Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystka1991111

CZY TO REALNE W OGÓLE

Polecane posty

Gość maturzystka1991111

piszę w tym roku maturę. Jestem umysłem humanistycznym. Oceny po ostatnim roku były fatalne, a przecież stac mnie na tak wiele :O tak mi się marzy napisac ta maturę dobrze, dostac się na jakieś dobre, przyszłościowo owocujące studia, pracowac przy okazji i wynając z chłopakiem mieszkanie. Wyrwac się z tej dziury, zacząc życie w mieście, tam gdzie mieszka mój chłopak, uczę się tam również, ale mam spory kawałek aby dojechac, ok 15 km i to nie do centrum, rano to naprawdę długo zajmuje droga. Tak mi się to wszystko marzy, a poswiadomie wiem, ze się nie uda :O

Gość może zacznij inaczej myśleć
Ja sama porywam się na rzeczy, które już na starcie wydają się nie do zrealizowania - ale "podświadomie" mam pewność, że mi sie uda - bo niby dlaczego nie? Oczywiście w trakcie weryfikuję te plany - i tak wszystko mi sie udaje! :-)

Gość maturzystka1991111
chciałabym tak umiec, a ja mimo, ze mowie sobie UDA SIĘ i staram sie w to wierzyc z całych sił to gdzieś to wszystko mam w głowie, ze tylko sama przed soba udaje

matura jest prosta wystarczy przeczytać parę książek i uważać na lekcjach i się zda ;)