Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariusz.1991.r...

Dlaczego kobiety są takie zimne ?????????????????????????????????

Polecane posty

Gość Irek Jeleń Auxerre.
Do autora !!! Przeczytaj to chłopaku !!! Zmężniej trochę bo już czas. Czytałeś co pisał Szczęśliwy ojciec ? Jeżeli się będziesz twarzdielem to za 20 lat napiszesz to samo co on teraz. Kobietę trzeba trzymać króko na smyczy bo kobiety są wścibskie , mściwe i ciekawskie. Chyba żadna kobieta nie jest domatorką więc jeżeli dasz jej luz to nawet się nie spodziejesz kiedy zacznie cię zdradzać , włazić ci na łep itd. I nie ważne będzie dla niej to co dla niej zrobiłeś. KObiety nie wiedzą co to jest przeszłość , one zawsze myślą o teraźniejszości ! Nawet nie o przyszłości bo są spontaniczne i kierują się emocjami zamiast rozsądkiem. Mam i ja taką żonę która była nikim. Długo żylismy bardzo skromnie aż w końcu załozyliśmy wspólny interes ale przy zdecydowanie wiekszym moim wkłądzie. Mogę ci powiedzieć że choć teraz stać nas na wszystko to wcale nie jest lepiej. Chciałem się ustatkować żeby dzieciom zapewnić dobry start i gdybym nie studził zapędów żony to pewnie byśmy wszystko zaprzepaścili bo gdy tylko ujrzała że jest lepiej to miała ochotę szaleć jak dziecko. Na szczęście ja mam dobre nastawienie i wiem jak ludźmi kierować i jakoś to wszystko się trzyma. Zaczynam być coraz ostrzejszy i stanowczy żeby studzić żonę i to wychodzi na dobre ;) Facet ma mieć twardą rękę ale niech ta ręka służy mu waleniu w stół :P Jesteś młody więc moze jeszcze doroślejesz ale pamietaj o tym że gra się tak jak przeciwnik pozwala. Jeżeli dasz swobodę to cię zniszczy !!! Widziałeś jak nam Ukraińcy wczoraj w ostatniej minucie gola strzelili ? Dlaczego ??? Dlatego że nasi odpuścili :) Nie szukaj na siłę. Jeżeli się trafi to super , jeżeli nie to czekaj dalej. Ja swoją zone poznałem w wieku 27 lat. Wcześniej miałem dziewczynę przez 3 lata ale w liceum. W wieku 19-27 lat nie miałem nikogo ;) Na dobre mi to wyszło bo w takim wieku nie warto się pieprzyć w związki

Gość zimna i wyrachowana
Kobiety się kierują emocjami? Zabawne, bo ja się kieruję jedynie zdrowym rozsądkiem. Oj chłopcy, chłopcy :p

Gość Mariusz.1991.r...
Piłkarka : Z tym chwaleniem przed kumplami to racja ale nie do końca. Mam kumpla który ma brzydką dziewczynę ale jak on to mówi : żadna inna lepiej mu nie pociągnie. Każdy inny kumpel ją podrywa. I jestem przekonany że za miesiąc lub dwa tą swoją dziewczyną bedzie się dzielił z innymi :D On jej nie kocha ale ściemna jej że kocha. Ma kasę i kupuje jej upominki, czasem udaje romantyka. Ale z drugiej strony nie daje dziewczynie jakichś szans na stały związek. Gdy ona mówi że chciałaby żeby się jej oświadczył to on mówi że jest na to nie gotowy. Gdyby ta dziewczyna myslała rozumem to by od niego odeszła ale chyba jej dobrze być tak bzykaną i dostawać za to na ciuchy czy inne kosmetyki. Ale i tak jedno jest pewne : Wiekszym złem sa kobiety chociaż by dlatego że jest ich więcej a mężczyzn coraz mniej.

teksty o biciu kobiet przez facetów którzy się udzielają to po prostu dramat! jeśli wam baba nie odpowiada to zmieńcie ja na inną lepszą! co to za małążeństwo w którym się jest dla dobra dzieci a mama i tata sie wiecznie kłócą? taki chory toksyczny układ bardziej im zaszkodzi niż pomoże:O to niekoniecznie z waszymi babami jest coś nie tak ale też wy nie jesteście lepsi:O

tak mam chłopaka. jest 3 lata starszy i pracuje, nie zarabia nie wiadomo ile zeby nie było ze na kase lece. a chłopak musi mnie szanowac i byc mi wierny, bo z takim co potrzebuje mnie tylko do sexu to nigdy bym nie była. a jak by mnie zdradził to nie dała bym mu drugiej szansy, bo wtedy okazało by sie ze nie jest mnie wart.

