Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka123

Zanik uczuć?

Polecane posty

Gość agatka123

Witam. Mam ogromny problem z okresleniam uczuc. Przez kilka lat utrzymywalam kontakt ze wspanialym mezczyzna, myslac jednoczesnie, ze nigdy mnie nie pokocha i nie bedzie chcial ze mna byc. W miedzy czasie zakochalam sie w innym czlowieku, ale gdy tylko tamten poprzedni wykazal zainteresowanie moja osoba to moje uczucia sie zmienily. przez 3 miesiace bylam rozbita i nie wiedzialam co mam ze soba zrobic, kogo wybrac, czy w ogole skupiac sie na kims. Po tej strasznej batali z sama soba postanowilam zakonczyc dwuletni zwiazek na rzecz mezczyzny, ktorego kochalam od kilku lat. Nie bylam tez pewna czy on cos do mnie czuje, ale wolalam sie juz dluzej nie oklamywac. Po tym jak zaczelam sie spotykac z wymarzonym mezczyzna, ktory otworzyl sie przede mna i powiedzial, ze jestem jego kobieta zycia, nagle moje uczucia do niego zniknely. Nie czuje nic, radosci ze spotkan, z rozmow... Dlaczego tak sie stalo? Czy to normalne? Czy te uczucie wroci? Nie wiem czym to jest spowodowane.. Martwie sie tym bo chcialabym go pokochac ale nie umiem, dziwnie sie czuje... Poprzedni zwiazek skonczylam kilka dni po tym jak spotkalam sie z wymarzonym mezczyzna. Jak mam sie dowiedziec co do niego czuje? Jestem zalamana ta sytuacja..:(

Gość chicaguapa
widocznie pociagal cie bo byl nieosiagalny.gdy zdobylas jego uwage,przestal byc dla ciebie atrakcyjny. bardzo mozliwe,ze uczucie wroci,tylko potrzeba na to czasu