Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miffy007

pooomoccccyyyyyyyyyyy !!

Polecane posty

chcialabym dowiedziec sie czy ktoraś z was uzywala szamponu marion (tego w zółto bialym opakowaniu) i jak szybko sie splukuje z wlosow? zafarbowalam czekoladowym brazem i wyszedl czarny!!!

tyle ze na tym dziadowskim tanim szamponie nie bylo napisane do ilu myc sie wypłukuje, podkreślam też że nie jest to szamponetka

no rozumiem..ale serio umyj szamponem przeciwlupierzowym i kolor zejdzie..a do malowania polecam farby z wella:-)

Gość madra......nanana
Czekoladowy brąz jest czarny tak jakby. Będziesz musiał troche poczekać aż zejdzie albo spróbować zafarbić na inny kolor ale zależy jakie to mocne albo zrobić dekoloryzacje ..

mam taka nadzieje... wczoraj umylam pierwszy raz szamponem przeciwlupiezowym i owszem piana z wlosow byla z farba, ale na glowie wlosach nie zauwazylam zadnych zmian

Gość madra......nanana
Polecam farbe z multi cream np jak jasny brąz to kasztanowy z tej firmy

susz i myj kilka razy a potem zafarbuj czekoladowym brazem z wella ..polecam bo znam te farby:-)

nie bede juz kombinowac bo moje wlosy i tak sa w mocno oplakanym stanieu, niecaly rok temu robilam dekoloryzacje z czarnych wlosow zaplacilam 180zl wiec podziekowalam za kolejna. Cale szczescie ze to szampon a nie farba,w przeciwnym razie musialabym byc zmuszona robic dekoloryzacje. Mam nadzieje ze szybko sie spierze

Gość madra......nanana
Piana z farby była ponieważ to sie wypłukuje i także może wcześniej żle umyłeś ja zafarbowałam z tego multi cream i jestem zadowolona nie chcialam ciemnego ale także za jasnego wybrałam orzechowy brąz i wyszedł tak jak na okładce tej farby

no niestety nie pozostaje mi nic innego jak codziennie byc glowe szamponem przewlupiezowym, mam nadzieje, ze ta metoda poskutkuje bo nie wygladam w tych wlosach ;p

kochana szampon dziala podobnie jak farba..chyba ze uzyjesz pianki koloryzujacej :-)

moze jak to czarnidlo zejdzie mi z wlosow to sprobuje ktorys z odcieni farb, ktore polecanie. Poki co bede walczyc ;p

Gość madra......nanana
wiem ale zalezy z jakiej firmy bo teraz te nowe takie sa mocne jak farba a kiedyś te szampony były za kilka zmyc

zejdzie ale umyj dzisiaj z 3 razy i wysusz..metode ta sprawdzilam na sobie:-)

spoko poskutkuje..napisz pozniej jak szybko pozbylas sie kolorku:-)