Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grsgrsgsgsgsgg

KTO POWROZY?

Polecane posty

Gość grsgrsgsgsgsgg

bardzo mi zalezy na jednej sprawie. Moglby mi ktos powrozyc.. ? bardzo proszze... jezeli ktos by sie znalazl to podam email.. london63@o2.pl

Gość europe01
moge Ci powrózyc tutaj. zadaj pytanie wroze z kart tarota

Gość zdzisławamarynata
ten ostatni niedziel mógłbyś mi też powróżyć? Chciałabym się dowiedzieć co z miłością? Czy powróci dawna czy mam zacząć z kimś nowym? I kiedy to będzie? =- dziękuję jeśli to nie problem. 🌻

Gość grsgrsgsgsgsgg
niedziel nie sciemniaj ze wrozysz:P zzadam pytaine chociaz i tak pewnie wymyslona bedize odpowiedz.. czy on do mnie wroci? alicja 21.06.93

Gość europe01
Alu, Jesteś w trudnej sytuacji i tak na prawdę to przed Tobą stoi wybór co dalej zrobić. Świat jest na Ciebie otwarty i jeśli tylko Twój wybór będzie dobry, to poznasz kogoś życzliwego, niewykluczone, że początkowa sytuacja przerodzi się w miłość. W przeszłości uwikłałaś się w pewną sytuację bez wyjścia, kłopoty. Najprawdopodobniej nader zaufałaś jakiejś osobie i to było powodem. Jednak teraz masz szansę poszukać innej drogi i pozbyć się problemu. Musisz jednak uważać, bo jakaś kobieta w Twoim otoczeniu źle wpływa na Twoją psychikę i obrót sprawy. On nie wróci.Nie będziecie szczęśliwi. Musisz akceptować to, co Cię czeka. Prawdopodobnie jesteś zaślepiona, co wywoła lawinę niefortunnych zdarzeń. Musisz się otrząsnąć i dokonać wyboru. Jesteś niewolnicą miłości, zbyt mocno się teraz angażujesz w coś co w ogóle nie ma racji bytu i szansy na pomyślny koniec, przez co Twoja sytuacja jeszcze bardziej się pogarsza. Teraz jest czas i możliwość aby z tym zerwać. Żal Ci się z tym rozstać i czujesz że to (ON) się od Ciebie oddala, ale musisz z tym zerwać. Zapowiada się jakaś odmiana w Twoim życiu. Ta zmiana będzie bardzo niekorzystna jeśli nie podejmiesz właściwego wyboru.

Gość zdzisławamarynata
europe1 mi też mógłbyś ? u góry jest pytanie, mam na imię Kamila.

Gość europe01
potrzebna mi data urodzenia:P

Gość zdzisławamarynata
01.09.94

Gość europe01
Kamilo, Jesteś teraz w sferze marzeń. Gorąco czegoś pragniesz i wydaje Ci się, że możesz to zrealizować. Niestety jednak te marzenia nie mogą się spełnic. Masz natomiast w sobie sporą dawkę optymizmu. Widzę też, że mimo marzeń sporą uwagę przywiązujesz do rzeczy materialnych i fizycznych nie zajmując się duchowości. Przestrzegam Cię, abyś pamiętała że Twój własny świat fizyczny może istnieć tylko tyle ile duchowy. bez duchowosci nie bedzie cieszył. Szykują się spore zmiany w Twojej psychice. Nie masz na coś czasu a bezustannie się temu poświęcasz. Może to oznaczać też jakiegoś człowieka, który na stałe związał się z Twoją przeszłością ale nie ma dla niego miejsca w przyszłości. W przeszłości pracowałaś nad wieloma sprawami naraz przez co ustawicznie popelnialas błędy. Starałaś się manipulować czyjąś psychiką i działałaś na czyjąś niekorzyść. To teraz do Ciebie wraca. Zainteresuje się Tobą człowiek kłamliwy i przebiegły. Będzie wiele obiecywał, ale nie wszystkie obietnice spełni. Będzie wiele dawał - ale rzeczy materialnych, do których masz słabość. Będzie chciał Cię kupić. To Ty będziesz musiała dokonać wyboru między tym jakże na pozór atrakcyjnym a w rzeczywistości niegodziwym człowiekiem a swoją dawną miłością. Przejrzysz na oczy i zobaczysz, że to dawna miłość jest właściwym wyborem.

