Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariusz.1991.r...

Dlaczego kobiety są takie zimne ?????????????????????????????????

Polecane posty

Chciałeś napisać 7 mld ;) Jeszcze nie zupełnie ale już bliżej 7 jest. A w najbliższych dziesięcioleciach ma przekroczyć 10. Ale to narazie tylko przypuszczenia.

Gość zimna i wyrachowana
Po śmierci będę czarną panterą lub dodo. (wolę to pierwsze :P) Przed śmiercią byłam facetem mieszkającym w Egipcie i byłam jakimś znachorem chirurgiem. Moja psychologiczna charakterystyka w tamtym czasie: Zimny mozg naukowca. Nikt go nie rozumie ale wszyscy go szanuja :P

Gość zimna jestem 91
mariusz, nie przejmuj sie, wierz mi ze sa szczesliwe pary. ale tylko jesli facet dominuje, to fakt ... ! ja mam niestety taki charakter, ze to ja wole dominowac i na nieszczescie poznawalam wiecznie takich ciapkow... zobaczymy... na razie wybralam wolnosc-bo tak bezpieczniej

Gość zimna jestem 91
ja bede dzieciolem :P

MAAABEEE : Ty to taka naukowa jesteś chyba babka ;) Mnie własnie też trochę książki wciągnęły. To moje oderwanie od nudy. Tylko, że mnie bardziej wpływ jedzenia na to jak wyglądamy zainteresował : diety , zdrowa żywność , ruch ... Ale reinkarnacja też jest ciekawa , bynajmniej ma jakiś sens w porównaniu z religią :D

Gość MAAABEEE
Bo w tym caly jest ambaras żeby dwoje chcialo naraz. Przysłowia też są madroscia.

Gość MAAABEEE
Goodboy, psychologia to moje hobby,

Gość MAAABEEE
Cieszę sie ze was zainteresowalam . Od tego należy zacząć. Najpierw poznać siebie, pozniej innych, TO KLUCZ DO UDANYCH ZWIĄZKÓW.

th53yh4554 : To jest świetne !!!!!!!! Ten tekst lepiej mnie opisuje niż ja sam siebie bym opisał ;) Dokładniej i praktycznie 100% zgodności ;)

Gość zimna i wyrachowana
ja to przeglądam jedynie w formie zabawy i podchodzę do tego z bardzo dużym dystansem. A propos takich zabaw to przypomniałam sobie coś jeszcze. Zwie się enneagram. Robiłyście kiedyś ten test? http://www.enneagram.pl/

Gość zimna jestem 91
mnie opisali demoralizujaca niewiernosc :O boi sie uczuciowej glebi, dlatego ucieka przed nia . he he :P

Gość zimna jestem 91
Zachowuje się płytko emocjonalnie, łatwo się zakochuje i odkochuje. Czasami bez oporów porzuca i zdradza innych, jak najdalej od nich uciekając. Może być lekkomyślna, niestała, niszcząca samą siebie. :D

Gość zimna i wyrachowana
zimna, to co teraz przytaczasz to wynik enneagramu czy czegoś innego?

Mi wyszło w tych dwóch ostatnich testach że pasuje mi zawód adwokata :D Ale ten drugi enneagram czy jakoś tak chyba jest gorszy. Test z tymi 35 pytaniami jest taki trochę nie jasny. Trzeba pogłówkować co wybrać a później i tak są wątpliwości. Kilka razy zmieniałem. Trudno dokładnie odpowiedzieć.

Gość zimna jestem 91
i w enegramie i w polaczeniu zodiakow wychodzi ze jestem na prawde godna pozalowania niestala suka, ktora boi sie zwiazkow i bez wahania zdradza zalosne ale jak bardzo prawdziwe :O moje zawody to bodajze literat, co bardzo by mi odpowiadalo hehe.

Gość zimna i wyrachowana
Tak sobie teraz to wszystko przeglądam i widząc wyniki horoskopów, numerologii, enneagramu itd i przyjmując, że to wszystko jest prawdą to powinnam dojść do wniosku, że jestem tragiczna :D Chyba nikt nie chciałby spotkać takiego człowieka na swojej drodze :P

Gość zimna jestem 91
a co Tobie wychodzi? jakie masz znaki? jak Cie opisuja? to ja jestem tragiczna :O

Gość zimna i wyrachowana
Np. coś takiego (to raczej z tych najgorszych rzeczy) "Ma tendencję do wzniecania chaosu, napuszania się, zadzierania nosa, myślenia o sobie narcystycznie. Może być beznadziejnie materialistyczna. Może wykorzystywać ludzi, wysysać z nich wszelką energię. Może mieć napady furii, jest skłonna do gwałtownych i agresywnych reakcji." "Rozwijają w sobie iluzje na temat własnej siły i własnych możliwości, czują się nietykalni i mają skłonność do megalomanii. Wielu z krwawych dyktatorów było lub jest bardzo niezdrowymi ósemkami i ich brutalne zachowanie odzwierciedla jak bardzo źle traktują oni ludzi nad którymi sprawują władzę." O_o :D

Gość zimna jestem 91
ha ha :D dobre dobre :D to ja cie pociesze, moja narcystko :P ja niby jestem mila i kochana a tak na prawde manipuluje ludzi, wykorzystuje ich (pasozyt) i bez wahania spierdalam :P

Gość zimna jestem 91
a jaki masz znak zodiaku?

Gość zimna i wyrachowana
Pisałam już o tym w tym temacie. Normalnie jestem rakiem, ale moja koleżanka "znawczyni astrologii" :p Coś tam kombinowała i doszła, że jestem jednak skorpionem... :D Dlatego też sama już nic nie wiem. Tzn opis raka w ogóle mi się nie zgadza, skorpiona już tak. W numerologii też jestem 8.

Gość zimna jestem 91
skorpiony sa straszne, ale bliznieta tez okropne. uciekam zimni ;)

Gość vibrio91
Wiem jedno - dobrze, że nigdy nie spotykałam się z facetami, którzy mają poniżej 24 lat (jeden wyjątek - skończył się po 2 miesiącach ;) ) Widzę, że facet w wieku 20 lat jest kompletnie niedojrzały, nie chce mi się myśleć o tych biedakach, którzy już w tym wieku zostali z musu czy z własnej woli zaciągnięci przed ołtarz. Siano w głowie, nic więcej. Poglądy rozgoryczonego dziecka. Jeden z drugim mówi jakie to kobiety niedobre, a później pstryk - nagle zaczyna z własnej woli kupować kwiatki, zapraszać dziewczynę to na randkę, to na spacer - i już nie myśli jaka to z niej materialistka i kurwa.

A czy zaraz musi byc cel. poprostu lubią. a zreszta sam chyba wolabbys kobiete która podoba sie sobie i ma poczucie własnej wartosci mimo ze moze nie jest najpiekniejsza niz zakapleksia panne co cały czas narzaka.