Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariusz.1991.r...

Dlaczego kobiety są takie zimne ?????????????????????????????????

Polecane posty

Gość chł0pak z disc0 techn0
Ja tam uwazam ze na wszystko jest w zyciu czas. Teraz mam 21 lat i podrywam dziewczyny ile sie da. Dla seksu naturalnie. Nie interesują mnie związki uczuciowe choć niestety musze w takie brnac bo nie wszystkie dziewczyny lubia bez zobowiazan. Jak juz skoncze sie bawic to wtedy zaczne szukac kogos na stale. Wyluzuj ziomek bo tylko sie zamartwisz na przyszlosc niepotrzebnie. Idz na disco , zerznij pare cipek i odrazu zobaczysz ze tak jest fajnie.

Gość zimna i wyrachowana
"Jest coś tak wspanialego jak astrologia, najlepiej poczytać o sobie i o znaku zodiaku kandydatki na dziewczynę, wtedy nie bladzi się jak dziecko . To sie sprawdza prawie w 100%." Mam nadzieję, że to jest jakiś żart :D

oki Mariusz myśl sobie co chcesz na ten temat, w kazdym razie ja chodze w spódniczce mini gdy sa 40 stopniowe upały bo inaczej nie wyrabiam a jak jakiś facet będzie robił mi jakieś aluzje to znaczy że on ma coś nie tak z głową a nie ja! masz dopiero 20 lat:O świat nie jest taki dwukolorowy jak ci się wydaje:O ja na tym świecie wciąż czuję się jak ufo:) jestem inna bo nie pasuję do szablonowego myślenia. Mam 28 lat i mam naturalnie jasne blond włosy, wyglądam młodo jak na swój wiek, mam cięzki niedosłuch od urodzenia, problemy z komunikacją, jestem szczupla, obżeram się słodyczami:D, chodzę w szpilkach i faceci mówią mi że jestem bardzo zgrabna i atrakcyjna. I wcale nie muszę manipulować facetami żeby ich zdobyć a mój niedosłuch to w pewnym sensie dar bo nie muszę słyszeć waszych głupot i obleśnych tekstów pod moim adresem. :D uważam że manipulowanie partnerem to strata czasu i marnowanie energii, na szacunek trzeba zapracować i to nie duża ilość pieniędzy decyduje o szacunku do drugiej osoby! znam swoją wartość i nie będę włazić w tylek jakiemuś zakompleksionemu fagasowi który twierdzi że kobiety należy trzymac krótko. Wolę być sama i biedna niż marudzić do faceta że chcę wycieczki do egzotycznych krajów i nowy samochód, wolałabym sama zarabiac dużo kasy niż od kogoś zdzierać:O Faceci którzy tu piszą że kobiety należy trzymac krótko mają problem ze sobą, bo łatwiej i bezpiecznie jest byc z kims głupszym i naiwnym niż być z kimś kto mentalnie go przerasta albo jest równym.

Gość Mariusz.1991.r...
Barbie : "I lubią jak faceci ślinia się na ich widok " No i w jakim celu powiedz ?? :D Skoro mają swojego to po co chcą podobac się innym ? Właśnie od tego się zaczyna. Idzie dupeczka z mężem. Cała grupka kolesi patrzy się na jej dupę. Jakiś odważnijeszy jak ją gdzieś spotka nazajutrz samą to zagada. Wystarczy że ma dobrą gadkę i to coś i laska już jest jego. Gdyby ta kobieta nie ubierała się tak aby robić śline innym to do tego by nie doszło. To kobiety same prowokują zdradę. Najśmieszniejsze jest to że kobiety uwielbiają podrywac innych facetów i najczęściej robią to bez żadnego celu . To taki ich instynkt , emocje i to wszystko. One się bawią tym że inni faceci mają na nie ochotę. Ale jeżeli facet takiej kobiety obejrzy się za inną miniówą to ta odrazu czerwona ze złości. No i jak mozna zrozumieć kobietę ??? Przecież to niedorzeczne. Właśnie przez te humorki , okresy , emocje to kobiety psują swoje związki ! Nie facet .