Gość elsevkkkka
magdalena 20.01.1991 czy bede z facetem, który mi sie teraz bardzo podoba?

Gość europe01
Będziesz przekonana, że Ci się uda ale przezyjesz rozczarowanie. Jestescie inni. On uzna, ze masz ubogie zycie wewnętrzne i ze wybierasz go bo Ci się to opłaca.

Gość elsevkkkka
europe to do mnie? a mozesz powiedziec cos wiecej? wcale nie mam ubogiego zycia wewnetrznego:(

Gość grsgrsgsgsgsgg
on narazie powiedzial ze sie zastanowi i ze do mnie jeszcze czuje wiec moze wroci.. bo to ja zerwalam . mowisz ze nie wroci ??

Gość europe01
Nie robiłam takiego całego rozkładu, bo zajmuje mi to duzo czasu interpretacja i inne. On tak pomyśli o Tobie. Możliwe, że z chęci zaimponowania będziesz zachowywać się w określony sposób. Ale spokojnie - nie jestesmy bezwolnymi istotami i mamy wpływ na swoje losy :) jeśli masz szansę postaraj się na nim wywrzeć inne wrażenie ;)

Gość zdzisławamarynata
no niestety trochę się pomyliłeś ale nie do końca. Nie jestem materialistką, to po pierwsze, zawsze stawiam stan duchowy na pierwszym miejscu. Miałam już osobę kłamliwą i napewno z taką sie nie zwiążę, a w to że stara miłość była najwłaściwszą to wiem już od dawna, no ale zobaczy się. Dziękuję i tak. 🌼

Gość elsevkkkka
a podobam mu sie w ogóle??

Gość europe01
Alu, moze byc tak ze bedzie chciał wrócić ale to nie bedzie dobre dla Ciebie, bo i tak po niedługim czasie sie rozstaniecie. On tak na prawde nie kocha. ten człowiek wewnetrznie jest niedojrzały emocjonalnie.

zdzisławamarynata ten ostatni niedziel mógłbyś mi też powróżyć? Chciałabym się dowiedzieć co z miłością? Czy powróci dawna czy mam zacząć z kimś nowym? I kiedy to będzie? =- dziękuję jeśli to nie problem. Więc tak, co ja tu widzę. Karty mówią że powróci dawna miłość. Ale mówią też żebyś jednak odpuściła ją sobie. Widzę wielkie niebezpieczeństwo z nią związane. Widzę starożytną boginię Wenerę. Prawdopodobnie złapiesz kiłę wraz z powrotem dawnej miłości.

Gość grsgrsgsgsgsgg
myslalam ze kocha robil dla mnie tyle rzeczy a ja go mialam w dupie a on dalej sie staral.. zobaczymy jak to bedzie

Gość europe01
Kamilo, być może dopiero odkryjesz w sobie słabosc do przedmiotow materialnych. byc moze zechcesz sobie nimi zrekompensowac braki duchowe. elsevkkkka, tak. Ale zbyt łatwo ocenia.

Gość ja tez prosze o wróżbę:D
Paulina,15 lat czy on jeszcze cos czuje ?

Gość elsevkkkka
a podobam mu sie w ogóle??jest szansa?????

grsgrsgsgsgsgg niedziel nie sciemniaj ze wrozysz zzadam pytaine chociaz i tak pewnie wymyslona bedize odpowiedz.. czy on do mnie wroci? alicja 21.06.93 Alicjo. Nie śmiał bym ściemniać. Już ci odpowiadam na twoje pytanie. On do ciebie wróci! Ale uważaj, widzę też podarki które ze sobą przyniesie, czuję chorobę w twoim pobliżu. Prawdopodobnie wraz z powrotem przyniesie ci rzeżączkę.

Gość europe01
grsgrsgsgsgsgg, nie wiem, karty mi pokazały ze nie kocha.

Gość europe01
niedziel... podmieniłes mi karty, przyznaj sie :P

Gość wawianka
europe01, czy i ja mogę prosić o wróżbę? 17.04.88 czy jeszcze się spotkamy i czy to coś zmieni?

Gość elsevkkkka
a czy on ma dziewczyne?