Gość ..Szczęsliwy ojciec..
zimna i wyrachowana , Ty może i tak ale reszta nie. Tylko co z tego skoro ty kierujesz się rosądkiem skoro ten rozsądek służy ci do urobienia sobie faceta po swojemu. Są dziewczyny głupie, takie plastiki z sianem w głowach które każdy może zbajerować i ogłupić. A są też dziewczyny które twardo stąpają po ziemi ale to nie jest dobre. Zwłaszcza gdy taka dziewczyna robi karierę zawodową i zostaje szefem. Wtedy jest rozpacz bo nie dość że ciągle czegoś się czepia , przwywiązuje uwagę do wyglądu zamiast do umiejętności to jeszcze uważa siebie samą za wszystko wiedzącą podczas gdy tak naprawdę bez wspólnika jest bezradna !

Gość zimna i wyrachowana
"co to za małążeństwo w którym się jest dla dobra dzieci a mama i tata sie wiecznie kłócą? taki chory toksyczny układ bardziej im zaszkodzi niż pomoże" Ludzie się pobierają tylko ze względu na potomstwo. (instynkt przedłużenia gatunku) Miłość w takich przypadkach jest, że się tak wyrażę skutkiem ubocznym. "czyli co jak ubiore mini to juz nie zasługuje na szacunek?? Uwierz, że szacunek jest to o wiele szersze pojęcie i noszenie mini to tak naprawdę jeden z mało znaczących aspektów.

Mariusz: No widzisz, ale sam przyznałeś że koleś wykorzystuję tą dziewczyne a ona jest naiwna i mu wierzy. Czyli w tym przypadku to on jest tym złym. Hehe to nie marudźcie w takim wypadku że kobiety są złe tylko popracujcie nad poprawieniem statystyk żeby było więcej chłopców ;D

Gość Mariusz.1991.r...
barbie555 : Gdyby Cie zdradził to co byś zrobiła : a) awantura , kasowanie numeru , koniec i amen ! b) zemsta. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie c) Druga szansa z jednoczesnym upomnieniem że następnej nie będzie d) udawanie że nic si.ę nie stało albo że się nie dowiedziałaś Twierdzisz że odp A. Tak zrobiłaby tylko kobieta która ma powodzenie i perspektywy ale jest warunek - nie miałaby zrytej psychy. To bedzie pewnie jakieś 15% Odpowiedź B wybrałoby pewnie z 60% kobiet. Zwłaszcza gdyby związki były długie bo kobiety nie lubią rozwalać długich związków bo nie mogą się po nich odnaleźć. Zemściły by się ale byłyby z facetem żeby nie robić sobie problemów. W końcu nigdy nie wiadomo czy znajdzie się lepszy a skoro było się z tym tyle czasu to jednak chyba nie jest najgorszy. Odp C pewnie z 60%. Czytaj odp B :D Róźnica 30% wynika z tego że jednak są kobiety które się nie mszczą albo boją się zemsty. Odp D może z 70 %. Bieda jednak jest więc jak się chwyciło Boga za nogi to tzreba go trzymać.

Gość debilka1234567890
zimne? do ogrzej je w piekarniku

Gość MAAABEEE
Autorze , podjaleś interesujacy temat i konstruktywna dyskusja się rozwinęla. Moim zdaniem najlepszy sposób na utrzymanie malżeństwa i kobiety ma facet bez kasy ale z klasą.Mezczyzna musi być stanowczy i mieć klasę wlasnie.Tylko takiego kobiety szanują. A kasę powinni mieć swoją oboje, samochody najlepiej tez.Pelna klasa i klasyka najlepiej sie opłaca.

napewno wybrała bym A. bo pewnie i tak bym znalazła sobie chłopka. a nad zemnta to bym sie moze i zastnowiła. ale nigdy nie dałabym mu drugiej szansy. jak raz zdradział zrobi to i drugi