Gość MAAABEEE
Kobiety ubieraja sie dla siebie a nia dla facetow i kazda ma wygladać jak bogini w kazdym wieku, kazda ma dbać o siebie. Kazda ma być wykształcona i wyedukowana najlepiej jak potrafi . to jest jej przyszlośc.I nie ważne czy spodoba sie temu czy innemu. taka ma być w ogole. Ma być sobą .Dobry i mily charakter też sobie powinna wypracować.

Gość Mariusz.1991.r...
MAAABEEE Zobacz co Ty piszesz. A więc tak : Każda kobieta MA wyglądać jak bogini w każdym wieku . Każda kobieta MA dbać o siebie. Podkreślasz słowo MA. Równoznaczne z czymś zobowiązującym ! A po chwili. Dobry i miły charakter TEŻ sobie powinna wypracować. Słowo TEŻ ( dodatek ) POWINNA ( Nie musi ). Ehhh :D Oszaleję niedługo ;)

Gość Mariusz.1991.r...
Z tą astrologią to ktoś też nieźle napisał ;) hehehe . No tak. Przeczytała jakaś kobieta jakiś horoskop , sprawdził się jej i odrazu rozentuzjazmowana krzyknęła pełnym głosem : To działa !!! :D Nie mogę z wami :D Właśnie dlatego lubię przebywać z koleżankami bo mam ubaw po same pachy ale żadnej w życiu z nich bym nie chciał na żonę :(

Gość gnrwe
Wlasnie: idzie zona z mezem, jakby zona przestala dbac o siebie to jak myslisz? Mąż nadal by z nia był? By się wstydził z nią nawet wyjść. Myślisz, że kobieta idąc do pracy maluję się dla facetów?? Maluje się dla sibie bo nie chce odbiegac od normy. Niestety wyglad w dzisiejszych czasach ma duze znaczenie. Maluja sie aby nie odbiegac od reszty kobiet, maluja sie dla siebie przede wszystkim dla siebie - dobry wyglad = dobre samopoczucie.

Gość zimna i wyrachowana
Autorze, z tego co piszesz to widzę, że to właśnie Ty się tutaj emocjonujesz. Dlatego nie bardzo odważnym stwierdzeniem byłoby, że to faceci kierują się emocjami a nie kobiety :D Po drugie, to myślisz, że atrakcyjna i pewna siebie kobieta zawracałby sobie głowę byle jakim "fagasem" który do niej tylko podejdzie i powie kilka ładnych słówek? :D Mylisz się, bo taka kobieta zna swoją wartość i bardzo często nawet by nie spojrzała na kogoś takiego.

Gość Mariusz.1991.r...
Dama serce : Napisałaś że wolisz być sama i biedna niż z kimś kto Cie utrzymuje. Gdybyś biedę poczuła to raczej inaczej byś myslała :D Dam Ci przykład mojej kuzynki. Ma 29 lat. Od 7 lat kręciła z chłopakiem który gdzieś tam pracował sobie jako szaraczek za 1200 czy 1500. Wzięli ślub , mają dziecko. Ona teraz nie pracuje bo wiadomo , mały dzieciak ;) Bida u nich aż piszczy. Chłopak znalazł druga pracę ale ją stracił bo tamta firma zbankrutowała :D Sytuacja nie wesoła bo opłaty , opłaty ijeszcze raz opłaty. Ledwo mają co jeść. Kuzynka mówiła mi że rozgląda się za kimś na boku ijeżeli znajdzie to wyprowadzi się od tego chłopaka !!! Czujesz to ??? Nic mu nawet nie powiedziała. Chodzi z dzieckiem w wózku po prakach i zagaduje do chłopaków. Żeby nie było , dziewczyna zawsze była bardzo skromna i taka zwykła.

