Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona35

co to moze byc?

Polecane posty

Gość zaniepokojona35

Witam. 6 dni temu zakonczylam brac tabletki jasminele, w ciagu 7 dni ma sie rzekomo pojawic okres.. wyczytalam,ze najczesciej juz w 5 dniu powina pojawic sie miesiaczka.. u mnei nic.. mam tylko jakies delikatne plamienia.. nie wiem czy po 7 d niu jelsi nie pojawi sieokres powinnam zaczac brac nowy blistrer? bardzo prosze o porade, sa to moje 1 tabletki i nie wiem zupelnie jak do tego podejsc.. dzieki;)

Gość zaniepokojona35
ejj no pordzcie mi co robic.. czy w 8 dniu normalnie zaczac brac nowe opakowanie? nawet jak sie okres nie pojawi?

Gość a to bylo Twoje
1 opakowanie???

Gość zaniepokojona35
TAK JEDNO

tak to masz brac dalej przy pierwszym opakowaniu mozliwe jest plamienie i to nawet kilkudniowe a nie okres ja tak mialam nic sie nie martw tak ma byc

Gość zaniepokojona35
dodam jeszcze, ze tak sie akurat zlozylo iz orgazm mialam w chwili gdy pasikonik usiadl mi na łechtaczce, po czym odwrocil sie do mnie i sie usmiechnal. Do dzis mam mi ciarki przechodza po plecach

Gość a to bylo Twoje
czyli to normalne jak masz tylko delikate plamienia, tak dzialaja tabl z czasem bedzie mocniej ale nie tak jak mialas przed tabletkami, ja bralam cilest b dlugo przez pierwsze kilka mies noca wogole nie musialam uzywac podpasek czy wkladek a w dzien delikatnie , potem sie troszke rozkrecilo, powinnas dalej brac tabl rozpoczac nowe opak w terminie, jak cie to niepokoi badz masz obawy czy tabl sa dobrze dobrane badz ciaza udaj sie do lekarza, ale mysle ze pierwsza wersja jest jak najbardziej prawidlowa:)