Gość Mariusz.1991.r...
barbie : MIni kojarzy się nadal z kurwieniem się. Mini powstało w celu uwodzenia mężczyzn na seks i jeżeli jest to już stereotyp to mimo wszystko nadal jest to dość normalne. Facet który widzi piekne nogi albo tyłek dostaje małpiego rozumu więc trudno oprzeć się wrażeniu że to niedorzeczne. Ja sam gdy widzę jakoś taką dziunię to czasami wariuję aż. Tak mnie świerzbi że szok :D Ale zawsze włącza mi się taki sygnał : Zostaw, to zużyte gówno o któe nie ma co się brudzić. Brzmi dośc ostro ale skoro nawet encyklopedie używają słów typu kurwa to chyba wcale nie przesadzam ;)

Gość zimna i wyrachowana
"Zwłaszcza gdy taka dziewczyna robi karierę zawodową i zostaje szefem. Wtedy jest rozpacz bo nie dość że ciągle czegoś się czepia , przwywiązuje uwagę do wyglądu zamiast do umiejętności to jeszcze uważa siebie samą za wszystko wiedzącą podczas gdy tak naprawdę bez wspólnika jest bezradna !" Oj nie przesadzaj. Nie jest tak źle. Sama prowadzę mały interes i nie narzekam. Wprawdzie to co napisałeś trochę się potwierdza, otóż mam wspólnika a raczej wspólniczkę. Myślę, że same również byśmy sobie poradziły ale tak jak teraz jest nam dobrze i na razie nie mamy zamiaru niczego zmieniać.

Gość Mariusz.1991.r...
MAAABEEE : Właśnie chyba będę musiał nauczyć się bycia stanowczym i nie robić z siebie ciepłych kluch. TYlko że ja nigdy z nikim nie byłem i jest wielka ochota żeby to zmienić. Boję się że własnie dlatego będę miękki i za bardzo wrażliwy dla kobiety. W końcu pierwsza miłość to byłby taki odlot i całkowite oddanie się komuś więc pewnie nieźle miałbym zamkniete oczy na realia :( Może to był błąd że nie rozglądałem się za byle kim bo teraz przynajmniej byłbym bardziej oziębły gdyż jako doświadczony chłopak przygladałbym się wszystkiemu z rowagą. Nie działałbym pod wpływem impulsu.

spódniczka mini to dla mnie zwykły ciuch:D nie wiem jak moze kojarzyć się z kurewskim charakterem kobiety,mini nosi prawie każda kobieta:D trzeba mieć coś z głową żeby kobietę w mini uważać za zużyte gówno:D

Gość Mariusz.1991.r...
barbie555 : Jak raz zdradził to drugi raz też. To to chyba oczywiste bo własnie pierwsze lody zawsze najtrudniej przełamać. Faktycznie trzeba rzucać bo przyszłości już tu nie ma. Tylko że z wami kobietami tak jest że czasem ponad jakieś wartości przedkładacie właśnie inne rzeczy które wam ułatwiają życie. Nie znam dziewczyny która nie kierowałaby się głównie tym co będzie dla niej lepsze pod wzgledem bytu. Jeżeli ma chłopaka i sporo z niego korzyści to nie rzuci go bo ten jej nie szanuje. A gdy ma chłopaka ciapka , jakiegoś przewrażliwionego flegmatyka o gołebim sercu to odrazu go rzuci bo nudą wieje :D I nie ważne że chłopak dobry , czuły i kochany. To jest takie dziwne jakieś bo niby kobiety uważane są za takie wrażliwe ale tak naprawdę z zimną krwią wykorzystują co się da.

no co z tego ze chłopak ma kase a np wyzywa swoja dziewczyne to co to wogole za związek. a napewno bym w takim nie tkwiła chocby był i milionerem.

Gość Mariusz.1991.r...
Dama serce : Chodzi o to że gdy kobieta ubierze się seksownie to facet nie myśli o tym aby z nią być ale żeby ją zerżnąć i papa. Wiekszośc facetów nie chce na stałe takiej partnerki bo uważaja oni że to zbyt chodliwy towar :D Mając taką seksbombę są bardziej zazdrośni , czasem jazdy robią jakieś albo ubzdurają sobie że taka dupa ich zdradza i sami lecą sobie ulzyć :D Taka prawda. Mimo wszystko spódniczki mini facetom kojarza się tylko z jednym i taki facet czy to podczas rozmowy czy podczas przebywania z taka kobietą zawsze będzie starał się ja podchodzić tak aby rozmowa szła w jendym kierunku. Idź sobie do parku czy gdzieś ubrana mało seksownie a wtedy z facetem pogadasz na każdy temat. Idź w mini a porozmawiasz na jeden temat :D Nie widzisz tego ?

