego? chyba za rece Cie nie trzyma? jesli jest agresywny to to skoncz.

Gość frdtgs
uważaj żebys potem nie żalowała, zabiezpieczaj sie. wiesz co to sa prezerwatywy prawda? ;)

Gość luizka98758
wiem co to prezerwatywa agresywny raczej nie zawsze jest miły ale jak zaprosi mnie do siebie albo jak zostajemy sami to staje sie dziwny

Powiedz: "Nie podoba mi się to co robisz, posuwasz się za daleko. Jeśli jeszcze raz coś takiego się zdarzy, naprawdę się na ciebie obrażę". I koniec. W razie czego faktycznie się obraź. No chyba, że jest głupi lub psychiczny...

Gość luizka98758
już mu mówiłam że nie lubię nie lubię jak się tak zachowuje to on stwierdził że lubię tylko jeszcze o tym nie wiem

Gość luizka98758
nie rozumie o czym ty piszesz

Gość luizka98758
nie no bez przesady mam go bić jeszcze mi odda nie znam go za dobrze

Wiesz co ja już tam na przyszłość myślę, że jak on teraz nie zwraca ca to co do niego mówisz to w przyszłości pewnie też nie będzie, teraz to obmacywanki ale potem będą bardzo poważne sprawy.

Gość mało rozumiesz
spotykasz sie z kolesiem starszym i nie czaisz że jemu nie bardzo chce się bawić w "chodzenie" i trzymanie za rączkę on chce seksu i jak widać wcale nie zamierza czekać zbyt cierpliwie, chce teraz, zaraz i dlatego chce Cię nakłonić do tego jak najszybciej stary dziad znalazł sobie młodą naiwną dupę do seksu i cieszy się że zrobi z nią co zeche, bo ona jest zbyt niedoświadczona i naiwna by zaprotestować

Gość iwonka paszko
o ja pierdziu skad te laski maja takie ubogie iq ....z dziadkiem sie moze zacznij spotykac ,no nie bedzie cie obmacywal ,gosc znalazl sobie młoda dupe do ruchania bo jest za glupi zeby utrzymac dluzej przy sobie kobiete w jego wieku ...zal dziewczynko spakuj ksiazki