Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szpila_a

Matura

Polecane posty

Mam pytanie dotyczące zdawania matury i późniejszych studiów.. czy jeśli będę zdawać maturę z geografii i biologii (najprawdopodobniej 2 na poziomie rozszerzonym) do tego normalnie polski matmę i angielski (podstawy) to czy dostanę sie na studia pedagogiczne na resocjalizację / bezpieczeństwo narodowe/ pedagogika sportu, rekreacji i turystyki ? i inne róznego rodzaju studia pedagogiczne ? bo jestem w III klasie i teraz zastanawiam się czy na pewno dobry fakultet wybrałam.. ;/ prosiłabym o szybką odpowiedz ! z góry dziękuję.

Gość MarlinkaKcA
A wiec tak ja w tym roku, takze zdaje mature i chce sie dostac na turystyke, i zdjae no te 3 stans=dartowe na podstawie i rozszerzona geografie i wiem ze sie dostane;) no bo siostra tak zdawala i teraz jest na 3 roku turystyki:)

MarlinkaKcA a nie wiesz moze czy turystyka jest też w krk ? a jesli nie to czy na inne kierunki związane z pedagogiką dostane się zdając te przedmioty ? bo jeszcze mam czas aby fakultet zmienic..

A masz rączki? To się wchodzi w rekrutacje na poszczególnych uniewrkach i się patrzy. Progi punktowe z 2009/2010 ma gdański umieszczone gdzieś (wpisz w google a znajdziesz). Tak w każdym roku dużo się zmienia, ale to chociaz tak orientacyjnie pozwoli zobaczyć na czym się stoi Na bezpieczeństwo narodowe chyba tylko gegrafia Ci się będzie liczyć (a może i nie) . Patrzyłam sama na to, ale nie pamiętam bo tylko zobaczyłam, że moja hista sie liczy Na pedagogikę nie patrzyłam, ale myślę, że po bioli pójdzie. Z tym, że polski rozszerzony chyba mocno sie liczy To tyle wiem

Kultura mam na drugie : mam rączki ! nimi pisze ;D nie no patrzyłam ale właśnie dokładnie tak nie pisze co i jak dlatego pytam..

Gość MarlinkaKcA
no nie wiem:) czy jest w krk:) pochodz i popytaj;]

w ogóle to najbardziej interesują mnie rejony położone najbliżej Podkarpacia bo stąd jestem ! Małopolska, Świętokrzyskie, Lubelskie, Łódzkie,Mazowieckie, Śląskie ( to tak jakby ktoś mi mówił o uczelniach na północy Polski)