Gość MAAABEEE
No wlaśnie Autorze. poogladaj sobie wszystkie kobiety , nawet te w mini. Kobieta w mini lepiej wyglada niż w takim dlugim worze, dlatego takie ubierają. Trzeba troche ogolnie patrzyć na ludzi a nie zaraz szufladkować. Jest coś tak wspanialego jak astrologia, najlepiej poczytać o sobie i o znaku zodiaku kandydatki na dziewczynę, wtedy nie bladzi się jak dziecko . To sie sprawdza prawie w 100%.

Gość Mariusz.1991.r...
Barbie , nie tkwiłabyś z takim bo głód Ci nie doskwiera :D Dama serce : Pisałem że niedługo będę miał 20 lat więc rocznik 1991 to jedyny wariant w moim przypadku :D

Gość Mariusz.1991.r...
MAAABEEE : Piszesz że kobieta ubiera mini bo lepiej wtedy wygląda. Nie zawsze :D Ale ok. A więc to zaprzecza temu że dla kobiety najbardziej liczy się charakter :) Skoro tak dużą uwagę przwywiązuje do tego jak wygląda to chyba jednak to się bardziej dla niej liczy. I nie tłumaczy jej to że robi to dla faceta żeby mu się przypodobać. A jeżeli tak uważa to niech później nie dziwi się że jeżeli nie ubierze mini to facet ma ją gdzieś. Niech po 20 latach jak przytyje nie dziwi się że mąż nie chce się z nią kochać. No niby dlaczego miałby to robić skoro jego żona już nie chodzi w mini i nie kojarzy mu się z seksem ? Poza tym seksowne ubranie sprawia że kobieta wygląda atrakcyjniej nawet niż gdy jest nago. Później chłopak idzie z taką dziewczyną do łóżka i nagle zaczyna widzieć fałdki i się rozczarowuje. MOże lepiej być naturalną i nie robić z siebie bogini ??? To też jest pewien sposób kombinowania z tym ubieraniem się. No chyba nie wmówicie mi że jestem nudny i przewrażliwiony bo nawet jeśli tak to przecież mówie o faktach które pokrywają się z prawdą ;)

no dlatego najllepiej aby i facet i kobieta pracowali wtedy nie bedzie ze ktores na kase leci

no ale moze niektore kobiety lubią wygladac sexi i lubia jak faceci slinia sie nie ich widok a jednak sa wierne swojemu partnerowi. i to ze tak wygladaja nie czyni z nich kurew

Gość gnrwe
Nigdy nikogo nie miałam, mam 21 lat i wcale nie odczuwam takiej silnej potrzeby aby kogoś mieć (nie szukam na siłę). Patrząc na Was facetów stwierdzam tylko jedno - najlepiej zostać lesbijką. Nie uważam się za jakąś szara myszkę ani tym bardziej za dzi**e. Nie noszę mini, nie ubieram się wyzywająco. Potraficie się tylko ślinic na widok plastika. Myślicie tylko fiu*em a nie mózgiem. Łatwiej Wam przychodzi patrzenie niż myślenie. Uważacie, że za KAŻDA dziewczyna leci na kasę i samochód, g**wno prawda. Facet ma samochód - i co z TEGO?? Wielkie mi rzeczy. Śmiech an sali. pff.. wole sama na coś zapracować niż być sponsorowana przez przyszlego męża. Ale w dzisiejszych czasach nie oplaca sie wychodzic za maz, no bo w zasadzie po co. widac jaki macie stosunek do kobiet. Żona Wam jest potrzebna tylko do ruchania i do niczego wiecej. I do rodzenia dzieci. Wg Was kazda kobieta to szma*a. Wole nie myslec jak ten swiat bedzie wygladac za 10- 20 lat. Strach pomyslec. twardo stapam po ziemi. Nie przymilam sie do facetow ani nie traktuje ich obojetnie. Odnosze sie z szacunkiem do drugiego czlowieka. Ta cala moda, zachowanie itp przyszlo z ameryki. Najwazniejeze wartosci juz zanikaja. Wina jest po obu stronach. Ale Wy faceci nie róbcie z siebie świetych. Opanujcie sie. ;/ Odechceiwa sie zyc w takim swiecie.