Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miamiamia11

Normalnie nie uwirzycie!! Kupiliśmy obrączki za 600zł..................

Polecane posty

Gość miamiamia11

Tak akurat ostatnio byłam na spacerku i przechodziłam obok Jubilera gdzie oglądaliśmy kiedyś obrączki (mieliśmu juz wtedy konkretny kształt wybrany) i patrze a tak pisze LIKWIDACJA....zaraz tam poszłam i kurcze juz pustki były ale obrączki jeszcze były (zwłaszcza nasz typ) Pani mówi ze teraz jest nawet więcej niż połowa tańsze bo likwidują sklep.. :) Pobiegłam na drugi dzień z narzeczonym i wybraliśmy dla nas (mają każdy typ obrączek po rozmiarze) i zapłąciliśmy 600zł za pare-normalnie mi szczęka opadała:):) Fakt że nie śa to obrączki dwukolorowe tylko żółte złoto ale takie jakie chcieliśmy:) Dlatego dziewczyny warto się rozglądać:)

Gość panna lala
łeeeeee u mnie w carrefurze sa za 400zl za pare :D:D:D:D

Jak dasz swoje złoto np urwane łańcuszki czy jakies zabytki po babci to i za 300 zł Ci zrobią obrączki za komplet z katalogu i jakie chcesz

Moja koleżanka w "Elizie" kupiła komplet złotych obrączek, po rabacie 50 % za 600 zł+ złoty pierścionek gratis. To normalka, trzeba tylko trafić na okazję. Tylko, że promocje z reguły dotyczą obrączek z żółtego złota, a ceny dwukolorowych z reguły się trzymają, a nas tylko interesowało złoto łączone z przewagą białego.

Gość Tak oczywiście ale cena
obrączek jest od 1500zł w góre...-przynajmniej takie jak my chcieliśmy więc 600zł to dla nas super;)

Gość macham srodkiem palcow
hmm, wszystko fajnie, super tylko co nas to obchodzi??????????????????????

Gość jaaaaaaajcooooo
głupia suko :D:D:D:D

Gość macham srodkiem palcow
pierdol sie bure scierwo :D:D:D:D:D:D:D:D