Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w związku

On chyba cos czuje do bylej

Polecane posty

Gość w związku

że tak ją nazwę. Jesteśmy razem już rok czasu,on krecił do niej przez 2 miesiące (tylko!) a widzę,że np pisał z jej znajomą i ona powiedziała że jej sie podoba moj X,a on sprawial wrazenie jakby czekal na ciag dalszy (co potem okazało się pomyłką).gdy widzi ja na miescie to sie gapi ale inaczej niz na obca osobe,poprostu zawiesza na niej wzrok a jak juz przechodzi obok to sie taki spiety robi. dodam ze z jej winy zerwali kontakt... ze mna rozstawał sie kilkadziesiat razy nawet mowil "KOCHAM" ale że tego nie czuje... co mam robic? to mozliwe? on z nia nie byl tylko chcial,ale ona nie..

Gość w związku
jest ktoś w podobnej sytuacji?:-o😭

Gość garniere1987..............
Witaj:) a czy oni się ze sobą kontaktują?

Gość w związku
w końcu jakiś odzew; nie kontaktują nie mają jak. no tylko raz pisali na GG... wyjasniala mu ta pomylke. ale widze ze najwyraźniej jej znajoma probuje ich wyswatac i w koncu zaczęłam logowac sie do niego na nk i poprostu kasowac wiadomosci ,zeby ich nie czytał-od tej zołzy:-o

Gość w związku
garniere jestes jeszcze?

Gość w związku
czemu nikt sie nie udziela??

Gość w związku
czyżby na kafe siedzieli sami gimnazjaliści? ;)

Gość Rabarbarrrr
Też mam ten sam problem...mój gdy spotkał swoją była tez sie na niej zawiesil...i nie wiem co mam o tym myslec

Gość w związku
ale tylko gdy spotkał? czy tez np rozmawiał z nią czy jej koleżanka i sprawiał wrazenie jakby chcial czegos wiecej?moze on czegos oczekuje,w koncu niedosyt napewno pozostał...

Gość Rabarbarrrr
Wygladalo to tak: Kazałam mu zerwać z nia kontakt, spotkalismy ja po jakims czasie na koncercie i sie na nia gapil, oczywiscie wszytkiego sie wypieral ale potrafil dostrzec ze jakis tam ja podrywal...brak slow

Gość Rabarbarrrr
up

Gość w związku
zalezy tez w jakich okolicznosciach sie rozstali .. mysle ze jakis sentyment zawsze zostaje bo wątpie aby nie :( moze faceci sie wypowiedzą? Ja rozumiem jeśli to para ale jesli tylko do niej zarywał..?

Gość w związku
up