Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariusz.1991.r...

Dlaczego kobiety są takie zimne ?????????????????????????????????

Polecane posty

Gość Mariusz.1991.r...
Maaabeee : Ja wiem o co Ci chodzi. Ty jesteś przekonana że to staroświeckie przypuszczenie że kobiety dojrzewają szybciej jest prawdziwe. To chyba nie do końca tak jest. Poprostu kobiety są bardziej społeczne , otwarte , więcej mówią i przebywają z ludźmi .. stąd te pozory. Ale to tylko pozory bo faceci w tym czasie powiedzmy uczą się róznych praktycznych rzeczy. Facet ma 20 lat i zachowuje się jak gówniarz , nie wie co to kultura , nie wie jakich widelcy używać do jakich potraw itd. Wydaje się że jest głupim dzieciakiem ale z drugiej strony taki 20-latek zna się na samochodach , wie jak zrobić remont w mieszkaniu czy naprawić komputer. A że nikt wśród znajomych o tym się raczej nie mówi to tak później wychodzi że faceci to nic nie umieją. Nastolatka jak ugotuje obiad to wszystkim koleżankom powie co zrobiła , dla kogo zrobiła , jak to zrobiła itd :D Trzęsię o tym jak by koniec świata nadchodził czy jakby przeżyła coś niezwykłego. Fcaet zrobi co ma zrobić i o tym nie gada każdemu po kolei.

Gość Mariusz.1991.r...
Ja jestem lwem. Myslę że ten znak oddaje mój charakter. Tylko że ja mam tak że zdcydowanie górę nad wszystkim bierze charakter. Tzn . nie walczę o super pracę , wolę mieć gorszą ale żeby była spokojna. Nie lubię odpowiedzialności bo stres zbyt mocno niszczy człowieka. To niesamowite ile ludzi leczy się na depresje , przepracowanie , stresy itd. Ja wychowany zostałem na zwykłego chłopaka , który cenił będzie sobie spokój, miła atmosferę w domu , udaną spokojną rodzinę z dobrymi dzieciakami. A co Ty tak tej astrologii się chwytasz ?

Gość zimna i wyrachowana
mabe, tyle piszesz o tych horoskopach, że aż zaczęłam o tym czytać. Sprawdziłam charakterystykę swojego znaku zodiaku i muszę powiedzieć, że jest to stek bzdur :O Wprawdzie są jakieś podobieństwa, ale to zostało spacjalnie tak stworzone, żeby każdy mógł sobie coś dopasować. Tak samo żerują na nas wróżki i inni naciągacze :O Naprawdę radzę zająć się czymś mądrzejszym.

Gość MAAABEEE
Reklama jest dzwignia handlu wiec tez sie zareklamuj w odpowiednich okolicznosciach. W zyciu i pracy trzeba pokazywać sie z jak najlepszej strony a bledy poprawiać i wyciagać wnioski.

Gość MAAABEEE
Zimna musisz poczytać wiecej i z dobrych zrodeł . Astrologia to nauka tak jak matematyka, i bardzo stara.

Gość th53yh4554
e tam znaki zodiaku... Numerologia, horoskop chinski sa bardziej wiarygodne anizeli znaki zodiaku.

Gość MAAABEEE
Autorze, z takim rozsadnym i swietnym znakiem dojdziesz naprawde daleko a mozesz i wysoko jesli sie postarasz . iwidze ze juz wiesz czego chcesz , trafnie sie okresliłeś.

Gość zimna i wyrachowana
Kiedyś już koleżanka próbowała mnie przekonać do astrologii (również się tym interesuje) Jednak jej to nie wyszło. Kiedy jej powiedziałam jaki mam znak zodiaku to bardzo się zdziwiła. Zaczęła jednak snuć nad jakimiś fazami i stwierdziła, że jestem nadal rakiem ale z charakterem skorpiona :D

Autorowi doradziłbym, żeby dał sobie na wstrzymanie. Jest wiele rzeczy którymi można się zająć nie mając nikogo u boku. Ja nie mam dziewczyny bardzo bardzo długo i mieć nie zamierzam bo to tylko wyprowadziłoby mnie z rytmu pracy nad sobą i rozwijaniu swoich zainteresowań. Chodziłbym z tą dziewczyną godzinami w niewiadomo jakim celu i łapał rózne humory i przeżywał że to trzeba było tak zrobić a nie tak albo jeszcze inaczej. A tak to mam spokój. Nie jestem do niczego zobowiązany. W spokoju sobie realizuję swoje plany i jest super. Ty autorze może się nudisz bo nie masz czym się zająć. Pisałeś że pracujesz ale juz się nie uczysz. A oprócz tej pracy co robisz ?

Gość MAAABEEE
Th... na pewno, ale przy poznaniu latwiej zapytać z jakiego jesteś znaku. Jakim jesteś nr to już malo kto wie.