Gość MAAABEEE
Autorze, znak zodiaku to jest charakterystyka osobowosci a nie horoskop. Horoskop to cos innego. A Ty jesteś bardzo drobiazgowy . to jest dobre w dyskusji bo jest ciekawa ale nie w zyciu.

gdybym poczuła biedę to bym zapierdalała do roboty, choćby to było sprzątanie kibli:D:D:D

Gość zimna i wyrachowana
Znak zodiaku to charakterystyka osobowości? Nie rozśmieszaj mnie :D A co do przytoczonej znajomej, która się rozgląda za kimś innym, to w sumie nie ma co się dziwić. Skoro jej mąż nie jest w stanie zapewnić normalnego bytu ani jej ani potomstwu, to oczywiste, że chce coś z tym zrobić. Naturalna walka o o przetrwanie.

Gość Mariusz.1991.r...
zikmna i wyrachowana : Napisałaś że wartościowa kobieta nie spojrzała by nawet na byle jakiego szaraka który powie jej kilka ładnych słówek. hehehe :D Nie wiem czy moja prowokacja się udała czy sama się wydałaś czy jak. Właśnie o to chodzi że kobieta woli kasę niż czułości ;) pisałem od samego początku. Facet nie patrzy czy kobieta ma kasę . Przykład szczęśliwego ojca i kilku innych któzy tylko chyba raz się wypowiedzieli na początku. Facet patrzy bardziej na charakter przy wyborze kandydatki na zonę. A kobieta jak sama to przyznałaś na coś innego. Właśnie dlatego pisze że kobiety są zimne bo skoro żadne uczucia , charakter , dobroć itp. na nie nie działają to jak można je określić ?

Gość Mariusz.1991.r...
Zimna i wyrachowana : Piszesz że mojej kuzynce nie ma co się dziwić bo to jej walka o przetrwanie. Kurde bele no , zaraz Cię kopnę w krocze :D żartuję :) No ale chyba mogłaby powiedzieć chłopakowi o co chodzi !!! Niech mu powie że nie widzi tego związku. To jest bardzo dobry chłopak , stara się jak może i to widać. Ona niestety się zmieniła. I co ? Znajdzie jakiegoś lepszego i go rzuci a on co zrobi ??? Kuzynka ma 29 lat a chłopak 34. Nie dość że nagle z dnia na dzień kubeł zimnej wody mu na głowę wyleje to jeszcze jako 34-latek będzie miał poważny problem ze znalezieniem kogokolwiek. Wiek robi swoje.

Gość Mariusz.1991.r...
Dama serce : Z tymi kiblami to byłby problem bo z tym słuchem pewnie nie raz nie usłyszałabyś "zajęte" :D Później okazałoby się że na klozecie siedzi murzynek z dużymi kulkami i byłaby okazja do zdrady , co ? :D No do bra , nie bedę taki uszczypliwy ;) Ale Ty to akurat w miarę jeszcze jesteś w normie tutaj. Zimna to już mnie powoli irytuje😡

Gość zimna i wyrachowana
Nie wiem z czym miałabym się wydać, ponieważ sama uważam, że kobiety lecą na kasę. Pisałam już o tym szerzej tłumacząc, że jest to naturalne. Są oczywiście kobiety, które nie są w stanie. Uniemożliwiają to jakieś anomalie w wyglądzie itd, na które facet z kasą by nie poleciał :P Są też kobiety, które potrafią sobie same zapewnić odpowiedni byt i mężczyzna nie jest im do tego potrzebny. Oraz jakieś nieliczne wyjątki, które notabene potwierdzają regułę. Jednym słowem NATURA :P

Gość MAAABEEE
Autorze,jak na tak mlody wiek to rozsadnie myślisz i masz duzo racji. Zycie jest bardzo skomplikowane i zaskakujace i trzeba dobrze sie zastanawiaś nad wyborami zeby nie popelniac błedow.

Gość Mariusz.1991.r...
zimna i wyrachowana : Ty to jesteś sama anomalią pod wzgledem charakteru ;) Okropne wścibskie zmaterializowane babsko , które założyło sobie celowo nick taki aby słowo "zimna' gryzło się z moim tytułowym :P Z takimi kobietami jak Ty to fajnie jest się droczyć i sobie dokuczać ale jakbyś kiedyś chciała mnie poderwać to w życiu by Ci się nie udało takie cuś. Byłbym oziębły w stosunku do Ciebie nawet teraz gdy mam wielką ochotę kogoś poznać.

Gość Mariusz.1991.r...
MAAABEEE : Każdy mi to mówi że dojrzale myslę. Tylko że jeżeli się wyda że nie mam zamiasru iść na studia albo że jeżdżę zwykłym golfem albo że jestem prawiczkiem albo że po rodziacach spadku to ja nie odziedziczę itd ... to jakoś tak nagle inaczej jest :( Koleżanki z pracy ( mężatki po 40-stce ) to aż prawie na siłę swoje córki chcą mi wcisnąć bo wiedzą że nie ma nic gorszego jak facet który nie szanuje kobiet. A jakoś młode dziewczyny nigdy nie potrafią docenić tego zę chłopak jest dobry , tylko zawsze kasa im w głowach siedzi i popisywanie się przed koleżankami jakie to ciacho się poderwało. A później dopiero po ślubie widzą że lepiej było wziąć sobie spokojnego chłopaka. Przez taką głupotę kobiet to ja nigdy nikogo na poziomie nie będę miał :(

Gość zimna i wyrachowana
Nie jestem wścibska, zmaterializowana to może i tak, jednak sama dbam o swoje dobra i nie potrzebuję w tym celu mężczyzny. A co do podrywania, to nie sądzę żebym chciała Ciebie kiedyś adorować, ponieważ i tak nigdy tego nie robię. To mężczyźni zabiegają o moje względy, ale jak już wspominałam to nie potrzebuję go.

Gość MAAABEEE
Idz na studia, znajdż dobrą pracę, uprawiaj jakieś interesujace hobby, zwiedzaj swiat, inwestuj w siebie, poznawaj ludzi, przygladaj sie zyciu.Poznawaj dziewczyny. ale na powazne zwiazki to masz jeszcze czas. Za kilka lat dziewczyna sama sie znajdzie. Taka ,Ktora Cie doceni. Do czego sie tak spieszyć. Do życia też trzeba mieć dystans.

Gość MAAABEEE
Przeczytaj jeszcze raz to co Ci tutaj wszyscy napisali i wyciagnij wnioski. Tutaj byly bardzo konstruktywne wypowiedzi. Bardzo różniacy sie przekroj osobowosci. I poczytaj o sobie i o innych znakach zodiaku, duzo sie dowiesz.

Nie lubię jak ktos tak mowi, ale sama to napiszę "Takie życie" I właśnie często wartościowi faceci leca na takie "tępe dzidy" tylko dlatego, że one bardziej rzucają sie w oczy A jest też i tak, że dziewczyna niby i ładna i wrażliwa i inteligentna to tak naprwde pustak (można powiedzieć, że widziałam i słyszałam co nieco za kulisami) Wszędzie czaja się same podstępy, co? Czasami nic nie jest takie jakim wydaje się być. I jest tylko jeden sposób by się przekonać jak jest naprawdę

Gość Mariusz.1991.r...
MAAABEEE : Piszesz ze mam jeszcze czas. A Ty w jakim wieku miałaś pierwszego chłopaka ?? :D

Gość MAAABEEE
Powinieneś się zapytać w jakim wieku byl moj pierwszy chlopak. miał 25 lat.

Gość Mariusz.1991.r...
Maaabeee : A czy dla tego chłopaka byłaś pierwszą ? :D

Gość MAAABEEE
Napisz jakim jesteś znakiem zodiaku. Ja jestem Strzelec.

Gość MAAABEEE
Nie bylam dla niego pierwszą , ale imponowalmi , był Zeglarzem , wprowadzil mnie w swiat żagli, turystyki.