Gość th53yh4554
U mnie nie sprawdza sie horoskop. jestem panną. Wcale nie jestem pedantyczna, wrecz przeciwnie. Nie jestem sknera, ale fakt umiem oszczedzac, nie wydaje pieniedzy na niepotrzebne rzeczy itp, w wiekszosci u mnie sie nie sprawdza horoskop i tyle. Bardziej wierze w numerologie, po czesci w horoskopy chinskie niz w znaki zodiaku.

Gość Mariusz.1991.r...
MAaabeee : A w czym mogę daleko zajść ? Piszesz ze jest u mnie szansa cos osiągnąć. Pod jakim wzgledem ?

Gość MAAABEEE
Zimna, znak to nie tylko slońce w raku np ale jeszcze cała reszta planet. Kolezanka miala pewnie rację bo dociekliwa i nieustepliwa jesteś bardzo.

Gość MAAABEEE
Trzeba zsumować datę urodzenia do jednej cyfry i to jest ten NUMER.

Gość zimna i wyrachowana
sprawdziłam numerologię i o "zgrozo" bardzo się zgadza :D Mimo to i tak w to nie wierzę :P

Mam pytanie do astrolożki. Jaki mam numer : 09081987 i co o tym numerze mozna powiedzieć ? Kiedyś na jakims forum było takich dwóch niby znachorów i jeden mi powiedział że jestem szóstką a inny trójką. Znasz się na tym trochę ? Ja akurat wierzę w numerologię bo to faktycznie ma sens. Tak samo jak reinkarnacja. Sprawdziłem niedawno kim bedę w następnym wcieleniu. Wyszło mi że lwem :D A urodziłem się w 1775 r. jako kobieta w Afryce z misją że musze pracować dużo aby osiągnąć niewiele :( Nie wiem na ile nasze myslenie ma wpływ na to jaką drogą idziemy i z jakim skutkiem ale jeżeli ma małe to ta cała numerologia i reinkarnacja ma chyba sporą rację.

Gość th53yh4554
wpisz w google: numerologia. problem.

Gość MAAABEEE
LEW to znak wladzy , autorytetu, świetny organizator, blyskotliwy biznesmen, ale to musi być poparte nauka i wiedzą same z siebie nie przyjdzie. Wybierz sie na studia ,co ci szkodzi ,zawsze można zrezygnować ale warto sprobowac . Jeszcze sie nie znasz, skąd mozesz wiedzieć co ci w zyciu będzie pasowac.

Gość zimna i wyrachowana
"Zimna, znak to nie tylko slońce w raku np ale jeszcze cała reszta planet. Kolezanka miala pewnie rację bo dociekliwa i nieustepliwa jesteś bardzo." No tak, ale dla mnie to wszystko jest irracjonalne. Po co w ogóle segregować te znaki zodiaku skoro i tak jestem rakiem, ale ponoć pasuje do mnie charakterystyka skorpiona. Tak jakby przekręcanie wszystkiego aby w końcu wyszło na wasze. Te całe horoskopy bardziej mi się kojarzą z zabobonami.

Gość th53yh4554
kiedyz w necie znalazlam bardzo trafny dla siebie opis. Byl to horoskop ze tak powiem 2 in 1. Horoskop chinski + znak zodiaku czy jakos tak, naprawde trafny. Ale nie moge go znalezc a szkoda ;/

Gość MAAABEEE
Zimna dobrze ze nie jesteś taka latwowierna. Szkielko i oko lepiej sie sprawdza niż czucie i wiara.

Gość zimna i wyrachowana
a jak sprawdzić jakim będzie się zwierzęciem w kolejnym wcieleniu? (w reinkarnację również nie wierzę, ale sobie sprawdzę z ciekawości :P)

Gość zimna jestem 91
dokladnie mariusz, masz calkowita racje. ja sama niby szukalam faceta, ale odkrylam w sobie bardzo straszna wade-interesuje mnie on tylko przez chwile, zdradzam. dlatego wyzbylam sie zupelnie uczuc, i wole byc samotna-niz ranic i cierpiec. bo wiem jaka jestem zalosna... ale sa tez takie, ktore sa wierne i oddane. a dominowac zawsze powinien chlop, nigdy kobieta.!

Gość zimna jestem 91
ja jestem bliznieta i bardzo trafnie opisuja mnie horoskopy-zmienna, niestala, niezdecydowana-taki motylek :O

Gość zimna i wyrachowana
"a dominowac zawsze powinien chlop, nigdy kobieta.!" Dominować powinien ten kto potrafi i kto ma do tego predyspozycje.

zimna jestem 91 ma rację. Dominować powinien facet :classic_cool: dla dobra związku rzecz jasna.

Gość Mariusz.1991.r...
Oj przestańcie z tymi wróżbami na moim topik. Każdy ma swój charakter i już. Gdyby znaki zodiaku mogły coś powiedzieć to musiałoby być 6 mld znaków bo każdy człowiek jest inny :D A jest tylko 12 więc to bez sensu

Gość MAAABEEE
Goodboy jesteś szostką. Ja też wierzę w reinkarnacje , też podejrzewam czym bylam w poprzednim wcieleniu. Najlepiej kupić sobie ksiazki w ksiegarni na dziale psychologia . w internecie jest skąpo opisane.